QUOTE(VGA @ 2012 02 19, 16:16)
Na tai kaip tada is tikruju?
As ir manau, kad grazu, kai tevus ir kitur lanko seima, o ne po viena, bet absoliuciai nepritariu, kad kazkas tai turi daryti lipdamas per save, ypac kas savaite, dvi ir t.t.

Jei santykiai sveiki ir normalus, tikrai nereiks ne vieno raginti. Bet jei yra taip, kaip mano ar jusu atveju, tai kiekvienas toks zygis - ejimas kaip i kara, t.y. nezinai kuo nustebins. Nerviniesi ir pries, ir po.
Ignoruoti ir as noreciau, arba bent jau lankytis karta per 3 men. (is teorines pagarbos)

Deja, man tokia galimybe nesuteikta. Kiekvienas atsisakymas baigiasi kivircu

ir jos psichologiniu teroru per mano vyra.

Ir taip jau beveik 5 m.
Butent.. pati esu toje kryzkeleje, kad manau seima (vyras ir zmona) turi kartu lankyti savo seimas, bet kai kokia anyta ar uosviene yra gyvates pilnai suprantu ir nenorincias vaziuoti.. tiesiog Dzenete pasisake, kad apskritai kam reikia vaziuoti abiems, o as manau, kad reikia. O toliau santykiu subtilybes. As irgi nezinau kaip elgtis, nes tiesiog pati dar plesausi tarp ignoruoti, kazkiek is pagarbos itikti, nedraskyti akiu ir neispykti, pastatyti i vieta.. dideliu pykciu nesulaukiu, kai nenuvaziuoju, tik siaip vyras pasako, kad mama `labai supyko, labai isizeide, nes kviete, ruosiesi..`, bet tiesiog man nemaloni aplinka, man nemalonu, kad mane ignoruoja ir vis ta pati per ta pati klausytis, kaip iskelia save ir savo vaikus.. bet kolkas lipu per save, vaziuoju, ignoruoju.
QUOTE(pasisiutus @ 2012 02 19, 19:35)
čia jau ne nuo sūnaus amžiaus priklauso. tokios "mamytės" nenori ar neleidžia sau suvokti, kad sūnus jau užaugo ir turi savo gyvenimą ir kad jam (kaip ašb sakau) - jau nebe 5 metai

Nes maniškio motina irgi mėgsta pametėti tokius fintus, kaip "užsidėk kepurę, nes šalta", "pasiimk skėtį, nes lyja" (nors čia tia geriausia, nes gyvenam kitam mieste, ir nesupranta, kad jei pas juos lyja, tai pas mus gali ir saulė šviesti

)
O ir dar geriausias jos paskymas būna. kai sūnus paprieštarauja dėl ko nors "tu man sūnus gi vis delto"

Maždaug tu neprieštarauk man, nes tik aš viena žinau kaip geriausia.. Iš tikro tia sunku su tokiom anytom. Juo labiau man, kai visą gyvenimą mačiau kaip mano močiutė savo marčias priėmė, ir sūnų nemokė "kaip gyventi". Bet užtat ji yra labai gerbiama, mylima ir lankoma su didžiausiu noru. O ir iš mamos pusės močiutė į savo sūnų ir dukrų gyvenimą nesikišo, ir gerbė marčias. Tai kai nebuvau mačius tokių "cirkų" - tai tikrai galvojau kad tik anekdotuose ir tautosakoj taip būna

Tik visa laimė. kad maniškė dar nėra iš tų "raganų" - bent jau sugebam išlaikyti pagarbius santykius ir labai į karus nesiveliam
Butent.. juk turbut teko ne vienai girdeti, kaip mamytes taip elgiasi ir su kokiais 45 metu vyrais, nepriklausomai nuo to, klauso jie ar ne. Man tas ir kvailiausia ju situacijoje, kad sunus senai neklauso, o jos vistiek savo varo..

va va, o maniske ne tik, kad jam viena karta pasakys "uzsidek kepure, salta", bet kartos tai 25 kartus nenustodama

labiausiai tai nervina, kai kartais ir mane ijungia i ta vaiku darzelio cirka, nu neva "UZSIDEKIT, kepures, nes salta", "NEVAZIUOKIT, nes susalsit" ir t.t.

nu vienu zodziu man irgi ima ijungti ta taktika, pvz kai kazkada kieme sedejom vidury vasaros velai vakare, bet taip vasariskai silta, su suknele, o ji man irgi spejo 20 kartu pasakyti "tu apsirenk, gi salta"

mano gal tada irgi dar nera, nes kolkas neturim karo, tik siaip turbut itampa