Įkraunama...
Įkraunama...

Santykiai su būsima anyta II

QUOTE(buurbuulis @ 2012 02 19, 16:05)
kolkas laikausi taktikos - ignoruoti ir nesilankyti pas ja.
As vistik manau, kad turetu vyras + zmona kartu vaziuoti pas tevus. Gal man taip yprasta is seimos ateje, nezinau.. bet vienas pas savo, kitas pas savo tai labai suabejociau kokie ju paciu santykiai viduje..  schmoll.gif  nebent antrai pusei itin nemiela vaziuoti del kariskos padeties.

Na tai kaip tada is tikruju? doh.gif smile.gif
As ir manau, kad grazu, kai tevus ir kitur lanko seima, o ne po viena, bet absoliuciai nepritariu, kad kazkas tai turi daryti lipdamas per save, ypac kas savaite, dvi ir t.t. schmoll.gif Jei santykiai sveiki ir normalus, tikrai nereiks ne vieno raginti. Bet jei yra taip, kaip mano ar jusu atveju, tai kiekvienas toks zygis - ejimas kaip i kara, t.y. nezinai kuo nustebins. Nerviniesi ir pries, ir po.
Ignoruoti ir as noreciau, arba bent jau lankytis karta per 3 men. (is teorines pagarbos) blush2.gif Deja, man tokia galimybe nesuteikta. Kiekvienas atsisakymas baigiasi kivircu schmoll.gif ir jos psichologiniu teroru per mano vyra. doh.gif Ir taip jau beveik 5 m. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(VGA @ 2012 02 18, 22:19)
Tai kiek tavo draugui metu, kad ta mamele ji taip uz pavadzio laiko???

čia jau ne nuo sūnaus amžiaus priklauso. tokios "mamytės" nenori ar neleidžia sau suvokti, kad sūnus jau užaugo ir turi savo gyvenimą ir kad jam (kaip ašb sakau) - jau nebe 5 metai doh.gif Nes maniškio motina irgi mėgsta pametėti tokius fintus, kaip "užsidėk kepurę, nes šalta", "pasiimk skėtį, nes lyja" (nors čia tia geriausia, nes gyvenam kitam mieste, ir nesupranta, kad jei pas juos lyja, tai pas mus gali ir saulė šviesti biggrin.gif)
O ir dar geriausias jos paskymas būna. kai sūnus paprieštarauja dėl ko nors "tu man sūnus gi vis delto" doh.gif Maždaug tu neprieštarauk man, nes tik aš viena žinau kaip geriausia.. Iš tikro tia sunku su tokiom anytom. Juo labiau man, kai visą gyvenimą mačiau kaip mano močiutė savo marčias priėmė, ir sūnų nemokė "kaip gyventi". Bet užtat ji yra labai gerbiama, mylima ir lankoma su didžiausiu noru. O ir iš mamos pusės močiutė į savo sūnų ir dukrų gyvenimą nesikišo, ir gerbė marčias. Tai kai nebuvau mačius tokių "cirkų" - tai tikrai galvojau kad tik anekdotuose ir tautosakoj taip būna doh.gif Tik visa laimė. kad maniškė dar nėra iš tų "raganų" - bent jau sugebam išlaikyti pagarbius santykius ir labai į karus nesiveliam bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(VGA @ 2012 02 19, 16:16)
Na tai kaip tada is tikruju?  doh.gif  smile.gif
As ir manau, kad grazu, kai tevus ir kitur lanko seima, o ne po viena, bet absoliuciai nepritariu, kad kazkas tai turi daryti lipdamas per save, ypac kas savaite, dvi ir t.t. schmoll.gif Jei santykiai sveiki ir normalus, tikrai nereiks ne vieno raginti. Bet jei yra taip, kaip mano ar jusu atveju, tai kiekvienas toks zygis - ejimas kaip i kara, t.y. nezinai kuo nustebins. Nerviniesi ir pries, ir po.
Ignoruoti ir as noreciau, arba bent jau lankytis karta per 3 men. (is teorines pagarbos) blush2.gif Deja, man tokia galimybe nesuteikta. Kiekvienas atsisakymas baigiasi kivircu schmoll.gif  ir jos psichologiniu teroru per mano vyra. doh.gif Ir taip jau beveik 5 m.  doh.gif

