Įkraunama...
Įkraunama...

Dovydas

labai jau populiarus, bet šiaip gražus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(donaciuka @ 2008 01 02, 20:22)
juk kekviena renkam pati graziausia varda,norim kad butu patc graziausias ir vaikui patiktu 4u.gif

Tai dabar taip išeina, kad kiekviena forumietė turi atidaryti temą, kad pasigirtų, koks gražus jos naujagimio vardas? biggrin.gif

Vat man mano vardas gražus ir dar retas yra. Irgi pasigirti noriu. Tai man ką? Temą atsidaryt? blink.gif O jei forumietėms nepatiks vardas taip kaip man jis patinka, keistis vardą reikės? Ar pult į gilią depresiją? Ar išsiregistruot iš forumo?

P.S Kur Cikadelė? Žadėjo po Naujų temas sutvarkyti unsure.gif
Atsakyti
Vardas tikrai gražus, toks didingas, nu bet ir man atrodo keista, kad klausiama tada kai jau vaikeliui varduos duotas unsure.gif Nors gal tokių temų autoriai nori kiek įmanoma savo vaikučiais pasidžiaugti ir iš kitų SM sulaukti palaikymo ir pagyrimų dėl varduko pasirinkimo....
Atsakyti
na o gal kam patiks sitas vardas vient tik pamacius,ir duos savo mazyliui
Atsakyti
QUOTE(donaciuka @ 2008 01 05, 13:10)

tai kad dauguma žino šitą vardą mirksiukas.gif neveltui jis 7 iš 10 populiariausių 2006 m. vardų cool.gif

duomenys iš čia
Atsakyti
nemanau kad kas ziuri ar populairus ar ne,as asmeniskai ziuriu kad grazus ir kad man ir tetukui patiktu ir tiek g.gif
Atsakyti
QUOTE(donaciuka @ 2008 01 05, 14:10)

Taigi kaip tik po septyniom spynom tokį auksinį vardą reiktų slėpti, kad pašaukus sūnų neatsisuktų vienu metu keli berniukai. hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(donaciuka @ 2008 01 05, 20:32)
nemanau kad kas ziuri ar populairus ar ne

Aš žiūriu. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(donaciuka @ 2008 01 05, 19:32)
nemanau kad kas ziuri ar populairus ar ne,as asmeniskai ziuriu kad grazus ir kad man  ir tetukui patiktu ir tiek g.gif

tikrai žiūri. kitaip nebūtų tiek fantasmagorinių vardų hihihi.gif ir šiaip įvairovė tokiu atveju tik knygose liktų.
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2008 01 06, 14:42)
tikrai žiūri. kitaip nebūtų tiek fantasmagorinių vardų hihihi.gif ir šiaip įvairovė tokiu atveju tik knygose liktų.

as asmeniskai ziuriu kad man patiktu
Atsakyti
man labai grazus vardas duociau sunui savo tikrai,bet musu pavarde ilga,tai pasirinkom trumpa varda.
Atsakyti
Labai grazus vardas thumbup.gif
Atsakyti
thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti