Įkraunama...
Įkraunama...

Gudrios moterys

Kaip sakoma, vyras yra galva, moteris- kaklas, i kuria puse pasuksi i ta ir suksis. Taciau reikia moterisku gudrybiu, kad vyras to nesuvoktu. Juk zmona, amzinai nepatenkinta savo gyvenimu, kiekviena diena zirzdama kaip jei sunku, koks blogas jos vyras, nepadeda, tingyniauja, i savo puse vyro nepalenks, atvirksciai viena grazia diena jis savo namuose taps svecias.
Tai pasidalinkite savo patirtimi kaip valdyti vyrus?
Atsakyti
QUOTE(Favorite @ 2008 01 01, 22:34)
Kaip sakoma, vyras yra galva, moteris- kaklas, i kuria puse pasuksi i ta ir suksis. Taciau reikia moterisku  gudrybiu, kad vyras to nesuvoktu. Juk zmona, amzinai nepatenkinta savo gyvenimu, kiekviena diena zirzdama kaip jei sunku, koks blogas jos vyras, nepadeda, tingyniauja, i savo puse vyro nepalenks, atvirksciai viena grazia diena jis savo namuose taps svecias.
Tai pasidalinkite savo patirtimi kaip valdyti vyrus?

manau, glostant jo savimeile, zavintis juo, sakant (ir matant) komplimentus, ir svelnumu. o esant graziems santykiams, ir vyrams paklausyt musu patarimo, ar krypties parodymo yra vienas malonumas. tongue.gif

na is ties gal cia abstrakciai,,,pvz alkoholis, kaip problema, labai sunkiai isstumiamas, net ir salia esant gudriai moteriai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(mei @ 2008 01 02, 01:28)
manau, glostant jo savimeile, zavintis juo, sakant (ir matant) komplimentus, ir svelnumu.  o esant graziems santykiams, ir vyrams paklausyt musu patarimo, ar krypties parodymo yra vienas malonumas. tongue.gif

na is ties gal cia abstrakciai,,,pvz alkoholis, kaip problema, labai sunkiai isstumiamas, net ir salia esant gudriai moteriai schmoll.gif

drinks_cheers.gif Sutinku pilnai! Kiek kartu tenka girdeti, kaip kai kuriom pasiseke, gavo gerus vyrus ir nesusimastom, gal vyrams pasiseke, kad gavo gera zmona? Kodel vyrai taip bijo santuoku? Prisiklauso is draugu, kaip zmonos po vestuviu pasikeicia. Is mielos, zaismingos mergaites tampa viskuom nepatenkinta boba. Nesupykit, netaikau niekam asmeniskai, tiesiog pamastymui. Pati su pirmu vyru dariau tokias klaidas. blush2.gif
Atsakyti
Mano atveju vyras visiskai nesirupina savo dukra, ir as jau nusprendziau (nors dukrytei tik 4 men.) kad jis blogas tetis. Jis tyngi panesioti, as net nekalnbu apie pampersu keitima, vedima i lauka, kelimasi rytais ir t.t.
Del to ir mes nuolat pykstames, as visada nepatenkinta, susiraukusi, net nebezinau ka daryti, jau galvoju ir apie skyrybas..Nes nuolatinis bambejimas nepadeda(padeda tik tam kartui kol susipykstam, o kai susitaikom vel viskas tas pats)
Bet gal reiktu kazkaip kitaip man elgtis?

Sakydama koks tu geras tetis, kaip man daug padedi, kaip tu graziai leidi laika su dukra (nors to nedaro) naudos gal jokios neispesiu smile.gif

