QUOTE(MaTo @ 2009 09 15, 15:26)
as tai manau , kad pirma reikia tevam su savo vaikais dirbti ir aiskinti.ka aukletoja viena gali padaryti, kai namuose leidziama viskas, o darzelyje kazkodel nebe.Siulau sia tema per susirinkima iskelti, nors kaip taisykle museiku teveliu nebuna
o nepaklusnus tevai tokiu elgesiu manau nori demesio sulaukti nors tokiu budu.Nes aukletoja demesi skiria tik jiem, o paklusnus vaikai patys vieni gali pazaisti 
Papildyta:
dar norejau paklausti kai pasiemate vaikus ar aukletoja ka nors papasakoja kaip praejo diena ar kazka apie vaika?
man tai kazkaip noretusi daugiau diskusijos is aukletoju puses, nes dabar toks vaizdas kad sneka ir pasakoja tik tada kai iskyla problema,arba pats paklausi, o bendrai kaip vaikui sekasi pvz piesti, skaiciuoti, bendrauti kazkaip nieko nesako.
keikviena diena pasakoti tai neimanoma, bet nors retkarciais gal galetu ka pasakyti, ka manote?

Papildyta:
dar norejau paklausti kai pasiemate vaikus ar aukletoja ka nors papasakoja kaip praejo diena ar kazka apie vaika?
man tai kazkaip noretusi daugiau diskusijos is aukletoju puses, nes dabar toks vaizdas kad sneka ir pasakoja tik tada kai iskyla problema,arba pats paklausi, o bendrai kaip vaikui sekasi pvz piesti, skaiciuoti, bendrauti kazkaip nieko nesako.
keikviena diena pasakoti tai neimanoma, bet nors retkarciais gal galetu ka pasakyti, ka manote?

Kai pasiimu vaika man aukletoja Daiva dazniau pasakoja apie vaika. O siaip jei nera kitu teveliu- pati paklausineju. O siaip kaip anam darzelyje buvo - tai zinau, kad kai kurie teveliai visai nenori nieko zinoti, tai gal ir cia - jei teveliai domisi - paklausia

Papildyta:
QUOTE(MaTo @ 2009 09 16, 09:03)
idomu ar aukletojos kalbejosi su museiku tevais.
Smagu, kad vakar buvo Danguole ir irgi pradejo taikyti sauluciu sistema
Smagu, kad vakar buvo Danguole ir irgi pradejo taikyti sauluciu sistema

Jo. As vakar irgi pastebejau, kad gavo saulutes