QUOTE(aksonine @ 2010 09 14, 13:16)
kokie visgi idomus zmones.. jei norit ypatingo demesio savo vaikuciui geriausia samdyti auklyte
juk suprantat, kad 20 vaiku 2-3 zmones visapusiskai priziureti negales
o be to, mano nuomone, vaikuciui nereiktu stengtis sukurti ypac saugios aplinkos, nes veliau jis nemokes saves apginti, bet cia mano nuomone
o del pampersiuku tai idomu, kdl apie tai kyla klausimas
jeigu vaikas visa laika vaiksto su kelnaitemis, tai kam tada darzelyje det juos? nebent jis dar nera visai savarankiskas - tada pasikartosiu - 20 vaiku 2-3 zmones visapusiskai priziureti negales, ir jei jau neipratot su kelnaitem vaiksciot tai naivu ir savanaudiska tiketis, jog kazkas visa darba nudirbs uz jus 

dėl tų pampersiukų tai taip jau yra, kad vaikas stresinėse situacijose ( o darželio lankymo pradžia yra stresas), regresuoja, ty. grįžta į ankstesnę stadiją..., man taip buvo su vyresniu sūnumi, kai pradėjo lankyti darželį buvom jau tris mėnesius be pampersų, dėja, darželyje jų vėl prireikė, tik trumpam, gal kokiam mėnesiui laiko, vėliau vėl viskas buvo ok. taip, kad nereikia stebėtis, kad tik atvedėt į darželį ir vėl prireikė pampersų, čia ne Jūsų, ir ne auklėtojų kaltė, tieisog duokit vaikučiams laiko apsiprasti ir vėl viskas bus OK