Butent.. pati esu toje kryzkeleje, kad manau seima (vyras ir zmona) turi kartu lankyti savo seimas, bet kai kokia anyta ar uosviene yra gyvates pilnai suprantu ir nenorincias vaziuoti.. tiesiog Dzenete pasisake, kad apskritai kam reikia vaziuoti abiems, o as manau, kad reikia. O toliau santykiu subtilybes. As irgi nezinau kaip elgtis, nes tiesiog pati dar plesausi tarp ignoruoti, kazkiek is pagarbos itikti, nedraskyti akiu ir neispykti, pastatyti i vieta.. dideliu pykciu nesulaukiu, kai nenuvaziuoju, tik siaip vyras pasako, kad mama `labai supyko, labai isizeide, nes kviete, ruosiesi..`, bet tiesiog man nemaloni aplinka, man nemalonu, kad mane ignoruoja ir vis ta pati per ta pati klausytis, kaip iskelia save ir savo vaikus.. bet kolkas lipu per save, vaziuoju, ignoruoju.

QUOTE(pasisiutus @ 2012 02 19, 19:35)
čia jau ne nuo sūnaus amžiaus priklauso. tokios "mamytės" nenori ar neleidžia sau suvokti, kad sūnus jau užaugo ir turi savo gyvenimą ir kad jam (kaip ašb sakau) - jau nebe 5 metai  doh.gif Nes maniškio motina irgi mėgsta pametėti tokius fintus, kaip "užsidėk kepurę, nes šalta", "pasiimk skėtį, nes lyja" (nors čia tia geriausia, nes gyvenam kitam mieste, ir nesupranta, kad jei pas juos lyja, tai pas mus gali ir saulė šviesti  biggrin.gif)
O ir dar geriausias jos paskymas būna. kai sūnus paprieštarauja dėl ko nors "tu man sūnus gi vis delto"  doh.gif Maždaug tu neprieštarauk man, nes tik aš viena žinau kaip geriausia.. Iš tikro tia sunku su tokiom anytom. Juo labiau man, kai visą gyvenimą mačiau kaip mano močiutė savo marčias priėmė, ir sūnų nemokė "kaip gyventi". Bet užtat ji yra labai gerbiama, mylima ir lankoma su didžiausiu noru. O ir iš mamos pusės močiutė į savo sūnų ir dukrų gyvenimą nesikišo, ir gerbė marčias. Tai kai nebuvau mačius tokių "cirkų" - tai tikrai galvojau kad tik anekdotuose ir tautosakoj taip būna  doh.gif Tik visa laimė. kad maniškė dar nėra iš tų "raganų" - bent jau sugebam išlaikyti pagarbius santykius ir labai į karus nesiveliam  bigsmile.gif

Butent.. juk turbut teko ne vienai girdeti, kaip mamytes taip elgiasi ir su kokiais 45 metu vyrais, nepriklausomai nuo to, klauso jie ar ne. Man tas ir kvailiausia ju situacijoje, kad sunus senai neklauso, o jos vistiek savo varo.. lotuliukas.gif va va, o maniske ne tik, kad jam viena karta pasakys "uzsidek kepure, salta", bet kartos tai 25 kartus nenustodama lotuliukas.gif labiausiai tai nervina, kai kartais ir mane ijungia i ta vaiku darzelio cirka, nu neva "UZSIDEKIT, kepures, nes salta", "NEVAZIUOKIT, nes susalsit" ir t.t. lotuliukas.gif nu vienu zodziu man irgi ima ijungti ta taktika, pvz kai kazkada kieme sedejom vidury vasaros velai vakare, bet taip vasariskai silta, su suknele, o ji man irgi spejo 20 kartu pasakyti "tu apsirenk, gi salta" lotuliukas.gif mano gal tada irgi dar nera, nes kolkas neturim karo, tik siaip turbut itampa rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 02 20, 12:00)
labiausiai tai nervina, kai kartais ir mane ijungia i ta vaiku darzelio cirka, nu neva "UZSIDEKIT, kepures, nes salta", "NEVAZIUOKIT, nes susalsit" ir t.t.  lotuliukas.gif 

