Įkraunama...
Įkraunama...

Gudrios moterys

QUOTE(Favorite @ 2008 01 03, 13:49)
Na tikrai "bijau mazu vaiku" kazkaip juokingai skamba. manau cia tik pasiteisinimas, kuris gali nuskambeti tik is neatsakingo zmogaus. Mano vyras irgi sake greiciau paaugtu tai ne taip bus baisu paimti( bet tada kai galvytes nelaike), dabar jau laiko, bet vistiek jam turbut baisu  smile.gif

Na va juk rimtai davai ir mes paporinam is tos temos: Brangusis as alergiska dujoms, negaliu virti, jei elektrine vyrykle - man stresas, bijau gali elektra nukrest, ir ramu nei pusryciu nei vakarienes ruost.

Viska tie vyrai moka ir gali, tiesiog pacios labai greit prisiimam visas pareigas, o tada kam daryt, jei ir zmona gali. Atsigulkit kada ir gulekit, nebijokit alkani neliks, aisku vaikas mazas nekankinsi, mano kai jau paaugus, as tiesiai sviesiai pasakau - siandien man iseigine nuo namu darbu - einu padrybsot ir nieko, susitvarke ir susitvarko, o kai pabuvo vieni savaite be mociuciu, tetu ir panasiu pagalbu, oho kaip ivertino mano naminius darbus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2008 01 03, 15:03)
Nuo pat pradžių nereikia visko užsikraut ant savo pečių schmoll.gif Nuo pat vaiko gimimo smile.gif

Aš pvz pirmą mėnesį tai namie praktiškai nieko nedariau biggrin.gif Ilsėjausi su vaiku ant rankų, nes diena nuo nakties nesiskyrė ir man reikėjo poilsio smile.gif Vyras buvo "priverstas" ir vakarienę padaryt ir šiaip ko reikia smile.gif Vėliau, kai geriau jaustis pradėjau, tai nebegalėjau į keturias sienas žiūrėt. Nu ir nelaukiau aš kol vyras "susipras", nors maniškis gan supratingas buvo, ale ne visada pataikydavo biggrin.gif Nu tai ką, vaiką į rankas ir sakydavau - einu į pardę, nes nebegaliu namie būt. Nu ir pabūdavo, ir apsikakojusio nelaikydavo ir, panešiodavo smile.gif Vėliau jau ir į kavinę su draugėm išeidavau. Neprašydavau, nebambėdavau, o susitardavau su draugėm ir pastatydavau prieš faktą, kad aš išeinu, už tiek ir tiek laiko grįšiu smile.gif

Tiesa, dabar, kai jau vaikas didesnis, tai bendravimo ir ryšio tarp vaiko ir tėvo tikrai daugiau nei kai kad kūdikėlis buvo smile.gif

as irgi iseinu i parduotuves retkarciais, bet tikriausiai reiks dazniau, kad priprastu su vaiku pabut thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Favorite @ 2008 01 03, 14:10)
as irgi iseinu i parduotuves retkarciais, bet tikriausiai reiks dazniau, kad priprastu su vaiku pabut  thumbup.gif

Ne retkarciais, o reguliariai, tik nuoseklus pasikartojantys veiksmai kazka duoda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Deganti @ 2008 01 03, 15:06)
Na va juk rimtai davai ir mes paporinam is tos temos: Brangusis as alergiska dujoms, negaliu virti, jei elektrine vyrykle  - man stresas, bijau gali elektra nukrest, ir ramu nei pusryciu nei vakarienes ruost.

thumbup.gif  thumbup.gif

Viska tie vyrai moka ir gali, tiesiog pacios labai greit prisiimam visas pareigas, o tada kam daryt, jei ir zmona gali. Atsigulkit kada ir gulekit, nebijokit alkani neliks, aisku vaikas mazas nekankinsi, mano kai jau paaugus, as tiesiai sviesiai pasakau - siandien man iseigine nuo namu darbu - einu padrybsot ir nieko, susitvarke ir susitvarko, o kai pabuvo vieni savaite be mociuciu, tetu ir panasiu pagalbu, oho kaip ivertino mano naminius darbus  thumbup.gif

