Įkraunama...
Įkraunama...

Metančioms rūkyti

Man tai knyga super thumbup.gif .Nei tų didelių "lomkių
nebuvo, na gal pirmą dieną.Antrą dieną jau žymiai lengviau buvo, šiandien jau ketvirta diena ir kai anksčiau tik pakilus pirmoji mintis buvo bėgti parūkyti, tai jau šiandien tokių minčių nebebuvo.Aišku, man dar labai anksti kalbėti, neaišku, kaip bus vėliau. Savaitgalį laukia išbandymai:penktadienį paskaitos ir visi klaus, na tai ko tu neni?O šeštadienį turėsim rūkančių svečių.Tai va, bus matyti, ar mano pasiryžimas nedings.
Atsakyti
vakar buvau susinervinusi, taip norejau parukyt, bet aciu dievui kad atsilaikiau thumbup.gif man sunkiausia nerukyt kai esu susinervinusi ar kai isgerus, dar sesija man dabar irgi tai sunkoka kai dauma grupiokiu ruko, bet tikiuosi kad toliau atsilakysiu rolleyes.gif gal galeciau ir as ta knyga gaut, labai idomu pasidare kas ten per stebuklas biggrin.gif jelenalencik@yahoo.com
Atsakyti
neslepsiu, isgeriau vakar nestipriu raminanciu - bukle pagerejo - jei kas, galvoju ju pavartot kuri laika - o tai siaip buvau labai isitempus, visi raumenys irgi unsure.gif ziuresim, kas gausis
Atsakyti
Sveikutes,

i sia temele uzklydau visai netycia, bet su didziausiu dziaugsmu noreciau pasilikti as pas jus ax.gif
jau kuris laikas vis neiseina is galvos, kad reikia mest... buvau nusprendus rimtai mest rukyt, ir jau viena diena nerukiau (aisku jums gali pasirodyt, kad cia per trumpas laiko tarpas), taciau kai atvaziavo pas mane draugas ir pamaciau ant stalo numesta cigareciu pakeli, tai taip ir nesusilaikiau doh.gif kai pasakiau draugui, kad metu rukyt, tai jis tik nusisypsojo ir viskas... jau ne syki tai is manes girdejo. taip kad vakar suplesiau net keturias ar penkias cigaretes blush2.gif
kad ir kaip juokingai skambetu, bet vistiek pasizadejau sau, kad jau nuo pirmadienio garantuotai metu rukyt, nes pradedu eit i sporto kluba, tikiuos, kad ir sportas bus man stimulas nerukyt
taigi perskaiciau visa jusu temele ir susidomejau ta knygele. gal galit kuri atsiust i: vaida.bl@gmail.com
busiu tikrai labai dekinga mirksiukas.gif
Atsakyti
endži ir vaidulliukui issiunciau 4u.gif sveiki prisijunge i musu saunu buri
Papildyta:
QUOTE(zyzane @ 2008 01 17, 10:20)
Na taip, zhmogaus, kuris nenori mesti (arba taip sako) ir nepriversi to skaityti! Man atrodo kad tu nebepastebi stebuklu salia - jei esi patenkinta savo apsisprendimu - ir kuo toliau, tuo labiau - tai ir yra tavo taip lauktas stebuklas  thumbup.gif

visiskai sutinku thumbup.gif didziausia sios knygos nauda, kad ji privercia dziaugtis tuo kad meti rukyti, o ne grausti save. o kai kazka darai su dziaugsmu, tai ir sekasi savaime
Papildyta:
QUOTE(skristi @ 2008 01 17, 11:51)
neslepsiu, isgeriau vakar nestipriu raminanciu - bukle pagerejo - jei kas, galvoju ju pavartot kuri laika - o tai siaip buvau labai isitempus, visi raumenys irgi  unsure.gif  ziuresim, kas gausis

as pirma savaite, vakarais gerdavau valerijonu saknies arbata, ji irgi raminanti. manau kad geriau jau raminamuosius savaite pagert, nei grist prie to nuodo. jei dabar pasiduosi, ateity mesti bus tik sunkiau, visada tai turek mintyje.
Papildyta:
QUOTE(vaidulliux @ 2008 01 17, 12:01)
Sveikutes,

kai pasakiau draugui, kad metu rukyt, tai jis tik nusisypsojo ir viskas... jau ne syki tai is manes girdejo. taip kad vakar suplesiau net keturias ar penkias cigaretes blush2.gif 

