Įkraunama...
Įkraunama...

Gucio avalynė

kai pirkau pirmaja pora, iskart paklausiau iki kokio dydzio turi smile.gif
iki 28!
Atsakyti
valio valio:)
Atsakyti
draugė dukrai pirkusi gucio, tai man ne schmoll.gif Gerai, kad pati nesurizikavau, nes planavau internetu pirkti. Ten gražūs pasirodė, priliaupsinti labai jau, o realybėje man vat ne ir viskas 4u.gif
Atsakyti
Mums nepasiteisino.. Gaila, nes man jie atrode mieli. Gal del to, kad mano mazylio kojyte platoka. Sunkiai ikisdavau, daznai jie nukrisdavo. Padas neatitiko jo kojytes, sonai tikrai neprilaike kulniuko, nes buvo minksti. Gal kai tvirciau vaikscios bus kitaip smile.gif
Papildyta:
QUOTE(kvietkas @ 2011 05 12, 23:17)
pirkau batukus, kaip pirmuosius batukus dukrytei..man nepatiko todel, kad labai sunku apauti, nes viduje versta oda, tai kol ikisdavau vaiko koja doh.gif be to, reik atlaisvint raistelius norint normaliai ikist koja, tada vel sutraukt, nepatogus uzrisimas, vaikas tuos raistelius atrisineja doh.gif  vaiksciot gal ir  patogu, negaliu pakomentuot, nes maniske velai pradejo vaikscioti, isaugom tuos batus..bet apavimas schmoll.gif

Pritariu kiekvienam zodziui. Mums tas pats, kol ikisdavau reikedavo net istraukt raisciukus, o kol vel viska sutvarkydavau, vaikui atsibosdavo ax.gif
Atsakyti
O Kaune prekiauja jais kur nors? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedrija @ 2012 02 23, 17:10)
O Kaune prekiauja jais kur nors?  4u.gif

prekiauja.

http://www.tavovaika...-batukai/guccio

jie randasi Jurbarko gatvėj. tik pravažiavus lituanikos tiltą po dešine (jei važiuojnt nuo senamiesčio link slabotkės)
Atsakyti
Sveikos. O man batukai sitie super 4u.gif Mes jau trecius juos perkam dukrai, su skylutem ir nesiojam sau patenkinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(karalaiti @ 2012 02 28, 17:48)
Sveikos. O man batukai sitie super 4u.gif Mes jau trecius juos perkam dukrai, su skylutem ir nesiojam sau patenkinti 4u.gif

O nesiojat kambary ar? g.gif 4u.gif
Atsakyti
mano vaikinas darželyje juos avi ir atsisako autis kitais, nors turimus jau išaugo doh.gif nupirkau basutes ir negalim uždėt...
Atsakyti
O ar kokybiski tie batukai? Ar greitai nenusidevi?
Atsakyti
Keistas mamos palyginimas, kad labai sunku apauti, bet vaikstant nukrenta g.gif Musu kojyte gan plati, bet labai puikiai juos apaunu, gal jusu vaikuciui labai pedutes prakaituoja ir slapiu neina apauti? Nes priezasties nelabai suprantu, nes apauti juos uztrunku kelias sekundes rolleyes.gif
Nusideveti tai nusidevi jie gan stiprokai, pati odele, bent jau musu nusidevejo, bet nieko keisto kai trinam po namus jau kokie geri 4 men. Pirkau gerokai didesnius jam tai pusmeciui drasiai uzteks. Nors buvo dideli, bet labai puikiai pavaiksciojo ir vaiksto iki siol smile.gif Skalbimas irgi paprastas, ne karta imeciau is kjalbimo masina tai viskas puikiai issiplauna ir odyte atsigauna smile.gif
O del patogumo tai neisivaizduoju patogesniu batu vaikui kolkas ypatingai po namus.
Atsakyti
Labai faini batukai, tik greitai nusidėvi ir negražiai žiūris
Atsakyti