Įkraunama...
Įkraunama...

Elitinė prostitutė

QUOTE(Beržūna @ 2012 03 21, 18:30)
Jus pavartojote savoka 'nepateisimu'  ax.gif

Jei butumete parasiusi 'man tai nepriimtina', 'man su tuo nepakeliui', 'mano vertybes draustu uzisiimti prostitucija'... nesikabineciau, nes jus butumete isreiskusi tik savo asmenini santyki be jokio savo poziurio primetimo kitam asmeniui  ax.gif

'Nepateisinu' tiesiogiai apeliuoja i nuosprendi, i rangavima (auksciau-zemiau, teisingiau-klaidingiau...) i 'teisma'...

Taigi, prikibau prie jusu tik todel, kad jusu nuomone apsiribojo ne tiek jumis, kiek prilipo prie kito zmogaus - tik todel  ax.gif ir nieko asmeniska.

Primenu dar karta,tema "Elitinė prostitutė, ar galima pateisinti?" As nepateisinu. Tegul tai bus mano nuosprendis,jeigu Jums taip patogiau galvoti.
Gal reiktu naujos temos,kad tokias kaip as pamokyti,kaip teisingai atsakineti i klausimus... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo festina lente: 21 kovo 2012 - 17:37
QUOTE(festina lente @ 2012 03 21, 17:36)
Primenu dar karta,tema "Elitinė prostitutė, ar galima pateisinti?" As nepateisinu. Tegul tai bus mano nuosprendis,jeigu Jums taip patogiau galvoti.
Gal reiktu naujos temos,kad tokias kaip as pamokyti,kaip teisingai atsakineti i klausimus...  g.gif

Kad temos formuluote yra ydinga - sutinku, bet tai situacijos nekeicia... ax.gif

Pasitelkusi ironija tikrai nieko neismoksite, bet tai jau jusu reikalas - ne mano.

Duosiu kelis pavyzdelius:

tu durna - as taves nesuprantu.
tu tingine - tavo daiktai ismetyti po kambari.
tu melage - as manau kitaip.

Skirtuma jauciate? ax.gif

Cia kalba eina ne apie atsakymus i klausimus, o apie savokas... ir atsakomybes jausma uz zodzius.

Atsakyti
Smerkiu elitinių (ir ne tik) prostitučių užsiėmimą, jo nepateisinu, bet kaip žmones galiu suprasti.
Atsakyti
QUOTE(Beržūna @ 2012 03 21, 19:13)
Kad temos formuluote yra ydinga - sutinku, bet tai situacijos nekeicia... ax.gif

Pasitelkusi ironija tikrai nieko neismoksite, bet tai jau jusu reikalas - ne mano.

Duosiu kelis pavyzdelius:

tu durna - as taves nesuprantu.
tu tingine - tavo daiktai ismetyti po kambari.
tu melage - as manau kitaip.

Skirtuma jauciate? ax.gif

Cia kalba eina ne apie atsakymus i klausimus, o apie savokas... ir  atsakomybes jausma uz zodzius.

Kodel jums neuztenka,kad keliais zodziais atsakiau savo nuomone? As atsakau uz savo zodzius,ju neatsiimu. Nera tokiu aplinkybiu,kada galeciau pateisinti prostitucija. Musu Lietuvelej tai yra nelegali veikla,vadinasi daromas nusikaltimas.
Kodel butinai jums norisi mane pamokyti? Pamokyti ko? Gal as ne tokia isprususi,kad galeciau cia aukstom frazem kalbeti,tiesiog parasiau ka galvoju. Trumpai ir aiskiai.
Ar nuo mano tokios kategoriskos nuomones kazkas keiciasi? Ar as izeidziau ka nors cia?
Leiskite man pasilikti prie savo nuomones. Kaip tema uzvesta,koks klausimas suformuluotas,toks ir atsakymas. Jeigu jus manot kitaip,jusu teise.
Ai... irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(festina lente @ 2012 03 21, 20:39)
Ar nuo mano tokios kategoriskos nuomones kazkas keiciasi? Ar as izeidziau ka nors cia?

Stengiaus paaiskinti kur suo pakastas, bet matau nesugebejau ax.gif tiek to...

