endži ir vaidulliukui issiunciau

sveiki prisijunge i musu saunu buri
Papildyta:
QUOTE(zyzane @ 2008 01 17, 10:20)
Na taip, zhmogaus, kuris nenori mesti (arba taip sako) ir nepriversi to skaityti! Man atrodo kad tu nebepastebi stebuklu salia - jei esi patenkinta savo apsisprendimu - ir kuo toliau, tuo labiau - tai ir yra tavo taip lauktas stebuklas
visiskai sutinku

didziausia sios knygos nauda, kad ji privercia dziaugtis tuo kad meti rukyti, o ne grausti save. o kai kazka darai su dziaugsmu, tai ir sekasi savaime
Papildyta:
QUOTE(skristi @ 2008 01 17, 11:51)
neslepsiu, isgeriau vakar nestipriu raminanciu - bukle pagerejo - jei kas, galvoju ju pavartot kuri laika - o tai siaip buvau labai isitempus, visi raumenys irgi

ziuresim, kas gausis
as pirma savaite, vakarais gerdavau valerijonu saknies arbata, ji irgi raminanti. manau kad geriau jau raminamuosius savaite pagert, nei grist prie to nuodo. jei dabar pasiduosi, ateity mesti bus tik sunkiau, visada tai turek mintyje.
Papildyta:
QUOTE(vaidulliux @ 2008 01 17, 12:01)
Sveikutes,
kai pasakiau draugui, kad metu rukyt, tai jis tik nusisypsojo ir viskas... jau ne syki tai is manes girdejo. taip kad vakar suplesiau net keturias ar penkias cigaretes
mano vyro reakcija buvo panasi, kai po dienos nerukymo pasigyriau, dar pasisaipe, kad po savaites vel rukysiu, galvojau kad apsidziaugs, jog pagaliau apsisprendziau. man taip skaudu buvo, net apsiverkiau, norejau begt tiesiu taikymu prisidegt, bet pasiemiau knyga ir dantis sukandus pralaukiau. artimuju palaikymas labai svarbu, bet ir be jo galima, juk cia tavo sveikata ir ne niekieno kito.