Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinė pudra - 5

QUOTE(Pramones prospektas @ 2008 04 03, 12:56)
veleurs tai tie kurie turi raudonu burbuliuku?

taip, tie raudoni, kuriuos labai sunku gauti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Stabilo @ 2008 04 03, 15:03)
Apvalute, tikrai labai gaivi tavo oda, pritariu  thumbup.gif  wub.gif
O tu juos tik ant skruostų, kaip ružą tepei? Ar visas veidas? Nes skruostai tai rausvi, o šiaip ant veido rausvo atspalvio nepastebiu  g.gif

oi, dekui, bet be makiazo baisu doh.gif jau geriau negu anksciau, bet toli iki grazios odos. medali kabinu zmogui, isradusiam pudra thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
viso veido tikrai netepu-tik skruostus ir taip jau ganetinai rysku blush2.gif
Atsakyti
O as toki klausimuka turiu - kaip tu limituotu leidimu kainos buna? Nelabai jais domejausi reikiamu aiku, o dabar jau Kristianose nera. As uz saviskius "Perles de velours" su parsiuntimu is JAV per drauge mokejau 185Lt. Labai norejau, tai kazkaip ir nepagailejau, bet dabar galvoju normali cia kaina, ar daugoka iseina? ax.gif

Ir gal kuri naudojus esat ar siuo metu naudojat presuotus meteoritus? Ar verti kainos? Ta prasme smagiau tepasi presuoti ar rutuliukais? Nes gundausi nezmoniskai pamegint, o ir siek tiek pigiau radau.
Va apie sia kalbu:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busima_mama: 03 balandžio 2008 - 19:34
O kokia spalvyte duoda "White Pearls"? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(busima_mama @ 2008 04 03, 19:31)

Nerealiai šios noriu wub.gif , bet kad per brangu schmoll.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(busima_mama @ 2008 04 03, 21:31)
O as toki klausimuka turiu - kaip tu limituotu leidimu kainos buna? Nelabai jais domejausi reikiamu aiku, o dabar jau Kristianose nera. As uz saviskius "Perles de velours" su parsiuntimu is JAV per drauge mokejau 185Lt. Labai norejau, tai kazkaip ir nepagailejau, bet dabar galvoju normali cia kaina, ar daugoka iseina?  ax.gif
Ir gal kuri naudojus esat ar siuo metu naudojat presuotus meteoritus? Ar verti kainos? Ta prasme smagiau tepasi presuoti ar rutuliukais? Nes gundausi nezmoniskai pamegint, o ir siek tiek pigiau radau.
Va apie sia kalbu:
user posted image

atmink, kad is iprastu meteoritu gali isimti rausvus rutuliukus, o is sios - ne blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(busima_mama @ 2008 04 03, 21:48)
O kokia spalvyte duoda "White Pearls"?  4u.gif

padengia veida balta, salta glazura. netinka silto gymio merginoms, sviesina veida (cia man gal aktualiau) blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2008 04 03, 20:02)
atmink, kad is iprastu meteoritu gali isimti rausvus rutuliukus, o is sios - ne blush2.gif

g.gif geras pastebėjimas
kažkaip mažiau jos pradėjau norėt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(DODA @ 2008 04 03, 20:54)
Nerealiai šios noriu  wub.gif , bet kad per brangu  schmoll.gif   verysad.gif

Tai va, brangus daiktas, uztai noretusi pirma isgirst atsiliepimu, bet kad meteoritai tik itam pavidale, tai manau nebus del ko nusivilt. Labai vilioja tai, kad keiciamas vidus, tai galima ivairaus leidimo meteoritus det. O dabar pagalvojau, kad kitu galima tik pakeitimus nusipirkt ir laikyt ne dezuteje, o jei kur reikia eit ir nestis, tai atitinkama isidedi i dezute ir nesiesi. thumbup.gif Radau siandien amazon.com uz 125$, tai dar labiau gundo (tik aisku dar parsisiuntimas prisidetu). 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Apvalute @ 2008 04 03, 21:02)
padengia veida balta, salta glazura. netinka silto gymio merginoms, sviesina veida (cia man gal aktualiau) blush2.gif

Tai jeigu as baltaode, tai turbut netiks man g.gif Nors dabar pradeda veidukas ideginet, tai gal ir nieko butu.

O "Gold temptation" tiktu sviesiai odai? Ten auksiniai ir sidabriniai rutuliukai ar maisau kazka? Ir veidukas buna toks saltesnis?

Ir dar klausimelis, "Red pastel" tai jau turbut tik kaip skaistalai skruostams naudojasi, nes jie raudoni?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busima_mama: 03 balandžio 2008 - 20:10
QUOTE(busima_mama @ 2008 04 03, 22:07)
Tai va, brangus daiktas, uztai noretusi pirma isgirst atsiliepimu, bet kad meteoritai tik itam pavidale, tai manau nebus del ko nusivilt. Labai vilioja tai, kad keiciamas vidus, tai galima ivairaus leidimo meteoritus det. O dabar pagalvojau, kad kitu galima tik pakeitimus nusipirkt ir laikyt ne dezuteje, o jei kur reikia eit ir nestis, tai atitinkama isidedi i dezute ir nesiesi.  thumbup.gif Radau siandien amazon.com uz 125$, tai dar labiau gundo (tik aisku dar parsisiuntimas prisidetu).  4u.gif
Papildyta:
Tai jeigu as baltaode, tai turbut netiks man  g.gif Nors dabar pradeda veidukas ideginet, tai gal ir nieko butu.

O "Gold temptation" tiktu sviesiai odai? Ten auksiniai ir sidabriniai rutuliukai ar maisau kazka? Ir veidukas buna toks saltesnis?

keitimo niekur neteko matyti, kad butu galima nusipirkti g.gif

kaip tik rasiau, kad NEtinka silto gymio, o salto tuo labiau tiks
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2008 04 03, 21:09)
keitimo niekur neteko matyti, kad butu galima nusipirkti g.gif

kaip tik rasiau, kad NEtinka silto gymio, o salto tuo labiau tiks

Tai, kad yra keitimai (aisku ne LT), apie 40$ kainyte:
user posted image

Man baisu, kad perbalus nuo tu "White pearls" nebuciau. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(busima_mama @ 2008 04 03, 22:17)
Tai, kad yra keitimai (aisku ne LT), apie 40$ kainyte:
user posted image
Man baisu, kad perbalus nuo tu "White pearls" nebuciau.  ax.gif

tai as ir esu maciusi tik mythic keitimus. Kitu tai net ebay neuzmaciau.
Manau, kad white pearls balins neblogai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2008 04 03, 22:22)
tai as ir esu maciusi tik mythic keitimus. Kitu tai net ebay neuzmaciau.
Manau, kad white pearls balins neblogai biggrin.gif

Man teko JAV matyt keliu rusiu keitimus tikrai, bet tada dar nelabai tie meteoritai domino, tai ir nesidomejau kokie tiksliai. Zinau, kad yra "Gold temptation", "Reflets de velours", "Red pastel" (o gal situ ne keitimas, bet su dezute tikrai yra). 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busima_mama: 03 balandžio 2008 - 21:45
O kas mane del kainos pakonsultuos? ax.gif Zinau, kad "Pucci" 150Lt Kristianoj, o kaip su limituoto leidimo meteoritais siaip? Ar nepermokejau uz "Perles de velours" 185Lt su atsiuntimu? Gal tada labiau apsimoka laiku susekt naujienas Kristianoj ir tada griebt. 4u.gif
Atsakyti