Bet ir nuolat bambedama nieko nepakeisiu, atvirksciai, anksciau ar veliau jis pabegs pas kita sad.gif
Atsakyti
Na,tavo vaikas dar labai mažas,o tėveliai daugiausiai pradeda su truputį vyresniais leliukais bendrauti-kai sėdi,ar vaikšto,kai tas bendravimas jau rimtesnis darosi. Apie kokias skyrybas tu šneki?O daugiau problemų nėra,tik vyras tau su kūdikiu mažai padeda?Ir jau skirtis nori???Bet juk tu esi motinystės atostogose,o jis ,turbūt,dirba??Tai tau ir reikia rytais keltis prie vaiko,jam juk į darbą.. tu ir esi valstybės išlaikoma už kūdikio auginimą.
Manau,kad tau dabar pogimdyvinė depresija,o tai praeis..
Atsakyti
QUOTE(Favorite @ 2008 01 02, 13:58)
Mano atveju vyras visiskai nesirupina savo dukra, ir as jau nusprendziau (nors dukrytei tik 4 men.) kad jis blogas tetis. Jis tyngi panesioti, as net nekalnbu apie pampersu keitima, vedima i lauka, kelimasi rytais ir t.t.

Tingi panešioti? Paimkite dukrą, duokite vyrui į rankas, pasakykite " panešiok, nuramink ją, o aš einu išismaudysiu" ir užsidarykite vonioje. Nekeičia pamperio? Pasakykite, kad vaikas jau 'kvepia' ir paprašykite pakeisti, priešingu atveju nuo kakučio užpakaliukas iššus. Norisi pamiegoti naktį? Tegul kartais vyras pasiaukoja ir pasūpuoja verkiančią ar keliasi anksti rytais, juk ir jūsų laukia darbo diena (taip, darbo su vaiku ir be pietų pertraukos) ir jūs taip pat norite savo darbą pradėti išsimiegojusi. Jeigu ką, tai vaikas yra abiejų, o mama neprivalo dirbti mama kiaurą parą. smile.gif

O kad vyras pats susipras padėti...nežinau, gal ir pasitaiko kartais tokių fantastinių filmų herojų... bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 02 sausio 2008 - 13:22
Sommer, as labai tikiuosi, kad kai dukryte paaugs vyras labiau bendraus su ja. Nes as neturejau gero tevo, todel labai noreciau kad mano dukra toki turetu.
Na gal as ir perlenkiu su tomis skyrybomis, bet patikek kai jis dirba as tikrai nereikalauju kad jis man padetu ar rytais keltusi. bet buna ir savaitgaliai kai jis isidrebes ant fotelio TV ziuri, vietoj to kad pabutu, pazaistu su dukra, arba kai ateina sveciu, jis sedi prie stalo, maukia alu, o su vaiku ant ranku visada as. arba toks pavyzdys kai dukra pas ji ant ranku rirzia, o jis tynigii atsikelti ir pavaikscioti..
Man dar nedepresija, bet greit tikriausiai bus, jei taip toliau tesis. sad.gif
Mes gyvenam su jo tevais, kurie irgi turi maza leliuka, ir graudu matyti kaip jie viska kartu daro, (nors tetis lygiai taip pat dirba ir pavargsta), o as visdada viena- su vaiku ant ranku..
Atsakyti
flight, kad vaikas musu abieju ir kad vienodai turime rupintis as jam sakiau ne karta, ir i rankas paduodavai vaika ir iseideidavau maudytis, bet tik tiek..o del pampersu keitimo as net nesvajoju kad keis, man bent uztektu kad jis daugiau bendrautu su dukra..o jis tikrai prityngi..
bet gal kaip ir sako summer, tas tevystes jausmas ateis veliau, kai mergaite paaugs..
Atsakyti
Mieloji,tavo uošviai turi mažą leliuką??Nu tai aišku,kad eina abu iš proto dėl jo...žinai ką reiškia tokiam amžiui kūdikis?Mano draugė pasigimdė 41,jos vurui-49,tai baigia nuprotėt abu nuo to vaiko,nors pirmus savo vaikus jis visai nežiūrėjo ir "augino" tik materialiai.
Žinoma,kad per išeigines turi tavasis tau padėti,bet čia tik gudriu švelnumu gali ką pakeisti.Bandyk rasti silpną savojo vietą-nugi tie vyrai -patys kaip kūdikiai.Pradėk dažnai kalbėti,kad vaikas -grynas grynutėlis tėvas-nu jau taip į jį panašėja kiekvieną dieną(tie kvaituliai labai nuo to alpsta),kad ant jo rankų greičiau nurimsta,negu ant tavųjų ir pan.Gal ant ko nors užkibs.. g.gif
Bet iš patirties žinau,kad yra daugybė vyrų,kurie tikrai myli savo mažylius,bet,kol maži-neturi kantrybės su jais užsiimti..tai ne visiems duota.Bet tai visai nereiškia,kad toks vyras-blogas tėvas.
Pati sunkiai auginau savuosius,mano ex padėjo man,kai norėjo,kai galėjo,nu,ne perdaug,bet padėjo.Tas laikotarpis iki metų man buvo labai sunkus,dienas skaičiavau ir kalendoriuj braukiau,-KADA užaugs..nesu iš tų moterų,kurios kaifuoja nuo vaikų auginimo...Bet tokia dalia,reikia pasišvęsti tam ir viskas.Nuo metų bus DAUG LENGVIAU.
Pažadu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Mesk mintis apie skyrybas ir sėkmės gudraujant su vyreliu..kieti riešutėliai tie diedai,špyga taukuota.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Favorite @ 2008 01 02, 14:48)
tevystes jausmas ateis veliau, kai mergaite paaugs..

