Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinė pudra - 5

mano artimiausias pirkinys - beige meteoritu spalvyte rolleyes.gif
Atsakyti
Turiu Beige trecdali, dabar uzsinorejau visos dezutes biggrin.gif
Reiks sau kada dovana padaryti ir atsiusti is braskiu thumbup.gif
Atsakyti
Aš savo trečdalį jau pribaigiau, liko keli rusvi rutuliukai, dbr užsisakiau iš braškių visą dežutę rolleyes.gif
Atsakyti
Dabar vienas klausimėlis, pasižiūrėjau,kad yra Avon Arabian Glow pudros rutuliukai ir kažkokie spindesio suteikiantys, esu turėjusi Arbaian Glow, bet man jie buvo per daug ryži, kažn,ar tie kiti nenuryžins veido? Kaip žiūriu kataloge paveiksliukuose Arbabian glow ryžesni atrodo, nei kiti,al kuri naudojot ir tuos tuos ir turite ką pasakyti? blush2.gif ax.gif 4u.gif smile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Daktarienė B @ 2008 01 13, 15:59)
Dabar vienas klausimėlis, pasižiūrėjau,kad yra Avon Arabian Glow pudros rutuliukai ir kažkokie spindesio suteikiantys, esu turėjusi Arbaian Glow, bet man jie buvo per daug ryži, kažn,ar tie kiti nenuryžins veido? Kaip žiūriu kataloge paveiksliukuose Arbabian glow ryžesni atrodo, nei kiti,al kuri naudojot ir tuos tuos ir turite ką pasakyti? blush2.gif  ax.gif  4u.gif  smile.gif  biggrin.gif

skaiciau, jog oriflame rutuliukai neblogi, o avon daug kas sake kad nuryzina mirksiukas.gif
Atsakyti
Turėjau GiordaniGold, bet man jie irgi kažkokie ne tokie buvo, t,y, atspalvis netiko smile.gif Todėl ir klausiu, te, naujame Avon kataloge yra viename puslapyje dviejų rūšių, bet vieni ryži ir atrodo, o kiti tai ne taip, tai todėl ir domiuosi, tuo labiau, kad bronzato koks trečdaliukas liko smile.gif
Atsakyti
Sakykit o Guerlain rutuliukai ant drabuziu atspalvio nepalieka?? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emanuel: 14 sausio 2008 - 13:26
baiginejasi mano beige meteoritu trecdalis po truputi,al kuri noretu pasidalint pusele ar trecaliu?greitu laiku nelabai galesiu i vln nuvaziuot o pas mus provincijoj Kristianos nera...Su pasiulymais i az.beje man neskubu,nes dar turiu truputeli,gal kuri ateity nelabai tolimoj planuojat pirkt ir norit pasialint? ax.gif
Atsakyti
O as naudoju Pink Fresh meteoritus ( kadangi Duty Free buvo tik sie like- matyt patys nepopuliariausi blush2.gif , tai ir nusipirkau).Man labai skaniai kvepia.Tepu ant Chanelio pudru,tada dar EZ+ meteoritus.Kadangi kitu neturejus- negaliu palyginti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rasmoskis @ 2008 01 14, 21:55)
O as naudoju Pink Fresh meteoritus ( kadangi Duty Free buvo tik sie like- matyt patys nepopuliariausi blush2.gif , tai ir nusipirkau).Man labai skaniai kvepia.Tepu ant Chanelio pudru,tada dar EZ+ meteoritus.Kadangi kitu neturejus- negaliu palyginti blush2.gif

O gal nori trečdalį keisti į Mythic.
Atsakyti
QUOTE(Daktarienė B @ 2008 01 13, 16:59)
Dabar vienas klausimėlis, pasižiūrėjau,kad yra Avon Arabian Glow pudros rutuliukai ir kažkokie spindesio suteikiantys, esu turėjusi Arbaian Glow, bet man jie buvo per daug ryži, kažn,ar tie kiti nenuryžins veido? Kaip žiūriu kataloge paveiksliukuose Arbabian glow ryžesni atrodo, nei kiti,al kuri naudojot ir tuos tuos ir turite ką pasakyti? blush2.gif  ax.gif  4u.gif  smile.gif  biggrin.gif

Turiu tuos kitos spalvos rutuliukus, kol nebandziau meteoritu patiko labai sitie, bet kai nusipirkau, tai avon rutuliukus tik skruostam naudoju kaip rausvikli, dabar manau, kad ju spalvyte visam veidui per intensyvi.
QUOTE(Emanuel @ 2008 01 14, 14:22)
Sakykit o Guerlain rutuliukai ant drabuziu atspalvio nepalieka??  blink.gif

Man ant juodos striukes kalnieriaus lieka sviesios demes nuo meteoritu ax.gif
Bet siaip cia menka problema, isskalbt galima, kai palygini kokia oda grazi buna visa diena smile.gif
Atsakyti
net juokas ima, as savuosius beige pardaviau o db galvoju kad visgi as vel ju noriu doh.gif biggrin.gif
Atsakyti