Įkraunama...
Įkraunama...

Motinos ir Vaiko klinika Kaune

QUOTE(Pajuodėlė @ 2009 07 23, 16:19)
Pas mane abiejų kiaušintakių nepraeinamumas.
Ačiū už sveikinimus 4u.gif

Ir kaip gali netikėti stebūklais bigsmile.gif Sveikinu 4u.gif

Aš ir gydausi pas ŽŽ. Darėm du IUI ir per abu pastojau. Deja, pirmas nėštumas baigėsi persileidimu ir antruoju dar nedrįstu labai džiaugtis rolleyes.gif Bet apie gydytoją galiu tik pačius geriausius atsiliepimus parašyti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(linuke_ @ 2009 08 03, 12:05)
Ir kaip gali netikėti stebūklais bigsmile.gif Sveikinu 4u.gif

Aš ir gydausi pas ŽŽ. Darėm du IUI ir per abu pastojau. Deja, pirmas nėštumas baigėsi persileidimu ir antruoju dar nedrįstu labai džiaugtis rolleyes.gif Bet apie gydytoją galiu tik pačius geriausius atsiliepimus parašyti cool.gif

Ačiū smile.gif
Viskas bus gerai, sėkmės tau 4u.gif wub.gif
Atsakyti
labas rytas visoms! 4u.gif
gal kuri zinot,gydytoja rozukiene kur ,pas koki daktara gali mane siusti gimdyt?
nes laparaskopijai,tai siunte pas vanaga,o gimdyt kadangi ja nebegalima M/V,tai sake kazkur mane sius.idomu tik kur? g.gif
Atsakyti
sveikutės 4u.gif

gal kas žinote kokios MV klinikoj gonalio kainos ?

galvoju kur pirkti. ir ar neteks lėkti pirkti į lenkiją ar rygą g.gif
Atsakyti
Grazi tik aplinka, bet ne joje dirbantys zmones. Tokio abejingumo zmogui dar neteko matyti.. Labai nusivylem. Jei butume ten like, siuo metu dar nei per zingsneli i prieki nebutume pazenge
Atsakyti
QUOTE(Jolita10 @ 2009 09 19, 20:33)
Grazi tik aplinka, bet ne joje dirbantys zmones. Tokio abejingumo zmogui dar neteko matyti.. Labai nusivylem. Jei butume ten like, siuo metu dar nei per zingsneli i prieki nebutume pazenge

o kas nutiko ? gal gali daugiau parašyti... g.gif
Atsakyti
labas vakaras,

Noriu pasidometi, ar yra forume mergicku kurioms paskutiniu metu MirV klinikoje pavyko IUI ar IVF g.gif . Suku galva ar bandyti dar sitoj klinikoj ar ieskoti vilties kitose doh.gif ... manau, atsakymai pades apsispresti ne tik man.
Atsakyti
QUOTE(selione @ 2009 10 12, 20:25)
labas vakaras,

Noriu pasidometi, ar yra forume mergicku kurioms paskutiniu metu MirV klinikoje pavyko IUI ar IVF  g.gif . Suku galva ar bandyti dar sitoj klinikoj ar ieskoti vilties kitose  doh.gif ... manau, atsakymai pades apsispresti ne tik man.

o kiek bandei jau ir pas ka? wub.gif kokios jusu problemeles..
Atsakyti
QUOTE(liepa7 @ 2009 10 12, 20:36)
o kiek bandei jau ir pas ka?  wub.gif  kokios jusu problemeles..

Jau 4 k. IUI pas Z.Z., turim bedu su vyro sperma - letoka
Atsakyti
QUOTE(selione @ 2009 10 12, 21:57)
Jau 4 k. IUI pas Z.Z., turim bedu su vyro sperma - letoka

Pas mus taip pat buvo vyro sperma lėtoka, bet aš su IUI nežaidžiau ėjau tiesiai prie IVF. Po antro bandymo pas Ž.Ž pavyko nestuke.gif .
Ž.Ž labai puikus daktaras thumbup.gif , būtent pas jį aš ir perėjau iš Kauno VK.
Atsakyti
QUOTE(larisa @ 2009 10 12, 23:29)
Pas mus taip pat buvo vyro sperma lėtoka, bet aš su IUI nežaidžiau ėjau tiesiai prie IVF. Po antro bandymo pas Ž.Ž pavyko  nestuke.gif .
Ž.Ž labai puikus daktaras  thumbup.gif , būtent pas jį aš ir perėjau iš Kauno VK.

o aš kaip tik užsiregistravau pas jį pirmam vizitui, ir dabar baisiausiai nerimauju blush2.gif Taip pat bėdų turim su vyro sperma
Atsakyti
QUOTE(Aira* @ 2009 10 13, 08:25)
o aš kaip tik užsiregistravau pas jį pirmam vizitui, ir dabar baisiausiai nerimauju  blush2.gif Taip pat bėdų turim su vyro sperma

Nerimauti nera ko, nes daktaras tikrai atidus, svelnus ir siaip ismano savo darba mirksiukas.gif . O kad man ir kitoms nesigauna, tai dar nereiskia, kad jusu seimai nepavyks is pirmo karto kuri nors procedura.
Organizmas sudetingas dalykas - gal sitoj klinikoj tik man nesiseka, kitos pas si gydytoja gerai pastoja.
Atsakyti