QUOTE(novila @ 2008 01 05, 19:57)
Na man vėluoja jau 10 dienų ir jei esu nėščia tai tikrai labai negerai

Mat man po cezario dar tik 6 mėnesiai tepraėjo, kai patariama 3 metus daryti tarpą. bijau kad galiu neišnešioti, ar kas man pačiai gali blogo atsitikti, o dar ir nepasirengusi esu antram vaikeliui - mano pirmagymis dar visai mažytis.
Na ko nukabinai nosį. Žiūrėk pozityviai. Taip, gali būti sunkoka auginti du mažylius, bet ne tu pirma, ne paskutinė. Aišku, tai, kad pirmasis gimė Cezario pagalba, nėra lengvinanti aplinkybė, bet TIKRAI nieko blogo neatsitiks. T.y. dėl to, kad buvo operacija ir pusmetis tepraėjo. Laukti po Cezario rekomenduoja ilgiau tam, kad moteris fiziškai ir psichologiškai sustiprėtų, bet pats pjūvis jau būna užgijęs, tad su išnešiojimų neturėtų kilti problemų. Aš pati po Cezario pastojau po septynių mėnesių, nors planuoti pradėjom po penkių. Tik mano atveju nebuvo vaikelio, tad teoriškai fiziškai stiprėti turėjau greičiau, nei rūpindamasi kūdikiu. Vienas daktaras leido pradėti planuoti po 2-3 normalių ciklų. Kita daktarė - po pusmečio.
Taip kad iš techninės pusės gal tik bus sunkiau tau, nes - kad ir kaip jaustumeis atsistačiusi ir pailsėjusi po pirmos operacijos - organizmui būtų reikėję šiek tiek daugiau laiko. Be to, reikia gi rūpintis pirmagimiu, tad pailsėti ir palepinti save nelabai bus kada (organizuokis pagalbą iš šalies

).
O iš psichologinės - jei visgi pasirodys, kad nėščia, tai ką jau bepadarysi. Praėjus pirmam 'šokui', po to bus viskas atrodys, lyg taip ir turėjo būti.