O tai kaip del meiles dukrytei, ar matosi, kad jis myli ja? Bet cia turbut nesamone parasiau, nes jei labai myletu ir ant ranku dazniau imtu ir dziaugtusi, o gal yra kitaip ? g.gif
Atsakyti
Sommer, nu tu mane pradziuginai 4u.gif smile.gif Labai tikiuosi kad tai tiesa ka tu sakai.
Lauksiu gal pavyks mano vyreliui pasikeisti i gera puse (jis irgi tevo neturejes, tai manau kad noretu kad jo dukra turetu gera teva)
Nu reiks kenteti ir laukti gal subres, supras kas yra atsakomybe (nes mes dar jauni 23metu, tai ypac kaip vaikinui tokiu metu ne visiems galvoja vaikai)
O is kitos puses kas padaryta tas padaryta, juk reikia rupintis..

uzknisai, nu jis savo dukra tikrai myli, nesuprantu kaip galetu nemyleti savo vaiko. tuo labiau kad patys mes ne pora menesiu padraugave susituokem ir susilaukem vaiko..
Draugavom 7 metus, o po tiek laiko draugystes gimus vaikui neisivaizduoju kaip galima jo nemyleti
Atsakyti
Ot mąstymas, jei bambėsiu išeis pas kitą lotuliukas.gif
Tai Jūs nebambėkite ir galvokite, jei bus blogas vyras ieškosiu kito, iš kart geriau pasijausite. lotuliukas.gif
O jei rimtai, aš tai tik patarčiau nebambėti, o gudrumo čia jokio nepritaikysi šioje situacijoje. Kas kad per prievartą įstatysi į rankas ir pabėgsi į vonią; per prievartą mielas nebūsi.
Man kai teko magistrinį gintis, tai namie, pamenu nebuvau NET 4 valandas. Mano vyras, tik parėjus įgrūdo man vaiką į rankas ir pasakė, man reikia pailsėti. Gi tiek buvau su vaiku biggrin.gif Tik, deja, nuo to laiko niekas nepasikeitė. Nuo tada šiaip visada pabrėžia, kad vaikus auginti labai sunku ir kad tai yra darbas. Negaliu sakyti, kad vyras nemyli vaiko, jis tik neprisideda prie kasdienių buitinių reikalų...
Galvokite, kaip dažnas tūlas lietuvis, kad jiems nuo to tik blogiau lotuliukas.gif . Kai vaikas bėdai atsitikus skuba pas mamą, o tėtis ką bedarytų - tiesiog negerai, jiems patiems tai nemalonu. Mano vyras, matau, kad turi kirminą širdyje, kuris pagraužia dėl to. Ir manau, kad taip gyventi yra sunkiau, nei pačiai viskuo pasirūpinti.

Šiaip maži vaikai dažniausiai "veža" ( reiktų suprasti, itin mieli ir labai mieli biggrin.gif) tik moteris, dažnam vyrui vaikai įdomesni jau paaugę, ypač kai pradeda bendrauti ir klausinėti. Gal viskas pasikeis vėliau į gerą 4u.gif
Kantrybės ir ramybės šeimoje.
Atsakyti