Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinė pudra - 5

ok, meteoritai išteisinti nuo nepagrįstų kaltinimų hihihi.gif
einu kokią kaukytę užsimozot prieš tuos negeruolius ph34r.gif
Atsakyti
pasigirsiu: siandien MB 3 k. pagyre mano makiaza, nes negalejo atsiziureti "kokia jo motera grazi ir kokie grazus zandukai" wub.gif wub.gif wub.gif bigsmile.gif
Naudojau golden temptation meteoritus ir perles del veleurs. Del pastaruju ir buvo pagirti mano zandukai biggrin.gif prigrasino niekam neparduoti meteoritu lotuliukas.gif
Atsakyti
tai ir mums pasirodyk bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2008 03 30, 00:23)
Naudojau golden temptation meteoritus ir perles del veleurs. Del pastaruju ir buvo pagirti mano zandukai biggrin.gif  prigrasino niekam neparduoti meteoritu lotuliukas.gif

Karsta kova cia buvo uzvirusi del tu Perles de Velours... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Ir pati dalyvavau... blush2.gif Bet va ir as juos nukoviau internete ir dabar jau jie pakeliui pas mane! clap.gif yahoo.gif sokiai.gif

Mazu dabar ir as busiu grazi motera...? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(milldute @ 2008 03 30, 00:40)
Karsta kova cia buvo uzvirusi del tu Perles de Velours... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Ir pati dalyvavau... blush2.gif  Bet va ir as juos nukoviau internete ir dabar jau jie pakeliui pas mane! clap.gif  yahoo.gif  sokiai.gif

Mazu dabar ir as busiu grazi motera...? lotuliukas.gif

Kaip pavyko įkalbinti siųsti į Lietuvą bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2008 03 30, 02:38)
tai ir mums pasirodyk  bigsmile.gif  4u.gif

jei idomu, galesiu padaryti nuotraukeliu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2008 03 30, 00:50)
jei idomu, galesiu padaryti nuotraukeliu blush2.gif

žinoma, kad įdomu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2008 03 30, 00:48)
Kaip pavyko įkalbinti siųsti į Lietuvą  bigsmile.gif

Nu ir man keista, bet paprasciausiai graziai paprasiau... ax.gif
Atsakyti
Manieji Pink Fresh (kai pirkau- visi kiti jau buvo ispirkti, tai paemiau kas liko lotuliukas.gif ). As juos naudodavau ir visam veidukui ant EZ, tai kazko tokio neiziurejau. Na kartais pasiskaistinu tik zandukus wub.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rasmoskis @ 2008 03 30, 13:01)
Manieji Pink Fresh (kai pirkau- visi kiti jau buvo ispirkti, tai paemiau kas liko lotuliukas.gif ). As juos naudodavau ir visam veidukui  ant EZ, tai kazko tokio neiziurejau. Na kartais pasiskaistinu tik zandukus wub.gif  blush2.gif

man jie labai labai thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2008 03 30, 13:14)
man jie labai labai  thumbup.gif  wub.gif

baikit mane tais pinkais gundyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2008 03 30, 02:23)
pasigirsiu: siandien MB 3 k. pagyre mano makiaza, nes negalejo atsiziureti "kokia jo motera grazi ir kokie grazus zandukai" wub.gif  wub.gif  wub.gif  bigsmile.gif 
Naudojau golden temptation meteoritus ir perles del veleurs. Del pastaruju ir buvo pagirti mano zandukai biggrin.gif  prigrasino niekam neparduoti meteoritu lotuliukas.gif

As noriu Golden temptation blush2.gif kur juos rasti? Man vis mazai biggrin.gif
Atsakyti