Įkraunama...
Įkraunama...

Pėdų/padų skausmai

Labukas o pas mane situacija kitokia visa diena neskauda nei koju nei pedu bet va tik atsikelus vos paeinu kaip skauda visa pada bet tai trunka tik tol kol nueinu iki tualeto ten truputi pasedziu ir iseinu be jokio skausmo kazin ar cia kokia liga? g.gif
Atsakyti
Priskaiciau cia visko apie padus, bet pas mane situacija kitokia, kartais is niekur tiesiog sedint atsiranda ant kulno guzas, kietas, skausmingas. Kartais dingsta greitai, kartais kelias dienas buna. Buna, kad ta patikulna pradeda niezeti, patinsta jis. Ar cia man jau reiktu susirupinti, ar cia nieko rimto? g.gif
Vakar vakare sedejom ziurejom tv atsistojau eiti, kad jau guzas ant kulno, iki ryto neisnyko, siandien i vakara jau lyg nebuvo, bet va dabar kulnas patines. Vaikstau tiek su aukstakulniais, tiek su lygiais batais.
Atsakyti
QUOTE(eglejk @ 2012 01 08, 21:35)
Priskaiciau cia visko apie padus, bet pas mane situacija kitokia, kartais is niekur tiesiog sedint atsiranda ant kulno guzas, kietas, skausmingas. Kartais dingsta greitai, kartais kelias dienas buna. Buna, kad ta patikulna pradeda niezeti, patinsta jis. Ar cia man jau reiktu susirupinti, ar cia nieko rimto?  g.gif
Vakar vakare sedejom ziurejom tv atsistojau eiti, kad jau guzas ant kulno, iki ryto neisnyko, siandien i vakara jau lyg nebuvo, bet va dabar kulnas patines. Vaikstau tiek su aukstakulniais, tiek su lygiais batais.

Na zinok jau reiketu susirupinti, gal nueit pas traumatologa reiketu, arba ,kad ir pas seimos daktare, kad patartu kur kreiptis
Atsakyti