Įkraunama...
Įkraunama...

Pašilaičiai: Aitvaras

QUOTE(Olgina @ 2009 09 28, 14:40)
g.gif atejau pasiskaityti apie darzeli, nes neuzilgo ir mano mazoji eis i si darzeli, o uztikau cia kazkokias rietenas.

Aha, aš irgi blink.gif , o norėjosi nuomonių, atsiliepimų. Nors mano mažoji jau lanko nuo rugsėjo 1-os. Gal yra čia bendraujančių iš "Šelmių" grupės?
Atsakyti
Sveiki,
labai prasau, pasidalinkit kaip jusu vaikuciai pateko i si darzeli: kada uzraset, neset, pirkot ka nors darzeliui ar direktorei ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vysnia:) @ 2009 10 01, 20:41)
Sveiki,
labai prasau, pasidalinkit kaip jusu vaikuciai pateko i si darzeli: kada uzraset, neset, pirkot ka nors darzeliui ar direktorei ax.gif

Pareiškimą nunešėm 2008 pavasarį. Labai norėjom jau rudenį pradėt lankyt, bet į grupę patenka 15 vaikų, o mes sąraše buvom 18 (vaikai gimę 2006), ir nepatekom. Tačiau direktorė pažadėjo, kad kitąmet tikrai tikrai pateksim, nes esam pagal sąrašą trečioj vietoj. 2009 pavasarį dar niekas buvo neaišku. Paskambinau, pasakė, kad deja, negausim darželio, nes yra daug vaikų iš daugiavaikių šeimų, arba karininkų, arba tų, kurių jau brolis ar sesuo lanko, taigi jiems pirmenybė ir nesvarbu, kad mes treti, žodžiu - ne. Turbūt įsivaizduojat, ką reiškia toks "ne"? Plius prie viso šito didžiulis padejavimas, kaip darželiui sunku ir kiek gerų žmonių, kurių vaikas kažkada lankė ir tiek daug darželiui padėjo ir žaislais, ir pinigais, ir 2% , ir dabar jų vaikas nepatenka, nes mes esam prieš juos. Bet ir mes nepatenkam, nes... daugiavaikės, karininkai.... Pasakiau tiesiai šviesiai, kad vokelio nenešiu, neturiu. O tada buvo skandalas. Maždaug: kaip jūs drįstat taip sakyti, pas mus viskas skaidru ir t.t. Reikėjo laukti iki rudens (nes visgi daugiavaikės, karininkai...). Rugpjūčio pabaigoje paskambinau į darželį pasiteirauti ir gavau atsakymą: taip, jūsų vaikas sąrašuose yra, laukiam rugsėjo 1-ą.
Manau, mamytės, išvadas pasidarysit pačios.
Papildyta:
Dar noriu pridurti toms, kurios domitės vokeliais, kaip patekti, ką nunešti. Žinot, mielosios, jūs esat kaltos dėl tų nešamų dovanų ir vokelių. Jei pačios mamos neneštų, niekas nieko nereikalautų ir tada tikrai viskas būtų skaidru ir sąžininga. Ir gal būt netgi, drįstu taip manyti, darželio kolektyvas dirbtų kitaip.
Atsakyti
Taip, labai pritariu del vokeliu. Tiesiog as niekada niekam jokiu vokeliu neduodu, schmoll.gif ir kaskodel visi man labai geranoriski g.gif . Taigi, i si darzeli irgi nieko nenesiau, nors jau buvo spalio pradzia, o lapkricio pabaigoje jau lankeme aitvara. Tiesiog musu atveju buvo visiems akivaizdu, kad kitokio darzelio mes lankyti tikrai negalesim. Tai buvo pries beveik ketverius metus, gal tada ir maziau vaikuciu buvo, bet netiek, kad keistu esmine situacija. Taigi manau, kad nuosirdumas ir atvirumas daro daug didesnius stebuklus nei vokeliai. Ir jei bus nors menkiausia galimybe darzelis jusu vaika priims. Uzrasyti i darzeli reikia iskart jam gimus, arba iskart pastebejus alergijas.
Atsakyti
QUOTE(djoka @ 2009 10 02, 11:05)
Uzrasyti i darzeli reikia iskart jam gimus, arba iskart pastebejus alergijas.

Darželis priklauso ir pagal gyvenamą vietą, ir alergija - bet vietos negavom g.gif Trūko geranoriškumo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Upokšnis @ 2009 10 02, 12:10)
Darželis priklauso ir pagal gyvenamą vietą, ir alergija - bet vietos negavom  g.gif Trūko geranoriškumo  g.gif

Alerginese grupese gyvenamoji vieta itakos neturi, tai specelizuotas darzelis visam miestui, oi istoli mes vaziuodavom doh.gif.
Atsakyti
QUOTE(djoka @ 2009 10 02, 13:23)
Alerginese grupese gyvenamoji vieta itakos neturi, tai specelizuotas darzelis visam miestui, oi istoli mes vaziuodavom  doh.gif.

