QUOTE(Skintė @ 2009 07 24, 21:11)
QUOTE(laTulipe @ 2009 07 27, 11:33)
Stengiuosi ir aš
Aš taip pat rašau Lietuviškai, esu įpratusi, tad kitaip nemoku.
laba diena
gal kas žinote kaip pakeisti kalbą ,nes dabar turiu Vista ,o čia kaižkaip gal kitaip kalbos reguliojamos,net elektroninio pasto dabar nemoku atidaryt
nes ženkliukas eta reikalingas
ačiū
gal kas žinote kaip pakeisti kalbą ,nes dabar turiu Vista ,o čia kaižkaip gal kitaip kalbos reguliojamos,net elektroninio pasto dabar nemoku atidaryt
ačiū
QUOTE(miracleforever @ 2009 09 07, 11:03)
laba diena
nes ženkliukas eta reikalingas
ačiū
ačiū
Kalbos pakeitimas LeftAlt+Shift
@ ir kitų rašymas paspaudus RightAlt (AltGr), pvz., @ rašoma AltGr+Shift+2, skaičiai rašomi AltGr+skaičius, ! AltGr+Shift+1 ir t.t.
QUOTE(settle @ 2009 09 08, 14:18)
Kalbos pakeitimas LeftAlt+Shift
@ ir kitų rašymas paspaudus RightAlt (AltGr), pvz., @ rašoma AltGr+Shift+2, skaičiai rašomi AltGr+skaičius, ! AltGr+Shift+1 ir t.t.
ačiū
QUOTE(Rainyte @ 2009 09 10, 23:34)
Aš visada stengiuosi rašyti lietuviškomis raidėmis, išimtis - kai naudojuosi kompiuteriu, kuriame jų nėra...
Argi tokių kompiuterių dar įmanoma surasti šiais laikais?
Einate į Control panel, Regional settings ir prisidedate lietuvišką klaviatūros išdėstymą.
Ačiū,už informaciją,kaip isidiegti lietuvišką klaviatūrą
o man kazkaip vistiek neiseina
QUOTE(blizgutia @ 2009 10 14, 21:07)
o man kazkaip vistiek neiseina :hm
Kas neišeina?
A) Rašyti lietuviškom raidėm
B) Rašyti skaičius ir simbolius, pasijungus LT klaviatūrą
C) Kitos problemos