Jau kokias dvi savaites skauda pada. Is pradziu galvojau, kad ilindes pasinas, bet su adata pradurus oda nieko nebuvo. Lygtai ir guzas susidare, jei ta guza bandau suimt ir paspaust, tai akyse asaros istryksta kaip skauda. Gal kam nors taip buvo ir zinote kokiu priemoniu imtis? Nejaugi teks pjaut?

O kurioj pado vietoj?
Gal arčiau pirštų? Jei ten, ties atramine pėdos vieta, tai gali būti nuo per aukšto kulniuko. Man taip buvo. Išeitis - pakeisti į batus su žemesniu kulnu.
Jei ne tas atvejis, tai siūlyčiau kreiptis į chirurgą greičiau, maža kas, geriau nedelst ilgai.
Gal arčiau pirštų? Jei ten, ties atramine pėdos vieta, tai gali būti nuo per aukšto kulniuko. Man taip buvo. Išeitis - pakeisti į batus su žemesniu kulnu.
Jei ne tas atvejis, tai siūlyčiau kreiptis į chirurgą greičiau, maža kas, geriau nedelst ilgai.
dar gali būti karpa

Man irgi atrodo, kad karpa, bet nezinau ar ji isnyko, bet ilga laika tepant su Duofilm - nebeskauda

Man labai panašiai buvo. Skaudėjo gal kokias 2-3 savaites. Buvau išsigandusi nerealiai
Taip pat galvojau, kad gal rakštis- išspaust nėjo ir guziukas buvo. Nu galvojau, kad supūliuos, gausis koks sepsis ir reiks koją pjaut ...
Bet pamažu skausmas praėjo
Ir aš galvoju, kad nuo aukštų kulniukų buvo nuospauda susidariusi. Gal būt ir tau tas pats

Bet pamažu skausmas praėjo

Tik dabar paskaičiau, kad čia sena tema
Jau viskas seniausiai aišku
Įdomu tik kaip baigėsi

Jau viskas seniausiai aišku

sveikos supermamos:)
tai va, turiu tokia problemele. labai megstu aukstakulnius, jie tiesiog super ir priduoda siek tiek liesumo, o tai isvis
. taciau ilgiau su jais pavaiksciojus pastebejau, kad man skauda kojas... ir jas skauda tiesiog siaubingai. kadangi esu pilnapade, problema sieju ir su tuo. taciau per reklama ( mtv) maciau kazkokius idekliukus i batus, kurie kazkaip nuima ta skausma. kgal kas vartojat siuo metu ar bandete?

tai va, turiu tokia problemele. labai megstu aukstakulnius, jie tiesiog super ir priduoda siek tiek liesumo, o tai isvis

Paskutiniu metu apsižiūrėjau, kad nuolat gyvenu su pėdų skausmu. Tas skausmas jau toks senas, kad net nepamenu nuo kada tai prasidėjo. Tiesiog skauda pėdas tiek, kiek save pamenu...Matyt ir susigyvenau su tuo skausmu, kad net nebekreipiau dėmesio. Tačiau jis darosi vis stipresnis ir stipresnis ( senstu matyt
), taigi jau kaip ir nebepavyksta jo ignoruoti...Pėdas skauda vakarais, nes jos greit pavargsta. Skauda netgi tuomet, kai visą dieną sėdėjau prie kompo ir beveik nevaikščiojau... Atrodo, kad iš visų batų man patogūs tik kedai- kiti labai greit nuvargina...Nu bet nevaikščiosi visur ir visą laiką su kedais
Ką daryti, kaip padėti pėdoms? Ar kas susidūrėte su tokia problema, kaip greit pavargstančios pėdos? Gal kokį tepalą stebuklingą naudojate? O gal laikas pasilankyti pas medikus? Net nebežinau...
Tiesa, pamiršau paminėti, kad viena iš problemos priežasčių gali būti tai, kad pėdos mažos. Prie 1,80 ūgio paprastai pėda būna 40-42, o mano tik 38... plius dar siaurutė ir labai išlenkta. Taigi remiuos į žemę labai nestabilai ir mažu plotu...
Help, nusibodo tas skausmas....

Ką daryti, kaip padėti pėdoms? Ar kas susidūrėte su tokia problema, kaip greit pavargstančios pėdos? Gal kokį tepalą stebuklingą naudojate? O gal laikas pasilankyti pas medikus? Net nebežinau...
Tiesa, pamiršau paminėti, kad viena iš problemos priežasčių gali būti tai, kad pėdos mažos. Prie 1,80 ūgio paprastai pėda būna 40-42, o mano tik 38... plius dar siaurutė ir labai išlenkta. Taigi remiuos į žemę labai nestabilai ir mažu plotu...

Help, nusibodo tas skausmas....

Gal geriau pas medikus kreiptis. Hmm, o tikrai išlenkta? Nes plokščiapadžiams greit pavargsta pėdos..
QUOTE(Vasara @ 2005 11 30, 17:37)
Gal geriau pas medikus kreiptis. Hmm, o tikrai išlenkta? Nes plokščiapadžiams greit pavargsta pėdos..
Tai, kad neplokščios jos- priešingai - labai išlinkę

man turbūt reik batų su sepinatoriais, kaip, kad kūdykiams

Man irgi skauda. Ieškau atsakymo - kodėl? Dabar maitinu, ir turiu viršsvorio - apie 20 kg. Gal nuo jo....
man skauda visai neseniai, gal mėnesį - du. O labiausiai skauda- kai tik atsistoju, visai negaliu eiti iš skausmo. Tiesa, man skauda kulnai, tau gal ne visai taip?

Kai skauda kulnus, gali buti druskos, padeda visokius voneles
O man priesingai, skauda ne kulnus, o tuos minkstimus prie pirstu. Be to pastebejau ant ju kazkokus sukietejimus
Bet tai ne karpos, nes galiu juos pašalinti ir jie nekraujuoja. Tai lyg sukietejusi oda ir kazkur giliai giliai.
Gal dar kamnors yra tokia problema - panasu i karpas, bet ne karpos ir skauda?
Mano brolienei buvo, bet pas ja dingo, o man atsirado. Gal ji kokia ragana ir man perdave tas nuospaudas

O man priesingai, skauda ne kulnus, o tuos minkstimus prie pirstu. Be to pastebejau ant ju kazkokus sukietejimus

Gal dar kamnors yra tokia problema - panasu i karpas, bet ne karpos ir skauda?
Mano brolienei buvo, bet pas ja dingo, o man atsirado. Gal ji kokia ragana ir man perdave tas nuospaudas