Uoj su tais "bendrais" pasiulymais - tai jau jo doh.gif ypač su nevažiuokit, kai susiruošiam į kokį vilnių doh.gif (nes kai gyveni nedideliame miestelyje, tai norint ką rimčiau nusipirkt - pvz batus - tenka važiuot į Vln, arba šiaip į kokį kiną nueit užsinori ar papramogaut) - tai jau tookių argumentų priklausom... Bet ai irnesakyk.gif "pasiklausom" ir vistiek darom kaip mums reikia biggrin.gif Bet va labiausia kas mane "nerviškai" veikia - tai jos nusimanymas ko mums reikia gyvenant doh.gif Maždaug paskambina - va ten ir ten yra skalbimo mašinoms akcija/dulkių siurblams/puodams/patalynei ir kt.. ( supraskit - jums reikia). Nors ne esmė, jei jau ir reiktų tai patys ir be jos pagalbos išsirinktumem...
Atsakyti
QUOTE(pasisiutus @ 2012 02 20, 17:59)
Bet va labiausia kas mane "nerviškai" veikia - tai jos nusimanymas ko mums reikia gyvenant  doh.gif Maždaug paskambina - va ten ir ten yra skalbimo mašinoms akcija/dulkių siurblams/puodams/patalynei ir kt.. ( supraskit - jums reikia). Nors ne esmė, jei jau ir reiktų tai patys ir be jos pagalbos išsirinktumem...

Nezinau kas blogiau, ar kai siulo, ar kai visa sh...(kas jai patinka) atitysia arba perdovanoja? blush2.gif doh.gif Seni karoliai, stiklines ir sauksteliai pagal jos skoni (nes musishkes per dideles!!!), marskiniai vyrui is padevalkiu, iki paskutinio lito nukainoti batai irgi vyrui...gimtadieniams net nepasidomi ko mes noretume! Dovanoja visokias atliekas, o pries Kaledas 10 kartu pareiskia, kad neishlaidaus daugiau nei uz 20Lt doh.gif Tik patys ishsizioje laukia, kad ka nors atnestume, kur nors nuveztume, nusivestume, o dar geriau grynuju pasiulytume doh.gif Ju pasiklausius, atrodo, kad rytoj jau badu mirs doh.gif Ir amzinai tos pacios ponios giesmes. Ir ka su tokia? Tylet, ausis uzsikimsht ar visgi ishdrist ja nutildyti? schmoll.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(pasisiutus @ 2012 02 20, 17:59)
Uoj su tais "bendrais" pasiulymais - tai jau jo  doh.gif  ypač su nevažiuokit, kai susiruošiam į kokį vilnių  doh.gif  (nes kai gyveni nedideliame miestelyje, tai norint ką rimčiau nusipirkt - pvz batus - tenka važiuot į Vln, arba šiaip į kokį kiną nueit užsinori ar papramogaut) - tai jau tookių argumentų priklausom... Bet ai  irnesakyk.gif "pasiklausom" ir vistiek darom kaip mums reikia  biggrin.gif Bet va labiausia kas mane "nerviškai" veikia - tai jos nusimanymas ko mums reikia gyvenant  doh.gif Maždaug paskambina - va ten ir ten yra skalbimo mašinoms akcija/dulkių siurblams/puodams/patalynei ir kt.. ( supraskit - jums reikia). Nors ne esmė, jei jau ir reiktų tai patys ir be jos pagalbos išsirinktumem...

va va hihihi.gif musu psichuoja net tada, kai vaziuojame savame mieste i koki rengini ar dar kur, neva salta (nesvarbu, kad koks pavasaris ar vasara), kad vejas (gali dvlekti vos vos juntamas vejelis), kad slidu (nors neslidu), kad lyja, sninga (nors lyjo, snigo pries 10 minuciu, bet tai nereiskia, kad vel lis/snigs, o jei ir.. tai ne mazi vaikai, gi turim skecius, uzeisim i kavine ar dar ka, ot tragedija rado, lyg istirptume uzklupus lietui), mano mama su manim net mazyte taip nesicackino ir aciu dievui doh.gif

