QUOTE(subalansuota @ 2011 11 01, 19:05)
Sveikos,
mes irgi po pertraukos gryze i darzeli pasigavom vemimo virusa. Bet jau atsigavom ir ryt bandysim jau i darzeli keliauti.
tetis atsipirko tik blogumo jausmu, o man teko kelias valandas ir pavemti, kaip sakant isijausti i vaiku kaili...vargshiukes....tikiuosi igavom imuniteta siai zarazai....
mes irgi po pertraukos gryze i darzeli pasigavom vemimo virusa. Bet jau atsigavom ir ryt bandysim jau i darzeli keliauti.
tetis atsipirko tik blogumo jausmu, o man teko kelias valandas ir pavemti, kaip sakant isijausti i vaiku kaili...vargshiukes....tikiuosi igavom imuniteta siai zarazai....
Sveikos mamos,
Turiu klausima,ar yra siuo metu serganciu vaiku is lopseliu grupiu( sloguojanciu,kosinciu)?
Nes esu pasipiktinusi,ant tu mamyciu kurios mano,kad cia ne liga ir tempe vaikus savo i darzeli ir uzkrecia kitus,mes pavyzdziui palankome dvi dienas ir sergame dvi savaites ir taip nuo pat pradziu lankymo darzelio,nors iki darzelio nezinojome ka reiskia snarglys,o tuo labaiu kosulys. Ir taip uzeini i grupe ir matai,kad is kokiu 12 vaiku,tik 5 sveiki,tai kur tu vaikuciu teveliu atsakomybe. Ar cia jau turi aukletoja nepriimti nesveikus vaikus.