Juk rašiau, kad esam alergiški unsure.gif Bet vistiek vietos negavom unsure.gif
Atsakyti
anatig15 jus manot, kad darzelio kolektyvas dirba tik atnesus gera kysi? nesamone, nieko nenesiau uzrasydama vaikiuka i darzeli ir niekas nereikalavo, o kad aukletojai atnesi is reto saldainiu dezute uz triusa tai jau kysis ir nuo to jos dirbs geriau, o jei nieko neatnesi tai jau blogiau?lotuliukas.gif doh.gif , man malonu atsidekoti uz rupesti mano vaikui.
Cia tik mano nuomone. g.gif
Papildyta:
o del vietu nieko keista, visi darzeliai perpildyti, mes taip pat laukem , bet as prasyma parasiau iskart kai tik gimem ir problemu nebuvo, gal tiesiog mums pasiseke blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulytejam: 02 spalio 2009 - 14:36
užrašiau vaikį į Aitvarą 2008 metų pavasarį. Tą pati rudenį,deja deja,bet nebuvo vietų. Tiesa,tai mes sužinojom jau užsiraydami. Pagal prašymą ir pasislinkusią eilę turėjom pradėti šią rugsėjo 1. Taip ir pradėjom. Be jokių kyšių ir dovanėlių...
Atsakyti
QUOTE(saulytejam @ 2009 10 02, 14:33)
anatig15 jus manot, kad darzelio kolektyvas dirba tik atnesus gera kysi? nesamone, nieko nenesiau uzrasydama vaikiuka i darzeli ir niekas nereikalavo, o kad aukletojai atnesi is reto saldainiu dezute uz triusa tai jau  kysis ir nuo to jos dirbs  geriau, o jei nieko neatnesi tai jau blogiau?lotuliukas.gif  doh.gif , man malonu atsidekoti uz rupesti mano vaikui.
Cia tik mano nuomone. g.gif
Papildyta:
o del vietu nieko keista, visi darzeliai perpildyti, mes taip pat laukem , bet as prasyma parasiau iskart kai tik gimem ir problemu nebuvo, gal tiesiog mums pasiseke blush2.gif  4u.gif

ne, aš taip nemanau. Yra visokių auklėtojų ir visokių direktorių. Aš, beje, irgi nenešiau nieko, tik gėlę rugsėjo 1-ą auklėtojai ir direktorei, tiksliau ne aš, o mano vaikas. O va už tą saldainių dėžutę Jūsų, saulytejam, vaikui ir yra skiriamas didesnis dėmesys negu kitiems vaikams. Nuo to ir prasideda viskas. Aišku, Jūs gi nepagalvojat, kad ne visi tą saldainių dėžutę gali atnešti, o Jūsų nuomone, gal privalo? Čia irgi tik mano nuomonė, gal klystu...
Atsakyti
QUOTE(anatig15 @ 2009 10 02, 17:36)
ne, aš taip nemanau. Yra visokių auklėtojų ir visokių direktorių. Aš, beje, irgi nenešiau nieko, tik gėlę rugsėjo 1-ą auklėtojai ir direktorei, tiksliau ne aš, o mano vaikas. O va už tą saldainių dėžutę Jūsų, saulytejam, vaikui ir yra skiriamas didesnis dėmesys negu kitiems vaikams. Nuo to ir prasideda viskas. Aišku, Jūs gi nepagalvojat, kad ne visi tą saldainių dėžutę gali atnešti, o Jūsų nuomone, gal privalo? Čia irgi tik mano nuomonė, gal klystu...

anatig15, o kam tada vaikas nešė gėlę g.gif irgi norėjot didesnio dėmesio? gal ir gėlę ne kiekvienas gali atnešti? Manau, kad auklėtojos tikrai neišpuiks gavusios dėžutę saldainių už tai, kad visą dieną globoja mūsų mažylius. 4u.gif
Atsakyti
Zinot jusu gele lygiai taip pat prilygsta tada pagal Jus kysiui doh.gif Tada ta pati pasakyciau "nuo to ir prasideda", kokia prasme nesti geles g.gif , taip pat ir geles ne visi gali atnesti.
Labai teisingai Plepe, pasirodo ne as viena cia taip galvoju thumbup.gif bigsmile.gif
Atsakyti