QUOTE(VGA @ 2012 02 20, 18:30)
Nezinau kas blogiau, ar kai siulo, ar kai visa sh...(kas jai patinka) atitysia arba perdovanoja?  blush2.gif  doh.gif Seni karoliai, stiklines ir sauksteliai pagal jos skoni (nes musishkes per dideles!!!), marskiniai vyrui is padevalkiu, iki paskutinio lito nukainoti batai irgi vyrui...gimtadieniams net nepasidomi ko mes noretume! Dovanoja visokias atliekas, o pries Kaledas 10 kartu pareiskia, kad neishlaidaus daugiau nei uz 20Lt  doh.gif  Tik patys ishsizioje laukia, kad ka nors atnestume, kur nors nuveztume, nusivestume, o dar geriau grynuju pasiulytume  doh.gif Ju pasiklausius, atrodo, kad rytoj jau badu mirs  doh.gif  Ir amzinai tos pacios ponios giesmes. Ir ka su tokia? Tylet, ausis uzsikimsht ar visgi ishdrist ja nutildyti? schmoll.gif  g.gif

man atrodo blogiau kai atitempia ta sh lotuliukas.gif kai siulo tai dar gali ignoruoti ir t.t., galu gale pameluoti "jo jo nusipirkom ta ir ana ka rodet", o kur ta visa sh sudeti tai neaisku lotuliukas.gif ismesti juk irgi neismesi, nes kai pamatys, kad nera/nenesioji ir t.t. tai dar didesni veja sukels lotuliukas.gif as visgi turbut tyleciau... unsure.gif
O jusu anytos seima is tikruju netoli tos "rytoj badu mirs" ribos? Na kad tikrai gana kukliai verciasi ir panasiai? Nes maniskiu pajamos oi kaip gerokai didesnes uz vidutines, o jie vis irgi verkia.. bet man isvis keistas toks zmogus, kuris nusiperka batus uz 300Lt, o siaip tai ant paprastos maikes kainuojancios pvz 20Lt (musu kainomis sakyciau cia itin pigu tokia rasti) rekia kaip brangu, kaip brangu.. ir ima dejuoti kaip neturi pinigu. Arba lygiai taip pat prisiperka batu po 300Lt, palaidiniu po 200Lt, dar sukaiso vaikams reikia, nereikia, o tada verkia mes neturim pinigu, neturim uz ka masinos pasikeisti, neturim tam, neturim anam doh.gif arba kai taip tai verkia, kad nieko neusdirbam, nieko neturim, neuztenka, bet vel kalbant apie kitus save lyg issikelia, kad va tie vargsia, tie pinigu neturi, ten mazdaug dirba kokia paprasta darbutuoja tai jau cia kazkokia..nu niekaip nesuprantu tokios logikos ir rysio nei tarp kalbu, nei tarp elgesio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 02 20, 19:36)
O jusu anytos seima is tikruju netoli tos "rytoj badu mirs" ribos? Na kad tikrai gana kukliai verciasi ir panasiai? Nes maniskiu pajamos oi kaip gerokai didesnes uz vidutines, o jie vis irgi verkia..

