Viena vakarą netyčiukai sugirešinom ir vienintelį kartą nesisaugojom .

Praėjo viena diena,poto kita,o tos nelabosios kaip nesirodė taip nesirodė ir nusprendžiau,kad laikas nusipirkti testą.Atsikėlusi anksti rytą puoliau į tualetą padariau testą ir laukiau kas bus ..Ko tikėjausi net pati nežinau Ir štai išryškėjo II pagaliukai.Norėjau verkt iš džiaugsmo ir nežinojimo kas dabar bus.ko tikėtis.Gryžus vyrui po darbo susėdom pašnekėti ką daryt atėjo tokių minčiu nutraukt nėštumą,bet jos greitai dingo kaip ir atėjusios.Gyvenom Londone žinojom,kad reikia gryžti į Lietuvą.Gryžom į gimtinę nuėjus pas daktarus paaiškėjo,kad atsidarimas 1cm ir kaklelis bepradedąs atsidarineti ,man tuo metu buvo tik 20sav.
Daktarė prirašė visišką lovos rėžimą,suspaust kojas ir tempt kuo ilgiau
Taip ir darėm.
Ir štai per ilgas kančias sulaukėm išsvajotojo termino Liepos 5-oji,o dukrytė nesirodė.Jau vėluoja

ir kaip jau norėsi stumti rėk. Nuėjom su vyru į tualetą,nes viena paeit nebegalėjau.Sėdžiu ir jaučiu,kad jau viskas rėkiu kad jau,o daktarė sako stumk

.Tada sako viskas gulam.Dar biški paplatino,kad būtu pilnas atsidarymas.Ir prasidėjo stumimas,dėja jis nebuvo toks jau greitas,nes aš niekaip taisyklingai nemokėjau stumt ir vis bandžiau bandžiau ir po daug bandymų pajaučiau kad jau ateina mažiukė.Daktarė sako dar trys tokie stumimai ir bus viskas tada nusprendžiau,kad taip ir bus .
Ir tada taip staiga staiga pasidarė tuščia ir pradėjo trukt oro,girdžiu daktarė liepia kviepuot,ir girdžiu pati nuostabiausia garsą ..Mažiukės verkimas.....

Daktarė sako gimė mergaitė 12.21.

Tik 21minute vėliau nei buvo daktarė apskaičiavusi.Tada prašau daktarės kad duotu man greičiau dukrytę .Daktarė apžiūrėjo ir paguldė šlapia,šiltą ryšulėlį.Ji tuoj pat nustojo verkt,bet tada verkiau aš ir vyras kokie laimingi patapom butent tą akimirka.Prėjus keliom minutėm dukrytė pradėjo ieškot pienelio tada pavalgė ir užmigo ..
Tuo metu mane tvarkė teko truputuką kirpti ir siūti,bet tai buvo nesvarbu.Praėjus dviem valandom nuo gimimo atėjo vaikų daktarė pasverti ir patikrinti mažiukės. Pasakė,kad dukrytė visiškai sveika ir sveria 3960g ir yra 53cm ūgio.
Mus visus perkėlė į palatą.Dabar dukrytei jau eina 6 mėnuo negaliu patikėt, kad ji jau tokia didelė,o tik neseniai gulėjo man ant krutinės .