Mano vyrui mama visada rytais keldavosi kad pusrycius padarytu, kambari jo tvarkydavo, dulkes valydavo ir t.t.. todel dabar jis isivaizduoja kad siuos darbus turi atlikti zmona.. wub.gif wub.gif
nepadaryciau valgyti, apsisuktu ir nueiti pavalgyti i bara ar dar kur nors, iseiti rastu, o del tvarkymosi, jis gyventu ir siukslyne, bet nesitvarkytu..
per 7 metu draugyste man 1 karta yra iskepes kiausiniene, tai si darba galima butu priskirti prie 8 pasaulio stebuklo.. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Deganti @ 2008 01 03, 14:06)
Na va juk rimtai davai ir mes paporinam is tos temos: Brangusis as alergiska dujoms, negaliu virti, jei elektrine vyrykle  - man stresas, bijau gali elektra nukrest, ir ramu nei pusryciu nei vakarienes ruost.

Viska tie vyrai moka ir gali, tiesiog pacios labai greit prisiimam visas pareigas, o tada kam daryt, jei ir zmona gali. Atsigulkit kada ir gulekit, nebijokit alkani neliks, aisku vaikas mazas nekankinsi, mano kai jau paaugus, as tiesiai sviesiai pasakau - siandien man iseigine nuo namu darbu - einu padrybsot ir nieko, susitvarke ir susitvarko, o kai pabuvo vieni savaite be mociuciu, tetu ir panasiu pagalbu, oho kaip ivertino mano naminius darbus  thumbup.gif

Ech, kartais paskaitau, tai taip atrodo, kad vyrai aplomai niekad nieko gyvenime nedaro, tik žmonos visad vargšės ir visad viskuo rūpinasi.
Aš tai užtai, kad nereikia imtis drastiškų priemonių reguliuojant gyvenimą kitam, o keisti savo požiūrį į viską. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady_Hatora @ 2008 01 03, 18:00)

Aš tai užtai, kad nereikia imtis drastiškų priemonių reguliuojant gyvenimą kitam

Matai, jei tu nereguliuosi, tai reguliuos tau biggrin.gif Ne visai rimtai čia aš, bet - kartais tikrai verta keisti ne tik požiūrį, bet ir situaciją...
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2008 01 03, 21:10)
Matai, jei tu nereguliuosi, tai reguliuos tau  biggrin.gif Ne visai rimtai čia aš,  bet  - kartais tikrai verta keisti ne tik požiūrį, bet ir situaciją...

Gudri motera būsi - niekas nereguliuos.
O dar yra toks terminas - kaip derintis. Oj, dar daug yra terminų, kaip atviras pokalbis, yra dar ir - kaip žirniai į sieną; yra dar ir gyvenimas - kas sau.

Aš asmeniškai esu labai prieš kito žmogaus laisvės suvaržymą; jei tai vyrui neatrodo savaime suprantama, tai labai gaila, bet būti kasdieniniu pagaliu jo ratuose - nė už ką. schmoll.gif . Porą kartų pamėgini įlįsti - žiūri ratai darda kaip dardėję ir tegul, tegul važiuoja sklandžiai manęs nekliudydami.

Ech irnesakyk.gif pašnekėtumėte su bobutėm kaime, pasakytų nesimuša vyras, negeria, pinigų gerai uždirba - ko daugiau norėt lotuliukas.gif O Jūs čia stebuklų iš vyrų norit...
Ir aplomai kur dingo tas eskalavimas - mes laisvos moterys, mes viską pačios galim - siekti karjeros, užsidirbti pinigų, nereikia mums tų vyrų... O kai rūpesčiai prasideda - tai vis abiejų, abiejų arba tau tai irgi reikia padaryti, ne tik man.... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady_Hatora @ 2008 01 04, 15:38)

Aš asmeniškai esu labai prieš kito žmogaus laisvės suvaržymą; jei tai vyrui neatrodo savaime suprantama, tai labai gaila, bet būti kasdieniniu pagaliu jo ratuose - nė už ką.  schmoll.gif . Porą kartų pamėgini įlįsti - žiūri ratai darda kaip dardėję ir tegul, tegul važiuoja sklandžiai manęs nekliudydami.