Galima pasakot apie juos be perstojo doh.gif blush2.gif O jums kaip atrodo ar tokiems tikrai badas ryt gresia??? vacation4.gif Kam sunku, tas sedi dantis sukandes ir ishgyvena is tiek, kiek turi, o tie, kurie gerkle laido - savo sudegusio teatro aktoriai mirksiukas.gif Uzdirba jie daugiau nei musu seimyna su savo busto paskola, tik skirtingai nuo ju, mes del to nei liudim, nei dziaugiames, nei jiems ta varga uzkraunam. O sita ragana dar ir iki musu atslenka pinigu skolintis, nes jos&jo fantazija lenkia visas galimybes. Jie vis dar isivaizduoja, kad sunelis ir jie - viena didele smagi seima, kur teveliams reikia atidirbineti nezinia uz ka. Tokia istorija trumpai blush2.gif Negaliu apie tuos zmones pasakyti nieko gero doh.gif Esu priversta juos kesti doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Kaip supratau negresia jiems badas ax.gif ta pati situacija. Tiesa sakant viskuo labai primena lotuliukas.gif As tai lyginau visada savo seimos ir ju gyvenimus. Va tada ir apima pyktis, kai pamatai, kad ten tik cirkas ir durnas mastymas. Lyginant abstrakciai, tai mazdaug kai zmones uzdirbantys vidutiniskai, gana mazai sugeba ir namus pasistatyti, ir masinas vidutines isigyti, ir vaikus i mokslus isleisti, ir vaikams padeti materialiai labai daug del busto, vestuviu ir t.t. ir nesijaucia nuskriausti, kad ju batai kainavo vos 100Lt, o ne 400Lt, ar kad per gimtadieny visi pasedejo paprastai su tortu ir kukliomis vaisemis,simbolinemis dovanelemis, o ne restorane su visokioms pompastiskom puokstem ir vokeliais. Ir seimos, kuriu pajamos 2,3 kartus didesnes, bet mazdaug patys tebegyvena tevu namuose, per puse su broliu/seserim, ir vis verkia, kad neturi uz ka remonto pasidaryti, neturi uz ka senu baldu pasikeisti, senos masinos pasikeisti, neturi uz ka vaikams sumoketi uz moksla, nu vienu zodziu niekam neturi ir viskas taip brangu.. bet pirkti net tas pacias tapke uz 15Lt tai cia jau š.. doh.gif
Labai piktdžiugiškai, bet labai tikiuosi, kad jiems yra gėda, kad mano tėvai su mažomis pajamomis mums prie vestuvių dadėjo ~1/3 sumos ir laaaabai daug pridejo prie busto, o jie nieko niekam, nes neva neturi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 02 21, 11:08)
Labai piktdžiugiškai, bet labai tikiuosi, kad jiems yra gėda

Kai visa tai man girdeta ir pazistama doh.gif Akivaizdu, kad musu uoshvija ish to paties molio doh.gif Deja deja, bet mano shirdis jaucia, kad tokiems gedos jausmas nezinomas. Ju logika veikia priesingai nei normaliu (tau ir man pazistamu) seimu atveju - tai mums turetu buti geda, kad negalime, o gal NENORIME padeti jau po truputi senstantiems tevams! Jie juk taip vargo mus augindami, lita del musu leisdami, tarsi kazkam svetimam gera darba dare! Dabar atseit laikas uz viska atsidekoti, dekoti, ir dekoti, ir dekoti...nes dabar jau sunku gaunant virs 3000 Lt, o kur dr sunkumai po keletos metu, kai pensija ateis? Karui reikia ruostis doh.gif doh.gif doh.gif ypac su mintimi, kad ir vaikai neatsipalaiduotu doh.gif doh.gif doh.gif ir kodel zmones buna tokie skirtingi? Net is tos pacios seimos? Kas tai- egoizmas, poch...mas, nachalizmas, beprotishka meile sau? Ir uz ka tokius zmones gerbti? bash.gif
Atsakyti
QUOTE(VGA @ 2012 02 21, 12:20)
Kai visa tai man girdeta ir pazistama  doh.gif Akivaizdu, kad musu uoshvija ish to paties molio  doh.gif  Deja deja, bet mano shirdis jaucia, kad tokiems gedos jausmas nezinomas. Ju logika veikia priesingai nei normaliu (tau ir man pazistamu) seimu atveju - tai mums turetu buti geda, kad negalime, o gal NENORIME padeti jau po truputi senstantiems tevams! Jie juk taip vargo mus augindami, lita del musu leisdami, tarsi kazkam svetimam gera darba dare! Dabar atseit laikas uz viska atsidekoti, dekoti, ir dekoti, ir dekoti...nes dabar jau sunku gaunant virs 3000 Lt, o kur dr sunkumai po keletos metu, kai pensija ateis? Karui reikia ruostis  doh.gif  doh.gif  doh.gif ypac su mintimi, kad ir vaikai neatsipalaiduotu  doh.gif  doh.gif  doh.gif  ir kodel zmones buna tokie skirtingi? Net is tos pacios seimos? Kas tai- egoizmas, poch...mas, nachalizmas, beprotishka meile sau? Ir uz ka tokius zmones gerbti?  bash.gif

