Padazui:
1 v.s. aliejaus
1 didelis svogunas
2 cesnako skilteles
1 indelis koncervuotu pomidoru
2 a.s. cukraus
3 v.s. pomidoru tyres
150 ml vandens ar vistienos sultinio
iv. zoleliu
>svoguna ir cesnaka iki minkstumo apkepti.Sudeti likusius produktus ir vis pamaisant patroskinti apie 15 min.
Idarui:
2 v.s. aliejaus
1 mazas svogunas
175 g vistienos fraso
125 g virto kumpio
65 g tepamo surelio su zolelem
parmezano
cannelloni makaronu
>Svogunus pakepti iki minkstumo.Ideti farsa ir pakepinti kol iskeps.Nuemus nuo ugnies sumaisyti su kumpeliu,sureliu, paprieskoniuoti.
> Ikimsti i neapvirtus makaronus.
>Ideti i riebalais patepta kepimo inda,uzpilti padazu ,uzbarstyti parmezanu ir pasauti i pakaitinta orkaite 40 min. (190°)
Skanaus! Gal pravers kam tokia ideja

