[quote=katanelis,2006 07 04, 22:17]
tačiau vieną dieną sukinėjaus netoli Atidės salono Kęstučio gatvėje ir prisiminiau gerus atsiliepimus skaitytus jūsų forume. Užėjau ir likau labai patenkinta

, kirpėja labai maloniai su manimi bendravo, vardas lyg Edita, tad užsirašiau pas ją, vien jau kaip žmogus bendrauja, daug ką duoda, po to tam pačiam salone užsiregistravau pas visažistę Ingridą ir manikiūrininkę Ingą. Liepos mėnesį turėčiau eiti bandomajam makiažui, tad dar nieko nežinau, tačiau vidinis balsas kužda, kad viskas bus gerai

, o rezultatus galėsiu parašyti vėliau, ir vestuvines nuotraukas parodyti,
Na ka vestuves jau praejo

jau du menesiai kaip zmonike esu, viskas buvo nuostabu, jei ne keli skalndumai susije su grozio salonu

manau kazkur jau rasiau, kad likau labai nusivylus siuo groziu salonu (Atide), bet pasikartosiu. Nepatiko man ten viskas

o ypac sukuosena padare negraziai, nors pasakiau ko noriu, atnesiau gyva gelyte, ji manes neklause, o kai pamate mano ilgus plaukus pasimete ir per 30 minuciu suraite baisia sukuosena (kirpeja Edita), nors buvau atejus pas ja per bandomaji, ji prizadejo mane graziai susukuota, o ta diena net ir priimti velavo 20 min. Sedejau kaip ant adatu, juk viskas suplanuota, laikas spaudzia

del manikiuro isvis patyliu, uzsirasiau pries gera menesi, nueinu patikslint pries savaite, toki maloni panike bendrauja, grazus jos darbai, bet paskutine diena pries vestuves nepriime, nes man laiko nebeliko...

ka, teko greitai apversti Kauna aukstym kojom, kad rasciau kas daro manikiura, o viskas uzimta, bet radau Be to atsake makiaza, bet visa laime anksciau ir radau, kas ja pakeite

nu zodziu, kazkokia nesamone man tas salonas, gal kuriai jis geresniu atsiminimu paliko, bet man

o apie ji geru atsiliepimu radau jusu forume, tik negalvokit, as noriu,kad mano patirtis pamokytu kitas, o viska atvirau parasiau apie si salona, nes manau, kad pernelyg jis jau uzrite nosi, zinodamas apie save tikgera, nors nieko ten ypatingo...