Įkraunama...
Įkraunama...

Ezoterinių terminų žinynas

QUOTE(Jadziūnė @ 2008 01 22, 12:13)
Ale tarakonų gyvenimo kelias nėra ilgas  schmoll.gif  ir baigtis dažniausiai tragiška būna- šmaukšt tik su šlepete per stuburą...  biggrin.gif ir štai tau ilgai netrunka chaliavnas gyvenimas, gaunasi, jog nėra prasmingas  rolleyes.gif ir, ko gero, ne už gerus nuopelnus  tongue.gif

Neteisi tu, kūma, oi, neteisi. Skaičiau kažkur, kad tarakonas yra evoliucijos viršūnė, ans ir po branduolinio sprogimo išgyvena, bo vienintelis iš gyvų būtybių yr atsparus radiacijai. Tai čia, škes, reikia dar gerai pamislyti, už kokius dvasinius nuopelnus anam čia taip nuskilo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2008 01 22, 13:21)
vajė kaip Tamįsta neteisingai beigi siaurai mąstote irnesakyk.gif tigis karmą atidirba - ir vysks. o tu įsivaizduok jeigu akmeniu atgimtum ( O kas gimdytų akmenį? mastau.gif ) kiek tūkstantmečių prasmingai gyventum?  tongue.gif

Tamsta mąstote nešiuolaikiškai, karmą gali būti įtakojama, girdėjau, heksogenas, trotilas, "jūros mišinys" turi nepaprastą ardomąją jėgą, kuriai nei tarakonas, nei akmuo neatsilaiko, jablinkš ir tiek žinių bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2008 01 22, 12:46)
Skaičiau kažkur, kad tarakonas yra evoliucijos viršūnė, ans ir po branduolinio sprogimo išgyvena, bo vienintelis iš gyvų būtybių yr atsparus radiacijai.

Aš, žinokit, irgi, kai giliai apmąsčiau šitą klausimą tai štai kokios išvados priėjau: branduolinį sprogimą anas gal ir išgyvena, bet va po tapkės kaukštelėjimo per sprandą - nea. Pagaunat mintį? rolleyes.gif Čia dar yr labai svarbu kokia to tarakono karma... Ir kas anam yr likimo paskirta... Tapkė, Kalvarijų turguj nusipirkta, ar branduolinis sprogimas smartass.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Urartu: 22 sausio 2008 - 11:53
QUOTE(Jadziūnė @ 2008 01 22, 13:51)
Tamsta mąstote nešiuolaikiškai, karmą gali būti įtakojama, girdėjau, heksogenas, trotilas, "jūros mišinys" turi nepaprastą ardomąją jėgą, kuriai nei tarakonas, nei akmuo neatsilaiko, jablinkš ir tiek žinių  bigsmile.gif

nu taigi tas jūrinis mišinys ne taip senai atrastas, o va akmenys melejonus metų stovi g.gif
Atsakyti
Seserys mano, tarakonai taip pat yra kūriniai, "creation", jie yra mūsų broliai mažesnieji, ir jei mes suprasim, atjausim ir įsijausim į tarakono sielą, mes patys žengsim žingsnelį tobulėjimo keliu.
Atsakyti
QUOTE(Shining Murkey @ 2008 01 22, 15:02)
Seserys mano, tarakonai taip pat yra kūriniai,  "creation", jie yra mūsų broliai mažesnieji, ir jei mes suprasim, atjausim ir įsijausim į tarakono sielą, mes patys žengsim žingsnelį tobulėjimo keliu.

notworthy.gif notworthy.gif aš jau jaučiu TAI notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(Urartu @ 2008 01 22, 12:53)
Aš, žinokit, irgi, kai giliai apmąsčiau šitą klausimą tai štai kokios išvados priėjau: branduolinį sprogimą anas gal ir išgyvena, bet va po tapkės kaukštelėjimo per sprandą - nea. Pagaunat mintį? rolleyes.gif

O man šita mintis pasirodė labai įdomi (priminė mitą apie achilo kulną), jei tik didžiuotis pradedi, kad esi visagalis...
Atsakyti
QUOTE(Shining Murkey @ 2008 01 22, 13:02)
Seserys mano, tarakonai taip pat yra kūriniai,  "creation", jie yra mūsų broliai mažesnieji, ir jei mes suprasim, atjausim ir įsijausim į tarakono sielą, mes patys žengsim žingsnelį tobulėjimo keliu.

labai susigraudinau cray.gif Ačiū jums už gerą žodį. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo feličitavas_tarakonas: 22 sausio 2008 - 22:55
QUOTE(feličitavas_tarakonas @ 2008 01 23, 00:52)
labai susigraudinau  cray.gif Ačiū jums už gerą žodį.  wub.gif

kaip gražu verkiantis tarakaša wub.gif kaip graudulingai atrodo cray.gif
Atsakyti
QUOTE(feličitavas_tarakonas @ 2008 01 22, 23:52)
labai susigraudinau  cray.gif Ačiū jums už gerą žodį.  wub.gif

Seserie mano wub.gif Aš, Švytintysis Murkis, žinau, kad gyvenu šioje žemėje ne šiaip sau. Aš vykdau Misiją. Meilės Misiją. Siunčiu gerą naujieną apie tai, kad turime mylėti vieni kitus. Visai nesvarbu, kas tu - ar gražus, ar tarakonas, svarbu, kad tavo siela veržtųsi tobulėjimo link. Seserie mano (o gal broli g.gif ), aš regiu, kad tavo siela yra švari, o tikslai - kilnūs. Visi klumpame Kelyje. Ir tie, kieno širdys nesustabarėjo, nepraeina pro šalį. Matau, kad sesuo Karusia irgi tai pajuto wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Shining Murkey @ 2008 01 23, 10:57)

Praradau amą ...tiek gerų žodžių vieno vietoj cray.gif
Atsakyti
QUOTE(feličitavas_tarakonas @ 2008 01 23, 17:17)
Praradau amą ...tiek gerų žodžių vieno vietoj  cray.gif

Va ir suveikė biggrin.gif
Mano vienas mėgstamiausių herojų - Filip Fililyčius iš "Šuns širdies" sakė, gerumu juos reikia jaukintis, gerumu biggrin.gif
Atsakyti