O dar kažkas sakė, kad va nebūna bjaurių anytų, ne tik, kad būna, bet dar ir visiškai identiškų bjaurybių būna... lotuliukas.gif
Maniškių požiūris lygiai toks pats. Kita vertus jie turbūt patys savo cirke pasimetė, nes kai taip, tai verkia, kad nieko neturi, neuždirba.. bet visus mažai uždirbančius žemina, menkina.. neįsivaizduojate kokius žvilgsnius kenčiu aš būtent dėl to ir nemanau, kad ji `netyčia` būtent prie manęs ima menkinti visokias paprastas darbo pareigas, paprastas šeimas.. nes būtent aš dirbu tokį darbą ir būtent aš esu iš tokios `prastos varguolių` šeimos jų manymu.. tada tik tyliu ausis suglaudusi, nes galvoju nu ką durnam išaiškinsi doh.gif todėl ir noriu, kad pasijustų bent jau nesmagiai, jeigu gėdos jausmo neturi.. o ir kam man ten važiuoti, juk ne tik ignoruoja, bet ir sugeba per aplinkui, o kartais ir tiesioginėm mimikom parodyti kokia aš ir mano tėvai vargšai.. jie dar neterorizuoja, kad turime jiems dėkoti ir mokėti, kolkas dar yra `mamytės` stadija, kai net dirbantiems vaikams sukiša visą savo algą (likusiems, nes maniškis iš principų nebeima, kadangi užsidirba ir tiek), bet siūlo ir maniškiui. Tai arba visą gyvenimą taip bus (turiu pavyzdį kaip vaikams iki 50metų tėvai pinigus kiša, viską moka) arba pereis į Jūsų mylimos anytos taktiką, va dabar tu man gražink, dėkok ir man kailinius pirk, ir duoną būtinai tą brangesnę, nes man užtenka tik ant pigiausios doh.gif dar atsimenu kai is manes vaziavom pas juos pietauti, ir sako ka valget pusryciams, vyras sako kiausiniene, o ji akis issprogdino "kaaaaaa, taip prastai".. sulyst i zeme norejau, negalvojau, kad ponai pusryciams ikrus valgo, o maniskis beje patenkintas kiausiniene buvo. as kazkodel apibendrinusi ne tik ju finansini poziuri i viska, tai manyciau, kad tai bekraste meile sau, issiaukstinimas, susireiksminimas, pasiputimas.. o jus su vyru neturejot kazkokiue bent mazu nesklandumu del tokios seimos auklejimo ir itakos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo buurbuulis: 21 vasario 2012 - 17:50
QUOTE(buurbuulis @ 2012 02 21, 17:46)
o jus su vyru neturejot kazkokiue bent mazu nesklandumu del tokios seimos auklejimo ir itakos?

Visko buna seimoje, bet del nieko taip sirdies nedrasko, kaip jo "ejimas" uz mamele visom keturiom! Jis niekada pries ja balso nepakels, zodzio NE nesuras, pateisins visose nesamonese, nes JI TOKIA vat vienintele, nepakeiciama, patinka man tai ar ne. Buvo pasakyta, kad turiu taikytis ir nekreipt demesio. Bet juk as irgi galiu but TOKIA VAT nepakeiciama ir gal jie noretu visi taikytis prie manes???? Zodziu, tiek sveikatos sita tema suede ir vis eda, kad as jau tingiu gilintis...O dar sako liaudis "rinkis vyra pagal tai, kaip jis savo mama myli. Atseit ir su tavim taip elgsis". Absurdas. As irgi noreciau, kad jis mane taip ant ranku nesiotu ir visokias kvailystes pateisintu! Deja...zodziu, visos diskusijos ta tema kaip zirniais i siena doh.gif Nenori nieko girdeti, kaip uzhipnotizuotas tos gyvates. Keisciausia, kad ne vienas kitas zmogus jo nesugebejo taip paimti i rankas doh.gif Ot gudri manipuliatore doh.gif
O jums as vistiek siulyciau netylet ir pradet atsikirtinet didziajai patarejai visais svetimais klausimais. Paverskite tai diskusija, parodykite, kad jos suneliui jusu seimos modelis ir tinka, ir patinka. Pabandytu manishke man ka nors panasaus! Beda, kad ji taip susuktai i vata pasako, kad i sirdi imu tik as viena, nes jau kiaurai ja zinau ir kaip Jus sakot, aisku net kam tarp eiluciu tekstas skirtas g.gif

