einu kokią kaukytę užsimozot prieš tuos negeruolius
pasigirsiu: siandien MB 3 k. pagyre mano makiaza, nes negalejo atsiziureti "kokia jo motera grazi ir kokie grazus zandukai"
Naudojau golden temptation meteoritus ir perles del veleurs. Del pastaruju ir buvo pagirti mano zandukai
prigrasino niekam neparduoti meteoritu
Naudojau golden temptation meteoritus ir perles del veleurs. Del pastaruju ir buvo pagirti mano zandukai
tai ir mums pasirodyk
QUOTE(Apvalute @ 2008 03 30, 00:23)
Karsta kova cia buvo uzvirusi del tu Perles de Velours...
Ir pati dalyvavau...
Mazu dabar ir as busiu grazi motera...?
QUOTE(milldute @ 2008 03 30, 00:40)
Karsta kova cia buvo uzvirusi del tu Perles de Velours...
Ir pati dalyvavau...
Bet va ir as juos nukoviau internete ir dabar jau jie pakeliui pas mane!
Ir pati dalyvavau...
Kaip pavyko įkalbinti siųsti į Lietuvą
QUOTE(Baltija @ 2008 03 30, 02:38)
jei idomu, galesiu padaryti nuotraukeliu
QUOTE(Apvalute @ 2008 03 30, 00:50)
žinoma, kad įdomu
QUOTE(Ferrari @ 2008 03 30, 00:48)
Nu ir man keista, bet paprasciausiai graziai paprasiau...
Manieji Pink Fresh (kai pirkau- visi kiti jau buvo ispirkti, tai paemiau kas liko
). As juos naudodavau ir visam veidukui ant EZ, tai kazko tokio neiziurejau. Na kartais pasiskaistinu tik zandukus
QUOTE(rasmoskis @ 2008 03 30, 13:01)
Manieji Pink Fresh (kai pirkau- visi kiti jau buvo ispirkti, tai paemiau kas liko
). As juos naudodavau ir visam veidukui ant EZ, tai kazko tokio neiziurejau. Na kartais pasiskaistinu tik zandukus

man jie labai labai
QUOTE(Tiffany @ 2008 03 30, 13:14)
baikit mane tais pinkais gundyti
QUOTE(Apvalute @ 2008 03 30, 02:23)
pasigirsiu: siandien MB 3 k. pagyre mano makiaza, nes negalejo atsiziureti "kokia jo motera grazi ir kokie grazus zandukai"
As noriu Golden temptation