Įkraunama...
Įkraunama...

Vilijampolė: l/d "Židinėlis"

QUOTE(karalaiti @ 2011 02 15, 14:02)
sveikutes. mes ir nuo rudenelio noretume i lopsiuka. prasymo nepadave dar... idomu, ar bus galimybe patekti ax.gif

O kodėl taip ilgai laukiate? Į lopšelio grupes visada būna labai didelės eilės. Mes užsiregistravome tik gimę.

Sveikos paneles 
Tai pas jus darzelyje irgi problemeles su ligom

Nematau aš pas mus jokių didesnių problemų. Normalu, kad vaikai pasloguoja, pakosi.
Atsakyti
Sveikos mamytes, na mes irgi jau nuo praitu metu uzsirase i si lopseli, bet musu taip nenudziugino, kad nuo pavasario pateksim, nors uzsirase nuo balandzio 1 d. sad.gif O gal ten be eiles patenka, su atitinkamais piniginiais prioritetais, kad eile nelabai juda i prieki? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(karalaiti @ 2011 02 15, 13:02)
sveikutes. mes ir nuo rudenelio noretume i lopsiuka. prasymo nepadave dar... idomu, ar bus galimybe patekti ax.gif

Sveiki,
į šį darželį vesiu rudenį jau antrąją savo atžalą, bet jau mes užsirašę. Jei jau nusprendę vesti būtent į šį darželį, nereikia laukt, nes eilutė yra.
Esu labai patenkinta šio darželio auklėtojomis, su kuriomis teko bendrauti, todėl nekeičiam darželio thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,

Gal cia yra mamyciu vedanciu savo vaikucius i Zidinelio lopsiuka ZVIRBLIUKU grupe?
Atsakyti
QUOTE(cobrike @ 2011 05 04, 16:30)
Sveikos,

Gal cia yra mamyciu vedanciu savo vaikucius i Zidinelio lopsiuka ZVIRBLIUKU grupe?

Ir mane domina. Gal kas lankot šią grupę?
Atsakyti
QUOTE(Loora @ 2011 07 01, 11:42)

Paskaitinėkite temelę, tikrai yra atsiliepimų apie šią grupę mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Loora @ 2011 07 01, 12:42)

mes lankėme anksčiau šią grupę, galite klausti az, mielai atsakysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasvyte @ 2011 07 02, 08:52)
Paskaitinėkite temelę, tikrai yra atsiliepimų apie šią grupę  mirksiukas.gif

Ačiū, radau tik gerus atsiliepimus thumbup.gif . Tik kažin ar nieks per tą laiką nepasikeitė 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, noreciau ir savo mazaja jau uzrasyt i eilute i sita darzeli. Idomu butu suzinoti ar davet direktorei i kisene ir kiek menesinis mokestis siame darzelyje
Atsakyti
QUOTE(Lapakrite @ 2011 08 25, 12:25)
Sveikutes, noreciau ir savo mazaja jau uzrasyt i eilute i sita darzeli. Idomu butu suzinoti ar davet direktorei i kisene ir kiek menesinis mokestis siame darzelyje

Niekam nieko nedaviau ir nematau reikalo duot mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lapakrite @ 2011 08 25, 13:25)

As ir jau uzrasiau savo sunu i sita darzeli ir direktorei nieko nedaviau, o ir registravo elektroniniu budu.
Atsakyti
Labai geras darzelis, aukletojos Rudnosiuku(lopselio) ir Ziogeliu grupeje labai rupestingos, malonios, mano vaikams labai patinka. Dziaugiuosi kad mano vaikai ten eina.
Atsakyti