Įkraunama...
Įkraunama...

Grožio salonai

QUOTE(Reniss @ 2005 05 18, 11:23)
Prieš vestuvinį makiažą ar žadate savo veiduką kažkaip paruošti t.y. pasidaryti veido valymą, pilingą ar kt.

aš jau dabar kas rytą, vakarą žaidžiuosi vonioje: plaunu su valomąją želė, paskui valau su toniku ir galiausiai tepu kremą oil free. Čia viskas iš Pure Zone Loreal. nu tikrai oda švaresnė, lygesnė. Dar kartą savaitėje pasidaru pilingą. O veido valymų bijau - dar įneš kokią bakteriją, tai bus gražumėlis.
Atsakyti
QUOTE(Samta0204 @ 2005 05 18, 10:29)
Aš dabar pastoviai kaukę garnier nauduoju, kuri poras valo. Gal to ir pakaks 4u.gif

ar padeda?
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2005 05 18, 12:32)
ar padeda?

Žinok taip, poras neblogai išvalo. ax.gif
Atsakyti
Aš tai užsirašiau veido valymui, net nežinau ką ir daugiau padaryti. Kaži kada reikia tą veido valymą daryti, kai daug spuogelių ar inkštyrų, nors aš nei to nei ano neturiu. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Reniss @ 2005 05 18, 12:35)
Aš tai užsirašiau veido valymui, net nežinau ką ir daugiau padaryti. Kaži kada reikia tą veido valymą daryti, kai daug spuogelių ar inkštyrų, nors aš nei to nei ano neturiu. g.gif

tai kam užsirašei tam veido valymui?jei nei to nei ano neturi? g.gif nebijai kad po to gailėsies?
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2005 05 18, 13:48)
tai kam užsirašei tam veido valymui?jei nei to nei ano neturi? g.gif nebijai kad po to gailėsies?

Na kad atsinaujintu veidukas
Atsakyti
QUOTE(Reniss @ 2005 05 18, 15:23)
Na kad atsinaujintu veidukas

o kokiam salone darysies?
Atsakyti
QUOTE(vIKIs @ 2005 05 18, 15:06)
o kokiam salone darysies?

Vėtrungei "Vėtrunė"
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2005 05 17, 22:49)
vakar sužinojau kad ten dvi Sandros dirba, jei kalbam apie ta pati grozio salona, ten kur Po langu knygynas yra, jei esi uzrasyta pas -iene tai ne, bet jei pas ta kita tai tikrai ji isvaziuoja.Man sake kad tos Aidos studijoje bandomasis visai nekainuoja, ar tai tiesa?

Berods, ta Sandra apie kuria as kalbejau dirba prie Klaipedos viesbucio, tai gal manoji vis tik liks g.gif
O del bandomojo lyg ir nekainuoja drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(monicutte @ 2005 05 18, 16:51)
Berods, ta Sandra apie kuria as kalbejau dirba prie Klaipedos viesbucio, tai gal manoji vis tik liks  g.gif

o kur ta Erika dirba?kad jau tiek liaupsinat, gal reik ir man pas ja nueiti, gal per mano diena ji dirbs smile.gif monicutte, o tu esi pas ta Erika dariusi šukuosena ar kažka panašaus?
Atsakyti
QUOTE(monicutte @ 2005 05 18, 16:51)
Berods, ta Sandra apie kuria as kalbejau dirba prie Klaipedos viesbucio, tai gal manoji vis tik liks  g.gif

vadinasi ne apie ta pacia kalbejom, nes maniske dirba prie knygyno, vadinasi gali nusiraminti biggrin.gif
Atsakyti
Per mano vestuves sukuoseną man darė Erika, ir dabar su draugėm pas ją uzsirasėm visos( ir draugė kuri isteka, ir mes- kurios dalyvausim jos vestuvėse), apsidziaugėm, kad ji dirba rugpjūcio 6d. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti