Įkraunama...
Įkraunama...

Metančioms rūkyti

QUOTE(zyzane @ 2008 02 27, 12:15)
Siaip internete kazkada buvau radusi AUDIO versija rusu kalba. Bet tas puslapis neveike  g.gif .
Jei supranta rusiskai, gali pabandyti "parsipusti" is visokiu emule ar kokiu rusisku saitu PVZ
  rolleyes.gif

na nelabai jis gerai rusikai supranta doh.gif
bet tai jei pati jam vakarais skaityciau gal labiau klausytu, butu geriau nei audio.. rolleyes.gif
reikes bandyti kalbinti ir "zysti" mastau.gif hihihi.gif
Atsakyti
Svekutes - prisijungiu prie jusu - jau penkios dienos kaip nerukau.. juokingai mazai lyginant su tuo laiku kiek buvo rukyta... o rukyta apie desimt metu...

bet as stengsiuos ax.gif ir tikrai sudomino knygute - paS KURIA GALECIAU JA GAUTI? rolleyes.gif
Atsakyti
PAS mane. Parasyk savo emaila i AZ, persiusiu smile.gif Aisku, yra ir knygynuose, kas nemegstat skaityti kompe arba is atskiru lapu. As turiu megejo versta varianta, kuri iki puses redagavau pati.
Atsakyti
QUOTE(zyzane @ 2008 03 01, 11:53)
PAS mane. Parasyk savo emaila i AZ, persiusiu  smile.gif  Aisku,  yra ir knygynuose, kas nemegstat skaityti kompe arba is atskiru lapu.  As turiu megejo versta varianta, kuri iki puses redagavau pati.

parasiau i az is anksto dekui 4u.gif
Atsakyti
Aš irgi labai noriu tos knygos.. ax.gif
Atsakyti
gal galit ir mane psichologiskai palaikyti,bandau mesti.bet ziauru,dabar i diena tik po viena cigarete surukau,o anksciau budavo po daugiau,budavo kad tipo metu po savaite nerukau,bet cia grynai ne prisirisimas o neturejimas ka veikti,kai ner ka veikt neislaikau ir parukau.
kaip mest.tik prasideda sesija egzai susinervinu ir vel parukau doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Persiunciau visoms prasiusioms! I SVEIKATA! 4u.gif
Atsakyti
sveikutes,norejau paprasyti gal galetumete man persiusti irgi,kaip mesti rukyti jaujyte@gmail.com, labai aciu is anksto
Atsakyti
nu tai va noriu padekot uz knyga,idomiai skaitosi,veliau dar parasysiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gabiiiiiiii @ 2008 03 04, 19:03)
nu tai va noriu padekot uz knyga,idomiai skaitosi,veliau dar parasysiu biggrin.gif

laukiam laukiam atsiliepimų biggrin.gif labai idomu isgirsti kitu nuomone apie sia knyga. praeita savaitgali apturejau vakareli, kuriame dalyvavo vienas vaikinukas, kuris jau puse jos perskaite, tai mes puse vakaro su juo apie ta knyga praplepejom gathering.gif
jis pasakojo, kad stengiasi laikytis tos taisykles ir rukyti kaip rukes, bet jau pastebejo, kad ryte atsikelus nepuola pirmi taikymu prie cigaretės.
Atsakyti
As kai skaiciau ta knyga ir vis dar rukiau, tai kiekviena karta rukydama vis prisimindavau kokius nors zodzius is tos knygos ir pritaikydavau. Galvodavau va teisybe toj knygoj raso... rolleyes.gif ir dar visiem savo rukantiems draugams "paknisdavau prota" hihihi.gif
manau labai gerai skaityti knyga kol dar rukai smoke.gif
Atsakyti
QUOTE(astushke @ 2008 03 05, 13:22)
As kai skaiciau ta knyga ir vis dar rukiau, tai kiekviena karta rukydama vis prisimindavau kokius nors zodzius is tos knygos ir pritaikydavau. Galvodavau va teisybe toj knygoj raso...  rolleyes.gif ir dar visiem savo rukantiems draugams "paknisdavau prota"  hihihi.gif
manau labai gerai skaityti knyga kol dar rukai  smoke.gif

as ir tos knygeles noreciau 4u.gif laukiss@one.lt
Atsakyti