Įkraunama...
Įkraunama...

Lazdynai: Spygliukas

QUOTE(MaTo @ 2009 09 15, 15:26)
as tai manau , kad pirma reikia tevam su savo vaikais dirbti ir aiskinti.ka aukletoja viena gali padaryti, kai namuose leidziama viskas, o darzelyje kazkodel nebe.Siulau sia tema per susirinkima iskelti, nors kaip taisykle museiku teveliu nebuna sad.gif o nepaklusnus tevai tokiu elgesiu manau nori demesio sulaukti nors tokiu budu.Nes aukletoja demesi skiria tik jiem, o paklusnus vaikai patys vieni gali pazaisti sad.gif
Papildyta:
dar norejau paklausti kai pasiemate vaikus ar aukletoja ka nors papasakoja kaip praejo diena ar kazka apie vaika?
man tai kazkaip noretusi daugiau diskusijos is aukletoju puses, nes dabar toks vaizdas kad sneka ir pasakoja tik tada kai iskyla problema,arba pats paklausi, o bendrai kaip vaikui sekasi pvz piesti, skaiciuoti, bendrauti kazkaip nieko nesako.
keikviena diena pasakoti tai neimanoma, bet nors retkarciais gal galetu ka pasakyti, ka manote? ax.gif

Kai pasiimu vaika man aukletoja Daiva dazniau pasakoja apie vaika. O siaip jei nera kitu teveliu- pati paklausineju. O siaip kaip anam darzelyje buvo - tai zinau, kad kai kurie teveliai visai nenori nieko zinoti, tai gal ir cia - jei teveliai domisi - paklausia g.gif
Papildyta:
QUOTE(MaTo @ 2009 09 16, 09:03)
idomu ar aukletojos kalbejosi su museiku tevais.
Smagu, kad vakar buvo Danguole ir irgi pradejo taikyti sauluciu sistema smile.gif

Jo. As vakar irgi pastebejau, kad gavo saulutes biggrin.gif
Atsakyti
ir cia nesidominciu tevu tikrai yra.tai ir galvoju cia gal man tik vienai idomu ka mano vaikas veikia ir tt.nes kartais atrodo, kad net nenori pasakoti, ypac nekalbi Danguole.
Atsakyti
Maniskis nuo rydienos jau lankys karate bureli biggrin.gif
Vakar kai pasiiminejau, klause kodel jo neleidziu , nes Matas jau lanko. Tai jau laukia greiciau rydienos kada gales ten eiti lotuliukas.gif
Idomu kokiomis dienomis bus tas dramos burelis? O kokie dar buna bureliai?
Atsakyti
idomu, nes saviski irgi galvojam i karate ta leisti, gal ir drasos priduotu.
o kiap jus suzinojote kad jau vyksta uzsiemimai?aukletoja pasiule ar su treneriu susisiekete?
o pinigelius bureliam kaip moketi per aukletoja ar kaip, gal jau zinote?
manau kad dar turetu dainavimo koks burelsi buti kur pati muzikos mokytoja veda, bent jau pernai tai kazkas buvo, bet ime tik vaikus nuo 4 m.
o siaip bureliu gausa deja sis darzelis nepasizymi, bet pakraipos skirtingos tai gal ir uztenka
Atsakyti
Danguole tikrai maziau kalbi. As tai irgi galvojau, kad viena domiuosi biggrin.gif
Kiek zinau - aukletojos nelabai gali ka nors bloga sakyti ant vaiku. Turi nesutarimus spresti tarpusavyje. Tik kai didesnes problemos- sakyti tevams ir tai vaikams negirdint. is vis jos turi viska pasakoti tik vaikui negirdint
Atsakyti
pilnai sutinku, kad negali apie vaikus blogai kalbeti.bet kazkaip kai jau akivaizdi problema yra tai gal reiktu tevam pasakyti, bent jau as tai tikrai noreciau kad man paskytu, gal nors ir kaip nemalonu butu, bet kiti vaikai tikrai neturi kenteti.
nes kai aukletoja pasako kad apie sia trijule jau visas darzelis zino, tai gal jau laikas kalbetis ir su tevais .
Papildyta:
ar galite apie karate daugiau info brukstelti?
Atsakyti
QUOTE(MaTo @ 2009 09 16, 09:19)
idomu, nes saviski irgi galvojam i karate ta leisti, gal ir drasos priduotu.
o kiap jus suzinojote kad jau vyksta uzsiemimai?aukletoja pasiule ar su treneriu susisiekete?
o pinigelius bureliam kaip moketi per aukletoja ar kaip, gal jau zinote?
manau kad dar turetu dainavimo koks burelsi buti kur pati muzikos mokytoja veda, bent jau pernai tai kazkas buvo, bet ime tik vaikus nuo 4 m.
o siaip bureliu gausa deja sis darzelis nepasizymi, bet pakraipos skirtingos tai gal ir uztenka

