man sie batukai labai grazus, nerandu grazesniu
nebent dar camper
laukiam pavasario zadu pirkt siuos batukus savo mazylei, po truputi zvalgausi, ieskau... gal kas zinote kur galima isigyti be "mazylio ratu"?
QUOTE(gresa @ 2010 01 03, 03:58)
Lenkijoje galima arba per skelbimus,buna parduoda tik vos vos devetus.
QUOTE(xde @ 2010 01 03, 14:06)
Lenkijoje galima arba per skelbimus,buna parduoda tik vos vos devetus.
o kur lenkijoje ieskot gal tiksliau zinote?
QUOTE(gresa @ 2010 01 03, 18:53)
http://www.gucioshoe...ystrybucja.html
Tokia info radau ir e-parduotuve(siuncia Lenkijos adresatams)
QUOTE(xde @ 2010 01 03, 20:13)
http://www.gucioshoe...ystrybucja.html
ačiū
Mums gucio batukai labai patinka,tai musu pirmieji batukai,su jais dukryte pradejo vaikscioti.turime su skylutemis,21 dydi,jau baigiam isaugti,galim nebrangiai kam nors perleisti,nes neuzilgo pirkism tokius pat didesnius.jei ka,rasykit i az
Super batukai, mano abu vaikai nešioja. Mažylio ratuose šią savaitę 20% nuolaida , gera proga įsigyti. Be to jie labai tiksliai padeda parinkti batukus pagal kojytę.
QUOTE(kriaušė @ 2010 01 07, 14:18)
Super batukai, mano abu vaikai nešioja. Mažylio ratuose šią savaitę 20% nuolaida , gera proga įsigyti. Be to jie labai tiksliai padeda parinkti batukus pagal kojytę.
Geras-nuolaida?Pirmadieni buvau,uzsakiau batukus,nes musu ismieros nebuvo,bet apie nuolaida niekas net nepasake
QUOTE(Tacita @ 2010 01 14, 00:06)
Geras-nuolaida?Pirmadieni buvau,uzsakiau batukus,nes musu ismieros nebuvo,bet apie nuolaida niekas net nepasake 
ten kazkaip susukta, kad ta nuolaida perkant dar ir paspirtuka ...
QUOTE(gresa @ 2010 01 14, 02:08)
ten kazkaip susukta, kad ta nuolaida perkant dar ir paspirtuka ...
As tai turiu is drauges pasiskolinsu 10proc nuolaidu kortele,tai nors keliais lt pigiau
QUOTE(Tacita @ 2010 01 14, 23:24)
As tai turiu is drauges pasiskolinsu 10proc nuolaidu kortele,tai nors keliais lt pigiau
ale jm gerai