QUOTE(Odre @ 2005 03 31, 15:04)
Man irgi toks įtarimas buvo. Tai šiandien pasiėmiau iš darbo elektriką ir vežiausi tikrint; tai jis sako kaip namui daugoka. Bet kai sužinojo, kad yra elektra šildomos grindys vonioj (apie 8 m2), tai sako, vaikeli, ko tu nori, vien čia tau per mėn. 500 kWh prisisuka. O aš vis galvojau, kad jos mažai suvalgo.
O be to dar šildymo siurblys, indaplovė, skalbiankė, šaldytuvas, el. viryklė, apšvietimas. Nu sako ir susidaro

Bet man tai vis tiek lyginant su butu nerealiai daug gaunasi....
Nu girdejau tokius gandus, kad elektra sildomos grindys ryja elektra.. nu ale kad sitiek...
Nu o visa kita tai tikrai neturetu sitieks suvartoti, vis tiek.. As jau irgi ne is tu taupiuju esu.. Vyras pas mane zakristijonu namuose dirba - paskui mane sviesas gesineja..

Telikas, kompas, apsvietimas, katilas, orkaite.. virdulys.. nu bet tikrai daugiau nei 300 nebuvo.. Iskyrus kai sildem nama visokiais "putikais", kol dujos nebuvo atvestos.. tai vienintelis kartas buvo, kai 1000 kw prisuko..
Kazkas ne taip..
TIesa, ir dar gi pas mus sauna elektrine.. kas savaitgali ijungiama..
Gal pabandyk isjungt visus prietaisus ir ziuret, ar kas "nesiskolina" elektros.. Pas tevus bute tai kaimynu vaikinux buvo rozete pasijunge ir sau aparatura su stipriakais "maitindavo"...