Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinė pudra - 5

O mythic su beige nebandėt nė vieną maišyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2008 03 15, 12:17)
O mythic su beige nebandėt nė vieną maišyti  blush2.gif

visko prisigalvoju, bet tokia mintisdar nebuvo sovusi i galva lotuliukas.gif manau, kad kazkas gausis, pabandyk ir parasyk ispudzius bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(baste @ 2008 03 14, 17:58)
šiaip tai man meteoritai tai labai patinka, bet sakyčiau neatitinka kainos, visgi labai brangūs, manau panašų efektą galima išgauti ir su kitomis  pigesnėmis priemonėmis  4u.gif

pvz. kokiomis? bigsmile.gif

QUOTE(baste @ 2008 03 14, 18:35)
Papildyta:
Merginos dar norėjau paklausti o Krisianoje meteoritų yra visokių atspalvių ne tik mythic ir beige?

Mythic, Beige ir Pink Fresh ax.gif

mano mylimiausi Gold temptation wub.gif
Turiu Beige, bėt vėl norėčiau Mythic rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2008 03 15, 11:45)
visko prisigalvoju, bet tokia mintisdar nebuvo sovusi i galva lotuliukas.gif  manau, kad kazkas gausis, pabandyk ir parasyk ispudzius bigsmile.gif

Neturiu mythic verysad.gif
Gal kas norėtų mainyti 1/3 beige į 1/3 mythic ax.gif
Atsakyti
dabar kai pagalvoju, man tas pirkimas 1/3 tokia nesąmonė doh.gif ne dėl to, kad per mažas kiekis, o dėl to, kad pardavėjos nepardavinėja tik ką naujai nusipirktų meteoritų, bet pabandžiusios, nubyra nemažai, nusiteplioja, o parduoda kaip naujų 1/3 cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 03 15, 12:07)
dabar kai pagalvoju, man tas pirkimas 1/3 tokia nesąmonė  doh.gif ne dėl to, kad per mažas kiekis, o dėl to, kad pardavėjos nepardavinėja tik ką naujai nusipirktų meteoritų, bet pabandžiusios,  nubyra nemažai, nusiteplioja, o parduoda kaip naujų 1/3  cool.gif

Na ne, aš pavyzdžiui naujus padalinau ir kuriuos planuoju parduoti laikau atskiroj dėžutėj. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 03 15, 12:54)
pvz. kokiomis?  bigsmile.gif

Kitomis rutulinėmis pudromis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2008 03 15, 12:16)
Na ne, aš pavyzdžiui naujus padalinau ir kuriuos planuoju parduoti laikau atskiroj dėžutėj.  4u.gif

tai aš čia ne Tau asmeniškai taikiau 4u.gif nemanau, kad visos tokios sąžiningos ax.gif
QUOTE(baste @ 2008 03 15, 13:16)
Kitomis rutulinėmis pudromis  mirksiukas.gif

kokių gamintojų? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 03 15, 12:54)
pvz. kokiomis?  bigsmile.gif
Mythic, Beige ir Pink Fresh  ax.gif

mano mylimiausi Gold temptation  wub.gif
Turiu Beige, bėt vėl norėčiau Mythic  rolleyes.gif

O gal matėte, kur galima įsigyti
GUERLAIN Meteorites PERLES DE VELOURS LTD ED?
Atsakyti
QUOTE(Skarlet @ 2008 03 15, 13:21)

ebejuj nebent mastau.gif
Atsakyti

QUOTE(Skarlet @ 2008 03 15, 14:21)

Niekur negalima, nebent Ebay rastum, ar kas nors parduodu SM isparduotuvej. Jie buvo 2006 limituotas leidimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2008 03 15, 14:28)
Niekur negalima, nebent Ebay rastum, ar kas nors parduodu SM  isparduotuvej. Jie buvo 2006 limituotas leidimas  smile.gif

Aciu, vajej unsure.gif
Atsakyti