Įkraunama...
Įkraunama...

Pašilaičiai: Aitvaras

QUOTE(voras34 @ 2010 06 04, 14:18)
vyras buvo nuvažiavęs į darželį, sakė, kad priims tik 26 naujus vaikus, ar taip gali būti ar jis ką nors supainiojo? g.gif

Mums pasake,kad tik 15 g.gif
Atsakyti
QUOTE(jolantamed @ 2010 06 04, 13:35)

Eina sau blink.gif Ka reiks daryt jei nepateksim
Atsakyti
QUOTE(jolantamed @ 2010 06 04, 14:35)

bet tai išeina, kad tik viena darželio grupė, jie ten ką iki paauglystės tame darželyje "sėdi", na nesąmonė kažkokia....čia taip rašau dėl to, kad darželis man pasirodė gana didelis , sunku patikėti, kad per metus pasikeičia tik viena grupė...
Papildyta:
QUOTE(jolantamed @ 2010 06 04, 14:35)

na, męs tai tikrai nepateksim, esam 100-kažkelinti, nebent atsižvelgs į negalią, nors šiaip jau įdomu, tai kur jei ne į specializuotą darželį vestį negalią dėl tos ligos turintį vaiką... kažkaip nelogiškai čia man viskas atrodo....ir dar, vyrui sakė, kad kai kurie vaikai įrašyti nuo gimimo, o tai iš kur tie žmonės žinojo, kad jų vaikas alergiškas bus..., mistika kažkin kokia ir tiek.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(voras34 @ 2010 06 04, 15:42)
bet tai išeina, kad tik viena darželio grupė, jie ten ką iki paauglystės tame darželyje "sėdi", na nesąmonė kažkokia....čia taip rašau dėl to, kad darželis man pasirodė gana didelis , sunku patikėti, kad per metus pasikeičia tik viena grupė...

tuo paciu sake, kad jau sie met bus visas darzelis alergiuku, tai kazkaip turetu but daugiau vaiku paiimt g.gif
Atsakyti
Ten labai mazos grupes, kitaip nei paprastuose darzeliuose. Na ir vaikai gi kitokie, kiekvienas su savo didesnem, mazesnem bedelem, sneku apie alergiuku grupes.
Atsakyti
QUOTE(voras34 @ 2010 06 04, 16:46)
Papildyta:

na, męs tai tikrai nepateksim, esam 100-kažkelinti, nebent atsižvelgs į negalią, nors šiaip jau įdomu, tai kur jei ne į specializuotą darželį vestį negalią dėl tos ligos turintį vaiką... kažkaip nelogiškai čia man viskas atrodo....ir dar, vyrui sakė, kad kai kurie vaikai įrašyti nuo gimimo, o tai iš kur tie žmonės žinojo, kad jų vaikas alergiškas bus..., mistika kažkin kokia ir tiek.... g.gif

QUOTE(LiloSun @ 2010 06 04, 16:46)
tuo paciu sake, kad jau sie met bus visas darzelis alergiuku, tai kazkaip turetu but daugiau vaiku paiimt  g.gif

Mano vaikas nera alergiskas niekamBet mums sis darzelis priklauso pagal gyvenimo vieta,as su malonumu vesciau i kita ,bet gi ne galima. doh.gif
Atsakyti
gal yra kokių nors naujienų, gyvenam kaip ant " adatų", labai erzina ta nežinomybė, norėtųsi jau žinoti ar patenkam ar ne..., ar jau tartis dėl darbo ar ne... g.gif g.gif
Atsakyti
Laba, skambinau vakar paklausti ar jau yra sarasai, sake jog bus kita savaite.......
Atsakyti
laba diena, mes ir uzsirasem i sita darzeli ir kiek suprantu kitiems metams i ji patekti be sansu, nors dabar esam 7 men, bet mes esam alergiski, jau ir alergijos testa darem, kai sueis metukai darysim maisto netoleravimo testa verysad.gif
Atsakyti
Vakar irgi dar nebuvo sarasu doh.gif kiek jau galima.
Atsakyti
Na jau pagaliau yra sarasai. Mes eisim i alergiuku grupe thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2010 06 23, 15:06)
Na jau pagaliau yra sarasai. Mes eisim i alergiuku grupe  thumbup.gif

mes taip pat patekom... thumbup.gif
Atsakyti