Įkraunama...
Įkraunama...

Vilijampolė: l/d "Židinėlis"

QUOTE(Trepsiuss @ 2010 09 16, 23:58)
Sūnutis su tėveliu jau guli ligoninėje doh.gif Bijau, kad man su mažaja nereiktų paskui bėgti g.gif

eik tu sau....kaip blogai verysad.gif ryte dar lyg kaip buvau pas tave, blogai taip nebuvo.... varksiukas, kodel ligonine?
Atsakyti
QUOTE(kristegri @ 2010 09 17, 10:15)
eik tu sau....kaip blogai verysad.gif  ryte dar lyg kaip buvau pas tave, blogai taip nebuvo.... varksiukas, kodel ligonine?

Sveikutė,
Įtaria siaubingą ligą doh.gif Arba angina arba ta liga, tai jau NEDUOK DIEVE doh.gif
Žiūrėsim kas pasitvirtins?
Atsakyti
QUOTE(Trepsiuss @ 2010 09 17, 10:17)
Sveikutė,
Įtaria siaubingą ligą doh.gif Arba angina arba ta liga, tai jau NEDUOK DIEVE doh.gif
Žiūrėsim kas pasitvirtins?

laukiu iš taves ziniu labai verysad.gif tikiuosi ne tai g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristegri @ 2010 09 17, 15:05)
laukiu iš taves ziniu labai verysad.gif  tikiuosi ne tai g.gif

doh.gif Tai doh.gif doh.gif doh.gif BŪKLĖ SUNKI, iš proto baigiu išeiti doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Trepsiuss @ 2010 09 17, 15:10)
doh.gif Tai doh.gif  doh.gif  doh.gif BŪKLĖ SUNKI, iš proto baigiu išeiti doh.gif  verysad.gif

Nežinau kas tai per liga, bet stiprybės Jums 4u.gif . Mano bernaitis kai pradėjo lankyt darželį po poros savaičių pasigavo Noro virusą. Teko ir reanimacijoj pagulėt. Sveikatytės ir nepasiduokit blogoms mintims 4u.gif
Atsakyti
doh.gif Tai doh.gif  doh.gif  doh.gif BŪKLĖ SUNKI, iš proto baigiu išeiti doh.gif  verysad.gif

Šiaip jei tai infekcinė liga, mums, einantiems į tą patį darželį, gal kaip tik būtų geriau žinoti. Aišku, jeigu tai ne per daug asmeniška blush2.gif
Atsakyti

sveikatytes Jums!!! wub.gif laikykis!!!
Atsakyti
QUOTE(Linike77 @ 2010 09 17, 15:51)
Šiaip jei tai infekcinė liga, mums, einantiems į tą patį darželį, gal kaip tik būtų geriau žinoti. Aišku, jeigu tai ne per daug asmeniška  blush2.gif

Vat ir man svarbu būtų žinoti nuo kurio vaiko jis užsikrėtė mirksiukas.gif
Vaikas užsikrėtė prieš tris savaites, o tik dabar liga pasireiškė g.gif
Pasveiks vaikas ir bus pagrieštinta sergančių vaikų kontrolė, nes čia jau per daug doh.gif
BUS PASKELBTAS KARANTINAS Smalsučių grupėje bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Trepsiuss @ 2010 09 17, 18:42)
Vat ir man svarbu būtų žinoti nuo kurio vaiko jis užsikrėtė mirksiukas.gif
Vaikas užsikrėtė prieš tris savaites, o tik dabar liga pasireiškė g.gif
Pasveiks vaikas ir bus pagrieštinta sergančių vaikų kontrolė, nes čia jau per daug doh.gif
BUS PASKELBTAS KARANTINAS Smalsučių grupėje bigsmile.gif

Gal galit parašyt į až kas per liga. Nes ir mes lankom šią grupę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Loora @ 2010 09 17, 19:25)
Gal galit parašyt į až kas per liga. Nes ir mes lankom šią grupę  4u.gif

Parašiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Skarlatina? Infekcine mononukleoze? Kas dar panasu i angina? Daugiau nesugalvoju smile.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytės, na kaip sekasi naujokėliams su lopšeliu draugauti???
Mums tai su kiekviena diena vis geriau.
O vat įdomu ar čia užeina "Rudnosiukų" mamytės???
Galvoju bendriems ir organizaciniams reikalams būtų naudinga susikurti bendrą tėvelių el. pašto dėžutę.
Kaip manot????
Atsakyti