Tai rydiedai atneskite kokius uzsegamus kedukus ar tapkutes sportuoti, sortus ir maikute ir pasakykite ryte aukletojai, kad nuvestu i karate. Ji tada po vakarienes jam persirengus - nuves ir apie 17 val jie jau bus laisvi. Mamos treniruoteje nepageidaujamos (nors eisiu anksciau paziureti uz kampo biggrin.gif ). Mano vaikas kai paklause kada ji leisiu - paklausiau pas aukletoja ir nuejau pas treneri- jis sake , kad nors ir dabar palikti. Jie kai geras oras kolkas sportuos lauke, o kai ne- saleje.
Del mokejimo neklausiau dar, bet manau, kad gale menesio ar kito pradzioje.
Ten vaikai primami man rodos nuo 3 iki 6 metu
Maniskis ryt eis jau. thumbup.gif
Atsakyti
aciu uz info, reiks paruosti aprangele, gales abu keliauti :)ir drasiau bus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(MaTo @ 2009 09 16, 09:29)
pilnai sutinku, kad negali apie vaikus blogai kalbeti.bet kazkaip kai jau akivaizdi problema yra tai gal reiktu tevam pasakyti, bent jau as tai tikrai noreciau kad man paskytu, gal nors ir kaip nemalonu butu, bet kiti vaikai tikrai neturi kenteti.
nes kai aukletoja pasako kad apie sia trijule jau visas darzelis zino, tai gal jau laikas kalbetis  ir su tevais .
Papildyta:
ar galite apie karate daugiau info brukstelti?

Zinau tik , kad treniruotes bus antradieni ir ketvirtadieni 16.15 val- 30-45 min (priklausys kiek vaikai bus pavarge). Kainuos berods menesiui 50 Lt. Daugiau nieko nesuzinojau, nes prasidejo treniruote jiems.
Papildyta:
As irgi noreciau, kad jei negerai ka daro- pasakytu. Nes tada pravesciau auklejamaji pokalbi. Pas mane vaikinukas sukalbamas. Jei gerai argumentuoju - jis pasitaiso. Todel ir norejau daugiau pabendrauti su teveliais, kad gal is vaiku ka nors suzinociau.
Gerai, kad lankysite. Tikrai bus drasiau. Nes maciau, kad ten daugiau didesni berniukai daugumoje.
O koks Jusu vaiko vardas?
Atsakyti
3-6 m visi vaikai vienoje grupeje kiek suprantu, idomu kiek ten ju susirenka.
itariu treneris tas pats, toks jaunas vaikinukas.tegu pabando, nepatiks vaikam pasakys kad nebenori eiti
Atsakyti
Jo. Jaunas tamsus vaikinukas. Vakar ju kokiu gal 10 buvo. Visi bendrai. Maciau lauke lakste paskui aplink baseiniuka kieme vidiniame.
Nepatiks - nebeis.
Bet sako tokie bureliai ismoko gerai drausmes.
Papildyta:
Nors maniskis gan drausmingas (bent jau kiek zinau g.gif ), bet bent jau issilies sporte, nes energijos pilas lotuliukas.gif
Atsakyti
Del susirinkimo
Siandien paklausiau aukletojos, tai sake kad dar nezino, kada bus - jie dar savo neturejo. O tevu susirinkimas tada bus po darbuotoju susirinkimo g.gif
Atsakyti