Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinė pudra - 5

paieskokit tu PERLES DE VELOURS ebay. turetu but mirksiukas.gif
Na va tarkim smile.gif Brangoka, apie 200lt. iseitu, bet jei labai norit...
Atsakyti
QUOTE(Kelsey @ 2008 03 16, 17:43)
paieskokit tu PERLES DE VELOURS ebay. turetu but  mirksiukas.gif
Na va tarkim  smile.gif Brangoka, apie 200lt. iseitu, bet jei labai norit...

Ziurineju as ebay ir vis ratais suku apie sita selleri. Ale vis nesiriztu pirkti, nes, tiesa pasakius, tikrai brangoka! g.gif Bet jei jau visai mane uzvaldys apsedimaas siai perlais, tai reiks imt! doh.gif
Atsakyti
sweety123, ar gavau ja ta miniuku rinkini? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Stabilo @ 2008 03 16, 16:17)
Nesąmonė  schmoll.gif  na gal ir pasitaiko nesąžinigų, čia jau visur būna visko, bet manau dauguma normaliai... aš pvz. kai pirkau meteoritus iš karto buvau nusprendus, kad parduosiu trečdalį, nes nemgėstu labai ilgai vienos priemonės naudot, na o jei norėsiu, dar nsupirksiu. Tai iš karto ir atrūšiavau.

nu kodėl nesąmonė, jei jūs tokia sąžininga, kitos bala žino kada pradeda dalint, tik nusipirkusios ar jau gerokai panaudojusios cool.gif juk negalima už visas atsakyt schmoll.gif

be to aš čia niekam netaikiau, tik parašiau, ką manau dėl tu trečdalių unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 03 16, 20:20)
nu kodėl nesąmonė, jei jūs tokia sąžininga, kitos bala žino kada pradeda dalint, tik nusipirkusios ar jau gerokai panaudojusios  cool.gif juk negalima už visas atsakyt  schmoll.gif

be to aš čia niekam netaikiau, tik parašiau, ką manau dėl tu trečdalių  unsure.gif

Be abejo tu teisi, niekad negali žinot mastau.gif
Tik aš pagal save vertinu, tai tokia naivi hihihi.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 03 16, 21:20)
nu kodėl nesąmonė, jei jūs tokia sąžininga, kitos bala žino kada pradeda dalint, tik nusipirkusios ar jau gerokai panaudojusios  cool.gif juk negalima už visas atsakyt  schmoll.gif

be to aš čia niekam netaikiau, tik parašiau, ką manau dėl tu trečdalių  unsure.gif

Kadangi tai yra lb gera galimybė išbandyti, belieka pasikliauti kitų sąžine rolleyes.gif
Atsakyti
Aš čia gal truputi su kvailu klausimu šoksiu į trasą, bet į ką jus atpilate tą trečdalį? Į kokį kremo indelį? Mat man nesinori taip daryti, nes žalioj jaunystėj taip dalinausi avon rutuliukus ir jie tarsi apsinešė drėgme ar kuo (nu ne į riebaluotą kokį indelį nuo grietinės pyliau biggrin.gif ) ir visai nesipudravo.
Atsakyti
QUOTE(varveklis @ 2008 03 16, 22:48)
Aš čia gal truputi su kvailu klausimu šoksiu į trasą, bet į ką jus atpilate tą trečdalį? Į kokį kremo indelį? Mat man nesinori taip daryti, nes žalioj jaunystėj taip dalinausi avon rutuliukus ir jie tarsi apsinešė drėgme ar kuo (nu ne į riebaluotą kokį indelį nuo grietinės pyliau  biggrin.gif ) ir visai nesipudravo.

Esu pirkusi ir su originalia pakuote, ir indelyje nuo kremo - nesiskundziu, nepastebejau skirtumo g.gif
Atsakyti
QUOTE(varveklis @ 2008 03 16, 21:48)
Aš čia gal truputi su kvailu klausimu šoksiu į trasą, bet į ką jus atpilate tą trečdalį? Į kokį kremo indelį? Mat man nesinori taip daryti, nes žalioj jaunystėj taip dalinausi avon rutuliukus ir jie tarsi apsinešė drėgme ar kuo (nu ne į riebaluotą kokį indelį nuo grietinės pyliau  biggrin.gif ) ir visai nesipudravo.

rutuliukai apsineša nuo šepetėlio, reiktų kas savaitę ar dažniau išplaut 4u.gif
aš 1/3 dėjau į indelį nuo kremo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 03 16, 23:05)
rutuliukai apsineša nuo šepetėlio, reiktų kas savaitę ar dažniau išplaut  4u.gif
aš 1/3 dėjau į indelį nuo kremo  ax.gif

Viskas aišku smile.gif Mano dedukciniai sugebėjimai atkrenta smile.gifsmile.gif dabar kaip tik paskaičiau, kad po kiekvieno tepimo plaunami, o aš kaip ožka dažniausiai kartą į savaitę "skalbiu" Ačiū, dabar žinosiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(varveklis @ 2008 03 16, 23:12)
Viskas aišku smile.gif Mano dedukciniai sugebėjimai atkrenta smile.gifsmile.gif dabar kaip tik paskaičiau, kad po kiekvieno tepimo plaunami, o aš kaip ožka dažniausiai kartą į savaitę "skalbiu" Ačiū, dabar žinosiu  4u.gif

aš tik rempudros šepetuką kaskart panaudojus plaunu, meteoritų kartą į savaitę ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kelsey @ 2008 03 16, 18:53)
sweety123, ar gavau ja ta miniuku rinkini?  wub.gif

laukiu..laukiu...savo brangiausiojo gristant rolleyes.gif jeigu jam pavyktu rasti butinai parasysiu 4u.gif
Atsakyti