mano vyro reakcija buvo panasi, kai po dienos nerukymo pasigyriau, dar pasisaipe, kad po savaites vel rukysiu, galvojau kad apsidziaugs, jog pagaliau apsisprendziau. man taip skaudu buvo, net apsiverkiau, norejau begt tiesiu taikymu prisidegt, bet pasiemiau knyga ir dantis sukandus pralaukiau. artimuju palaikymas labai svarbu, bet ir be jo galima, juk cia tavo sveikata ir ne niekieno kito.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamavaida: 17 sausio 2008 - 10:33
Ir mano artimieji netikejo, kad mesiu - juolab kai pradejau jiems pasakoti apie knyga kazkokia smile.gif Galvojo baigsis entuziazmas ir grys realybe. Nes rukydavau daug ir noredavau to daznai.
Visi klydo ir jau pripazino man, kaip abejojo manimi ir yra nustebinti rolleyes.gif
Atsakyti
Aciu labai uz knyga thumbup.gif

vakare atsispausdinsiu ir pradesiu skaitinet mirksiukas.gif
tik kai ko nesupratau is jusu post'u, ar pradejus skaityt ta knygele patartina jau iskarto mest ar mazint palaipsniui ??? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidulliux @ 2008 01 17, 12:44)
Aciu labai uz knyga  thumbup.gif

vakare atsispausdinsiu ir pradesiu skaitinet  mirksiukas.gif
tik kai ko nesupratau is jusu post'u, ar pradejus skaityt ta knygele patartina jau iskarto mest ar mazint palaipsniui ???  ax.gif

Jei dar rukai, prasoma rukyti taip, kaip visada, kol skaitai. Perskaites apsispresi, ar nori mesti, ar ne.

Jei jau nerukai diena ar daugiau, patariama ir nebepradeti, tiesiog skaityt.
Atsakyti
aciu uz knyga 4u.gif kai turesiu laio butinai paskaitysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidulliux @ 2008 01 17, 12:44)
Aciu labai uz knyga  thumbup.gif

vakare atsispausdinsiu ir pradesiu skaitinet  mirksiukas.gif
tik kai ko nesupratau is jusu post'u, ar pradejus skaityt ta knygele patartina jau iskarto mest ar mazint palaipsniui ???  ax.gif

cia manu nuo taves priklauso, as dziaugiuosi, kad pries tai meciau, man knyga padejo istvert pirmas diena, kai tik uzsimanau parukyt, greit knyga i rankas ir skaitai, siaip betkoks skaitymas padeda. gali mest palaipsniui. as manau, kad jau keleta puslapiu jos paskaicius, buciau metus, man to uzteko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamavaida @ 2008 01 17, 12:59)
cia manu nuo taves priklauso, as dziaugiuosi, kad pries tai meciau, man knyga padejo istvert pirmas diena, kai tik uzsimanau parukyt, greit knyga i rankas ir skaitai, siaip betkoks skaitymas padeda. gali mest palaipsniui. as manau, kad jau keleta puslapiu jos paskaicius, buciau metus, man to uzteko smile.gif

na neiskenciau iki vakaro ir pradejau skaityt darbe blush2.gif
perskaiciau keleta jau lapu, bet... kol kas ji man sukelia dar didesni troskima rukyt doh.gif
aisku as ir pati suprantu, kad nerealu, kad nuo pirmu puslapiu skaitymo imsiu ir daugiau neberukysiu schmoll.gif

na ziuresiu, koks bus mano ryzto lygis, kai perskaitysiu sia knygele mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(vaidulliux @ 2008 01 17, 13:40)
na neiskenciau iki vakaro ir pradejau skaityt darbe blush2.gif
perskaiciau keleta jau lapu, bet... kol kas ji man sukelia dar didesni troskima rukyt doh.gif
aisku as ir pati suprantu, kad nerealu, kad nuo pirmu puslapiu skaitymo imsiu ir daugiau neberukysiu  schmoll.gif

na ziuresiu, koks bus mano ryzto lygis, kai perskaitysiu sia knygele mirksiukas.gif

Tau ji ir neturi padeti mesti nuo pirmu puslapiu, as gi rasiau - jei vis dar rukai iki sio momento - rukyk ir toliau, kol perskaitysi iki galo.
Atsakyti