paukščiuk, nu jau kokie tavo darbeliai
Man labai labai patiko
QUOTE(astulia @ 2008 01 11, 23:31)
labai grazus suniukai
pauksciukas ireminti darbeliai dar grazesni
baigiau savo Magnolija bet nuotraukyte ikelsiu ryt
QUOTE(Violetaj @ 2008 01 12, 21:52)
Vau
QUOTE(Violetaj @ 2008 01 12, 21:52)
Na bet ir greita tu
QUOTE(Acacia @ 2008 01 11, 10:16)
Aš vakar pradėjau naują darbelį. Pirmą tokį didelį
Kažkuri čia užrodėt, tai aš nusigriebiau, labai patiko 

Tai vakar supratau, kad jei šitą pabaigus, dar akinių nenešiosiu, tai manysiu, kad man pasisekė
Ant juodos aidos, su daug daug pilkų atspalvių... vargas, bet labai gražu žiūrėt, kai po truputį kontūrai atsiranda 

Tai vakar supratau, kad jei šitą pabaigus, dar akinių nenešiosiu, tai manysiu, kad man pasisekė
Na nieko sau
Ačiū merginos už gražų mano darbų įvertinimą
Vakar gimė dar vienas Tedukas

Violetaj su nekantrumu laukiu tavo magnolijos, net neabejoju, kad ji nuostabiai atrodys

Violetaj su nekantrumu laukiu tavo magnolijos, net neabejoju, kad ji nuostabiai atrodys
Violetaj atrodo nuostabiai
Aciu pauksciuk
tavo tedis irgi labai grazus kokiais siulais tu juos siuvineji, as kai siuvinejau mano toks tamsus gavosi tai man nelabai siuvinejau DMC
QUOTE(paukščiukas @ 2008 01 13, 10:00)
Ačiū merginos už gražų mano darbų įvertinimą

Labutis
QUOTE(Violetaj @ 2008 01 13, 11:39)
Aciu pauksciuk
tavo tedis irgi labai grazus kokiais siulais tu juos siuvineji, as kai siuvinejau mano toks tamsus gavosi tai man nelabai siuvinejau DMC
Ačiū, aš vaikiškus kai siuvinėju visad spalvas renkuosi iš akies
QUOTE(lilialiliok @ 2008 01 13, 12:03)
Labutis
As isduosiu paslapti - pradejau siuvineti vaikiskus darbelius tik tada, kai sese parode man tavo sedevrus. Nuo miegancio anciuko as kaifuoju. Teddy irgi

Oi, labai malonu...ačiū
Net nežinau ką berašyt
Prašom parodyk savo darbelius, manau jie ne ką prastesni