Ech irnesakyk.gif  pašnekėtumėte su bobutėm kaime, pasakytų nesimuša vyras, negeria, pinigų gerai uždirba - ko daugiau norėt  lotuliukas.gif  O Jūs čia stebuklų iš vyrų norit...
Ir aplomai kur dingo tas eskalavimas - mes laisvos moterys, mes viską pačios galim - siekti karjeros, užsidirbti pinigų, nereikia mums tų vyrų... O kai rūpesčiai prasideda - tai vis abiejų, abiejų arba tau tai irgi reikia padaryti, ne tik man....  lotuliukas.gif

Teoriskai tai labai graziai atrodo, bet gyvenime ne taip viskas ir paprasta. Taip ir buna motereles sau visus rupescius ant galvos uzsikrauna, o po to vaiksto su pamelusiomis akimis.
O vyrams tai labai paranku, jie tokia situacija tik naudojasi, visi tikriausiai apie tokias moteris svajoja, kurios nieko nereguliuoja- tu sau ir as sau..
Atsakyti
QUOTE(Favorite @ 2008 01 04, 15:30)
Teoriskai tai labai graziai atrodo, bet gyvenime ne taip viskas ir paprasta. Taip ir buna motereles sau visus rupescius ant galvos uzsikrauna, o po to vaiksto su pamelusiomis akimis.
O vyrams tai labai paranku, jie tokia situacija tik naudojasi, visi tikriausiai apie tokias moteris svajoja, kurios nieko nereguliuoja- tu sau ir as sau..

Na, aš tai ne iš teorijos vadovėlių biggrin.gif ir akys mano nepamėlusios, net ir paakiai.
Ir netgi teoriškai toks gyvenimas nelabai gražiai atrodo - nes šeimoje gyvenimas turi būti bendras, o ne kas sau.
Bet man taip pat patinka, kai niekas nereguliuoja, kaip turiu elgtis, ne tik vyrai apie tokias svajoja moteris, bet ir moterys apie tokius vyrus, manau rolleyes.gif

O grįžtant prie temos, galima juk reguliuoti nepastebimai biggrin.gif savo moterišku gudrumu, apie ką ir šnekėti turėtume 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lady_Hatora: 04 sausio 2008 - 17:31
QUOTE(Lady_Hatora @ 2008 01 04, 17:26)

O grįžtant prie temos,  galima juk reguliuoti nepastebimai  biggrin.gif savo moterišku gudrumu, apie ką ir šnekėti turėtume  4u.gif

sutinku, reikia vyrus pakontroliuoti ir gudrumu moterišku pasinaudoti. Tik man atrodo ne visi vyrai ir pasiduoda tam gudravimui. Na vieni daugiau, kiti mažiau. O gal kai kur ir pačios moterys buvo negudrios ir nemokėjo nuo pat pradžių pasinaudoti tom situacijom, kurios vėliau praverstų gyvenime.
Pvz, maniškis kai tik pradėjom gyventi paruošdavo man pietus. grižtu namo, stalas padengtas lėkštėse garuoja maistas (nu gal ir nerestoraninis, bet, vistiek..) Vyras pasodina mane prie stalo, o aš: aš valgyt nenoriu, kam taip stengeis, nereikėjo ir tt. doh.gif Galiausiai vyras liovėsi tai daryti, o aš supratau, ką aš praradau unsure.gif
taigi moralas toks, kad pakrapštykit smegeninę, mergaitės, gal ir jūs panašias kalidas darėt, kas dabar atsiliepia vyro elgesyje?
Atsakyti
Visoms reikia buti, ir reikia moketi buti gudrioms norint susitvarkyti su vyrais
Atsakyti
Idomu ar pasikeite autores vyro elgesys ax.gif
O siaip labai daug priklauso nuo auklejimo, jei vyras buvo lelius, tai galvos kad zmona viska tures padaryti pati. Todel ziurekime i savo uosves ir nedarykime ju klaidu 4u.gif
Atsakyti