Papildyta:
Buurbuuli, mes cia jau turbut atsibodom visiems savo asarojimais? blush-anim-cl.gif blush-anim-cl.gif blush-anim-cl.gif blush-anim-cl.gif blush-anim-cl.gif blush-anim-cl.gif blush-anim-cl.gif Na, bet is temos neishklydom... biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 02 21, 18:46)
O dar kažkas sakė, kad va nebūna bjaurių anytų, ne tik, kad būna, bet dar ir visiškai identiškų bjaurybių būna...  lotuliukas.gif
Maniškių požiūris lygiai toks pats. Kita vertus jie turbūt patys savo cirke pasimetė, nes kai taip, tai verkia, kad nieko neturi, neuždirba.. bet visus mažai uždirbančius žemina, menkina.. neįsivaizduojate kokius žvilgsnius kenčiu aš būtent dėl to ir nemanau, kad ji `netyčia` būtent prie manęs ima menkinti visokias paprastas darbo pareigas, paprastas šeimas.. nes būtent aš dirbu tokį darbą ir būtent aš esu iš tokios `prastos varguolių` šeimos jų manymu.. tada tik tyliu ausis suglaudusi, nes galvoju nu ką durnam išaiškinsi  doh.gif  todėl ir noriu, kad pasijustų bent jau nesmagiai, jeigu gėdos jausmo neturi.. o ir kam man ten važiuoti, juk ne tik ignoruoja, bet ir sugeba per aplinkui, o kartais ir tiesioginėm mimikom parodyti kokia aš ir mano tėvai vargšai.. jie dar neterorizuoja, kad turime jiems dėkoti ir mokėti, kolkas dar yra `mamytės` stadija, kai net dirbantiems vaikams sukiša visą savo algą (likusiems, nes maniškis iš principų nebeima, kadangi užsidirba ir tiek), bet siūlo ir maniškiui. Tai arba visą gyvenimą taip bus (turiu pavyzdį kaip vaikams iki 50metų tėvai pinigus kiša, viską moka) arba pereis į Jūsų mylimos anytos taktiką, va dabar tu man gražink, dėkok ir man kailinius pirk, ir duoną būtinai tą brangesnę, nes man užtenka tik ant pigiausios  doh.gif dar atsimenu kai is manes vaziavom pas juos pietauti, ir sako ka valget pusryciams, vyras sako kiausiniene, o ji akis issprogdino "kaaaaaa, taip prastai".. sulyst i zeme norejau, negalvojau, kad ponai pusryciams ikrus valgo, o maniskis beje patenkintas kiausiniene buvo. as kazkodel apibendrinusi ne tik ju finansini poziuri i viska, tai manyciau, kad tai bekraste meile sau, issiaukstinimas, susireiksminimas, pasiputimas.. o jus su vyru neturejot kazkokiue bent mazu nesklandumu del tokios seimos auklejimo ir itakos?

oho, paskaiciau as cia apie jusu santykius su anytom, tai supratau, kad maniske (busima anyta) auksinis zmogus... kartais nervina biskiuka per didelis kisimasis, bet siaip tikrai fainas zmogus, ir jeigu net ir bando kistis, tikrai ne is blogo... bent jau atrodo, kad dziaugiasi sunaus pasirinkimu... dar buvo net nemacius manes gyvai, jau giminaiciam buvo pripasakota visko smile.gif o apie vestuves irgi pirma ispasakojo visiems, mes net apsisukt nespejom smile.gif sakau, kartais erzina, bet kai tai ne is blogo iseina, tai kazkaip kitaip ir priimi smile.gif tikiuosi nepasikeis musu santykiai smile.gif
Atsakyti