Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinė pudra - 5

QUOTE(ivalda @ 2008 03 13, 16:50)
Tai kad jau nebėra  verysad.gif

Greitai kazkas apsisuko biggrin.gif
mineralkes ziuriu jau irgi nera, o buvo net 3 (!) atspalviai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sweety123 @ 2008 03 13, 17:00)
Greitai kazkas apsisuko biggrin.gif
mineralkes ziuriu jau irgi nera, o buvo net 3 (!) atspalviai smile.gif

Bet žiūriu yra dar kompaktinė tokia pati bet kaina jau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(baste @ 2008 03 10, 10:00)
Šiandien turėjau garbę susipažinti su meteoritais  biggrin.gif

Na labai liux pasidažius atrodo, toks švytintis ir laimingas veidas  thumbup.gif

ane? bigsmile.gif
nugis prašom plačiau 4u.gif kaip su jautria odele draugauja, kaip po kiek laiko dienos bėgy atrodo ir t.t. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(emmute @ 2008 03 13, 21:10)
ane? bigsmile.gif
nugis prašom plačiau  4u.gif  kaip su jautria odele draugauja, kaip po kiek laiko dienos bėgy atrodo ir t.t.  ax.gif

Odos man netempia kaip daugeliui, na aišku prieš tai drėkinantis kremas, mano oda tokia sausėti nori ypač šildymo sezonu, bet su meteoritais viskas gerai, visą savaitę kasdien tepliojau ir nesausina.
Tiek ant krempudros tiek ir be jos veidukas pasakiškai švytintis wub.gif ir iki vakaro gan neblogai išsilaiko, net nubėgau iki veidrožio pažiūrėti lotuliukas.gif

Man pavėluota manija lotuliukas.gif jaučiu pirksiu kitą spalvą thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(baste @ 2008 03 13, 22:07)
Odos man netempia kaip daugeliui, na aišku prieš tai drėkinantis kremas, mano oda tokia sausėti nori ypač šildymo sezonu, bet su meteoritais viskas gerai, visą savaitę kasdien tepliojau ir nesausina.
Tiek ant krempudros tiek ir be jos veidukas pasakiškai švytintis  wub.gif ir iki vakaro gan neblogai išsilaiko, net nubėgau iki veidrožio pažiūrėti  lotuliukas.gif

Man pavėluota manija  lotuliukas.gif  jaučiu pirksiu kitą spalvą  thumbup.gif

jauciu jungiuos prie taves, nes laukiu is braskiu keliu spalvyciu.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2008 03 13, 23:27)
jauciu jungiuos prie taves, nes laukiu is braskiu keliu spalvyciu.... blush2.gif

O kokiu lauki? bigsmile.gif
Atsakyti
jei ka domina, turiu naujus pucci meteoritus.Pernai vasaros limited edition ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktuteee @ 2008 03 13, 23:46)
O kokiu lauki?  bigsmile.gif

mythic, beige.... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(baste @ 2008 03 13, 22:07)
Tiek ant krempudros tiek ir be jos veidukas pasakiškai švytintis  wub.gif ir iki vakaro gan neblogai išsilaiko, net nubėgau iki veidrožio pažiūrėti  lotuliukas.gif

Man pavėluota manija  lotuliukas.gif  jaučiu pirksiu kitą spalvą  thumbup.gif

rodos rašei, kad Tavo odelė kartais linkusi rausti g.gif kaip tokiu atveju meteoritai? gal pamaskuoja/paslepia? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(emmute @ 2008 03 14, 17:06)
rodos rašei, kad Tavo odelė kartais linkusi rausti g.gif  kaip tokiu atveju meteoritai? gal pamaskuoja/paslepia? 4u.gif

Pakygina odos spalva tikrai, bet visiškai neužmaskuoja, tai darau su kitomis priemonėmis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(baste @ 2008 03 14, 17:35)
Pakygina odos spalva tikrai, bet visiškai neužmaskuoja, tai darau su kitomis priemonėmis  mirksiukas.gif

kokiomis? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(emmute @ 2008 03 14, 17:39)
kokiomis?  4u.gif

pavyzdžiui pudra 4u.gif bet mąstau apie žalia maskuojamąją priemonę , kuri ir skira raudoniui paslėpti ax.gif
Atsakyti