Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinė pudra - 5

QUOTE(juratyte26 @ 2008 03 19, 21:50)
Reikia pagalbos 4u.gif ... Uzsisakiau beige meteoritus ir norejau jusu paklaust koks sepetelis jiems geriausiai tinka ? Turiu Erdesos, bet man jis l nepatinka schmoll.gif - seriasi.. Aciu visoms kas patars 4u.gif

bet koks kabuki tipo sepetelis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juratyte26 @ 2008 03 19, 21:50)
Reikia pagalbos 4u.gif ... Uzsisakiau beige meteoritus ir norejau jusu paklaust koks sepetelis jiems geriausiai tinka ? Turiu Erdesos, bet man jis l nepatinka schmoll.gif - seriasi.. Aciu visoms kas patars 4u.gif

man patinka NARS wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2008 03 19, 22:15)
man patinka NARS  wub.gif
user posted image

O ku ji butu galima isigyt ir kokia kaina blush2.gif ?
Atsakyti
QUOTE(juratyte26 @ 2008 03 19, 23:16)
O ku ji butu galima isigyt ir kokia kaina blush2.gif  ?

www.ebay.com
Atsakyti
QUOTE(juratyte26 @ 2008 03 19, 20:50)

man tai didysis TBS pats pačiausias blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(juratyte26 @ 2008 03 19, 22:50)

Man MAC ir NARS wub.gif
Atsakyti
Man atrodo, šepetėlio firma nėra svarbi, svarbu - kad spurgas būtų toks didelis didelis, toks puchhhh, platus. Aš saviškį labai mėgstu po kiekvieno panaudojimo prausti šampūnu ir balzamu wub.gif
Papildyta:
QUOTE(DODA @ 2008 03 20, 06:59)
man tai didysis TBS pats pačiausias  blush2.gif

O kokia kaina?
Atsakyti
mano patys mieliausi sepeteliai NARS wub.gif wub.gif tokie minkstuciai, svelnuciai...
Atsakyti
QUOTE(Dindilin @ 2008 03 20, 12:35)
O kokia kaina?

Apie 60 Lt
Atsakyti
oi kaip laukiu savo meteoritu is braskiu doh.gif
gal sia savaita jau sulauksiu ir per sventes busiu grazi.... wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2008 03 20, 15:55)
oi kaip laukiu savo meteoritu is braskiu  doh.gif
gal sia savaita jau sulauksiu ir per sventes busiu grazi.... wub.gif  wub.gif

O kada uzsisakei ? As ir laukiu be proto wub.gif ,bet dar anksti laukt, uzsakyma dariau 18d lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(juratyte26 @ 2008 03 20, 16:02)
O kada uzsisakei ? As ir laukiu be proto wub.gif ,bet dar anksti laukt, uzsakyma dariau 18d  lotuliukas.gif

as 11 d. bigsmile.gif
Atsakyti