Nuo jusu kategoriskos nuomones, jus ir labiausiai rizikuojate nukenteti, bet ir tai ne mano reikalas, tiek to...
Atsakyti
Pats nesinaudoju seksu už pinigus, bet prostitutes pateisinu. Kiekvienas renkasi savo kelią. Vieni galva, kiti fizine jėga, treti... Kiekvienam savo
Atsakyti
tema vulgaroka, bet diskusija įdomi bigsmile.gif
Vienavertus neįmanoma nesutikti su Beržūna, iš tiesų gyvenime ribos ir apibrėžimai dažnai nebūna tokie aiškūs, o ir reikalingi visai nesupratingiems. Kitavertus sunku ir su Moonte nesutikt, nes nejaugi neigsi moralės egzistavimą g.gif Ant kažko juk laikosi visuomenė ir jos geri darbai... Visgi nėra tos elitinės prostitutės toks paprastas reiškinys, kurį tereikia, tik pasmerkti kaip tikrąjį blogį. Nes jei jau taip pradėti skaičiuoti, tai absoliuti dauguma gražių moterų susideda su turtingais vyrais, statistika neleis man meluoti biggrin.gif ir išeitų jos prekiauja grožiu=kūnu ir aišku miega su jais įvairiom aplinkybėm, taigi praktiškai turime prostitučių visuomenę, ir ne tik LT bet visame pasaulyje g.gif Bet aišku aišku, griežčiausiai reikia išskirti PADORIAS, ir savo vyrus MYLINČIAS gražias moteris cool.gif biggrin.gif
Atsakyti
O išskirti labai sunku, nes tik ta (graži) moteris žino, ji tikrai myli tą vyrą ar myli jį dėl finansų. Ir niekas kitas negali to suprasti. Todėl visos tos spėlionės, kaltinimai ir pan. yra šakėm per vandenį. Pas mus ir ne tik pas mus labai daug aiškiaregių, kurie mato ir tikrai žino, kas su kuo ir dėl to. Avtomatiškai.
Atsakyti
QUOTE(crema @ 2012 03 21, 23:03)
Visgi nėra tos elitinės prostitutės toks paprastas reiškinys, kurį tereikia, tik pasmerkti kaip tikrąjį blogį. Nes jei jau taip pradėti skaičiuoti, tai absoliuti dauguma gražių moterų susideda su turtingais vyrais, statistika neleis man meluoti  biggrin.gif griežčiausiai reikia išskirti PADORIAS, ir savo vyrus MYLINČIAS gražias moteris  cool.gif  biggrin.gif

O kuo jos skiriasi nuo paprastu,tik kad apranga,kosmetika,issilavinimas,visos "igytos" zinios ne skersgatvyje,o prabangiuose viesbuciuose ar pan.Ir tai viskas ne uz savo smegenu darba,o tokiu paciu keliu,kaip ir stoties rajono prostituciu. Tai manai didesne garbe ar net kitoks padorumas. Sakoma,tas pats s....,tik kitoje rankoje lotuliukas.gif
Gal galima ta tavo matyta statistika pateikti ir mums blink.gif Na naivumas ne liga,bet diagnoze mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(crema @ 2012 03 22, 01:03)
taigi praktiškai turime prostitučių visuomenę, ir ne tik LT bet visame pasaulyje  g.gif

drinks_cheers.gif tik kitais vardais vadinamą. parsidavėliškumas ir prostitucija egzistuoja apskritai visur, ir ne tik stoty ar pigiuose viešbutukuose. dar kartą pasikartosiu, nei teisiu aš jų (prostitučių) nei pateisinu, yra tokių ką tikrai daug smarkiau galima smerkti, ir daugelis jų sėdi kokiam seime (kaip pvz.) bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(trintukas @ 2012 03 23, 22:47)
nei pateisinu, yra tokių ką tikrai daug smarkiau galima smerkti, ir daugelis jų sėdi kokiam seime (kaip pvz.)  bigsmile.gif

Jau tampa nuvalkiota,kai viska ir visur lygina seimu blink.gif Kokia visuomene,toks seimas,ir ne patys jie ten atejo,o buvo,beje, musu visu isrinkti blink.gif O prostitutemis pacios tampa,lyg tai ju niekas i ju "darba" neisrenka lotuliukas.gif Taigi komentaras labai jau nevykes mega_shok.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neta&: 23 kovo 2012 - 23:03
Labai vykęs, nes kalba eina apie turinį, o ne apie profesiją ir statusą. Klientus turi ir ten, ir ten.
Atsakyti