QUOTE(A&S @ 2008 02 26, 17:23)
spėju jog žvilgsnis tavo kerintis....
Man normalus

Vyrui sako kerintis
QUOTE(justjura @ 2008 02 26, 21:17)
Gal dar kas gali atsiliepimu apie gold temptation parasyti, ar koki gera patarima duoti? Laukiu nesulaukiu kada juos pasiimsiu
Aš irgi jų noriu

kur gavai pirkti? Niekur jų nebelikę
QUOTE(KRISTELA @ 2008 02 27, 12:12)

kaip grazu

tai turbut ir plaukai tamsus - juodi?

Nes jei taip, tai turetum priklausyti "ziemos" tipui: tinka ryskios, sodrios spalvos, pvz ryskiai melyni, violetiniai seseliai ar pravedimas, raudonos lupos (labiau salto atspalvio), o oda balta, ir nereikia jos rudinti ar perkrauti skaistalais. Pabandyk paeksperimentuot, gal tiks sis tipas

Ir meteoritai tada gal mythic ar bent jau beige tiktu
Plaukai tamsūs, dažyti žinoma

juodo šokolado spalvos. O dėl žiemos tipo, aš irgi visad maniau kad jam priklausau, bet dabar kadangi dar pašviesėjo veidas (per nėštumus ir maitinimus negalėjau visai būti saulėje) ir pasidarė tokio gelsvo, šilto atspalvio, kažkaip tos ryškios, dramatiškos spalvos nebetinka.
Violetiniai, alyviniai šešėliai tinka, arba rusvi. Beige aš turiu, patenkinta visumoje, bet sakau kažko trūksta
Kristianoj pasibandžiau skaistalus ir supratau, kad va jų ir trūksta kad priduot gyvybės
Ir vistik manau kad man turėtų tikti dar arba Mythic arba Pink, o GoldTemptation šiaip noriu
QUOTE(sweety123 @ 2008 02 27, 12:52)
as pakisau meteoritu nuotrauka vyrui panosei Dabar jis isvaziuoja i komandiruote tai paprasiau tokio rinkinuko dovanu
Fainumėlis
QUOTE(ivalda @ 2008 02 28, 13:30)
O kiek maždaug gali kainuoti šitas rinkinukas, reikia ir man vyro paprašyti, kad parvežtų. Kad tik šoko po to jam nebūtų pamatęs kiek kainuoja, reiki ji įspėti
Aha MB žinotų kokios kainos mano kosmetikos tai nugriūtų
užtat niekad neprašau tokių dovanų