visak padariau kaip parasyta,o kur tos lietuviskos raides
 visak padariau kaip parasyta,o kur tos lietuviskos raides  noriu dalyvaut konkurse,tai kaip dabar bus
 noriu dalyvaut konkurse,tai kaip dabar bus    

visak padariau kaip parasyta,o kur tos lietuviskos raides
 visak padariau kaip parasyta,o kur tos lietuviskos raides  noriu dalyvaut konkurse,tai kaip dabar bus
 noriu dalyvaut konkurse,tai kaip dabar bus   
 ,linkiu ir tau kuo greičiau prisijungti priė
 ,linkiu ir tau kuo greičiau prisijungti priė    

-pasiskaitykit temą nuo pradžių-4 psl.viskas yra aprašyta, vėlesniuose net alternatyvūs variantai, kur rasti "eta" ,šauktuką ir pan.,kai įjungtas liet. raidžių režimas.,o liet. raidės atsiranda viršutinėj klaviartūros eilutėj ,kur skaičiai,Sėkmės
 -pasiskaitykit temą nuo pradžių-4 psl.viskas yra aprašyta, vėlesniuose net alternatyvūs variantai, kur rasti "eta" ,šauktuką ir pan.,kai įjungtas liet. raidžių režimas.,o liet. raidės atsiranda viršutinėj klaviartūros eilutėj ,kur skaičiai,Sėkmės  

(darbe staigiai galva nusuktu, jei instaliuotum lietuviskus sriftus i bedro naudojimo kompus). Nors, antra vertus, gal ir gerai
  (darbe staigiai galva nusuktu, jei instaliuotum lietuviskus sriftus i bedro naudojimo kompus). Nors, antra vertus, gal ir gerai  darbe teks darbus dirbt
  darbe teks darbus dirbt 

Aš tik perskaičiau nuorodas,kaip įsivest liet.kalbą ir viską taip padariau.Po to kažkaip ,matyt tą Lt reik kompiuteryje užtvirtint.Gal ko nedaskaitei netyčia?
  Aš tik perskaičiau nuorodas,kaip įsivest liet.kalbą ir viską taip padariau.Po to kažkaip ,matyt tą Lt reik kompiuteryje užtvirtint.Gal ko nedaskaitei netyčia?  Man tai niekas nesikeičia,kol pati nepakeičiu kalbos,.O ką turi omeny-verčiant puslapį?Ta prasme.,jei iš vieno SM temos psl.pereini į kitą?
 Man tai niekas nesikeičia,kol pati nepakeičiu kalbos,.O ką turi omeny-verčiant puslapį?Ta prasme.,jei iš vieno SM temos psl.pereini į kitą?  nežinau,nežinau,gal kas geriau žino?!
 nežinau,nežinau,gal kas geriau žino?!