Įkraunama...
Įkraunama...

Grožio salonai

[quote=katanelis,2006 07 04, 22:17]
tačiau vieną dieną sukinėjaus netoli „Atidės“ salono Kęstučio gatvėje ir prisiminiau gerus atsiliepimus skaitytus jūsų forume. Užėjau ir likau labai patenkinta thumbup.gif , kirpėja labai maloniai su manimi bendravo, vardas lyg Edita, tad užsirašiau pas ją, vien jau kaip žmogus bendrauja, daug ką duoda, po to tam pačiam salone užsiregistravau pas visažistę Ingridą ir manikiūrininkę Ingą. Liepos mėnesį turėčiau eiti bandomajam makiažui, tad dar nieko nežinau, tačiau vidinis balsas kužda, kad viskas bus gerai tongue.gif , o rezultatus galėsiu parašyti vėliau, ir vestuvines nuotraukas parodyti,

Na ka vestuves jau praejo biggrin.gif jau du menesiai kaip zmonike esu, viskas buvo nuostabu, jei ne keli skalndumai susije su grozio salonu doh.gif manau kazkur jau rasiau, kad likau labai nusivylus siuo groziu salonu (Atide), bet pasikartosiu. Nepatiko man ten viskas verysad.gif o ypac sukuosena padare negraziai, nors pasakiau ko noriu, atnesiau gyva gelyte, ji manes neklause, o kai pamate mano ilgus plaukus pasimete ir per 30 minuciu suraite baisia sukuosena (kirpeja Edita), nors buvau atejus pas ja per bandomaji, ji prizadejo mane graziai susukuota, o ta diena net ir priimti velavo 20 min. Sedejau kaip ant adatu, juk viskas suplanuota, laikas spaudzia doh.gif verysad.gif del manikiuro isvis patyliu, uzsirasiau pries gera menesi, nueinu patikslint pries savaite, toki maloni panike bendrauja, grazus jos darbai, bet paskutine diena pries vestuves nepriime, nes man laiko nebeliko... doh.gif ka, teko greitai apversti Kauna aukstym kojom, kad rasciau kas daro manikiura, o viskas uzimta, bet radau Be to atsake makiaza, bet visa laime anksciau ir radau, kas ja pakeite thumbup.gif nu zodziu, kazkokia nesamone man tas salonas, gal kuriai jis geresniu atsiminimu paliko, bet man schmoll.gif o apie ji geru atsiliepimu radau jusu forume, tik negalvokit, as noriu,kad mano patirtis pamokytu kitas, o viska atvirau parasiau apie si salona, nes manau, kad pernelyg jis jau uzrite nosi, zinodamas apie save tikgera, nors nieko ten ypatingo... g.gif
Atsakyti
QUOTE(sigulda:) @ 2006 10 15, 08:14)
o ar kuri bandete savo progini ruba po sventes parduoti salonui kokiam nors? ar tai imanoma ? ar tokie dalykai vyksta?

Labai jau ne i tema lotuliukas.gif lotuliukas.gif Gal pabandyk i tema apie sukneles lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(zapuke @ 2006 10 15, 09:31)
As labai rekomenduociau kaunietems salona alpetri. Cia prie saulio, prie soboro. Dirba ten tokia visaziste Inga. Nu labai dailiai daro makiazus, mane pacia daze vestuvems, saves nepazinau. Ir siaip jauciasi profesionalo ranka, kiekvienas veiksmas kiekvienas potepis, tikslus, nieko netaiso, nekrapstineja. Nu labai profesionaliai. Labai nuosirdziai rekomenduoju  smile.gif  thumbup.gif  wub.gif

Gal galima nuotraukyte ax.gif
Atsakyti
užsirašiau į saulėją, prie šilainių poliklinikos pas Kristiną. nžn, nei karto ten neesu buvus, gal prašysiu kad "bandymą" darytume. bet manau kad viskas bus gerai, nes nenoriu sukeltų, kuodų ir pan., tai manau kad pavelt ir pagarbanot daugumai išeina. mano plaukai ilgi stori, tai kuodai neišeina, pusės plaukų nėr kur dėti:)
Atsakyti
O as viska dariausi Klaipedos salone "Mante", kur "Kire" randasi. Manikiuras ir pedikiuras thumbup.gif As ten pas Dalia lankausi, visad labai graziai padaro smile.gif Makiazas- pas kosmetologe Jurate.Padare svelniai, nepripeckiojo, pudros kilogramo neuzkrove smile.gif Vienas minusiukas- kadangi makiazas lengvas, tai ne visi odos trukumai pasislepe verysad.gif Nes isvakarese uzsiaugianu afigiena sasa prie lupos doh.gif Sukuosena dare...mmm...vardo nepamenu biggrin.gif Juoduke simpatiska mergina. Padare viska kaip prasiau, nors gal ir ne taip isivaizdavau pradini varianta, bet rezultatu likau patenkinta. Nebuvo jokiu nesusipratimu, nei lakstymu smile.gif O kosmetologe isvis ta diena net nedirbo, bet paprasiau- ir atejo thumbup.gif
Atsakyti
cia toms kurios gargzduose gyvena smile.gif as dariausi makiaza "aidos" salone, gargzduose pas Renata. ir manikiura ten pat. zinokite esu patenkinta labai labai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . labai gerai padare viska ir nebrangu. pries kiekviena potepi vis paklaus ar tinka ar gerai ir pan. zodziu rekomenduoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(hefaiste @ 2006 10 25, 11:56)
cia toms kurios gargzduose gyvena smile.gif as dariausi makiaza "aidos" salone, gargzduose pas Renata. ir manikiura ten pat. zinokite esu patenkinta labai labai  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif . labai gerai padare viska ir nebrangu. pries kiekviena potepi vis paklaus ar tinka ar gerai ir pan. zodziu rekomenduoju smile.gif

o gali parasyti kiek sumokejai iz kiekviena darbeli, kuri dareisi blush2.gif
idomu labai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2006 10 25, 12:45)
o gali parasyti kiek sumokejai iz kiekviena darbeli, kuri dareisi blush2.gif
idomu labai  bigsmile.gif

sumokejau labai mazai, gal del to kad gargzdai mazas miestelis, nezinau, bet likau 100 ir net daugiau procentu patenkinta mirksiukas.gif makizas 20lt manikiuras 15lt. pigu bet nereliai gerai padare thumbup.gif . svarbu kartais ne kaina o kokybe smile.gif
Atsakyti
QUOTE(hefaiste @ 2006 10 25, 17:52)
sumokejau labai mazai, gal del to kad gargzdai mazas miestelis, nezinau, bet likau 100 ir net daugiau procentu patenkinta  mirksiukas.gif  makizas 20lt manikiuras 15lt. pigu bet nereliai gerai padare  thumbup.gif . svarbu kartais ne kaina o kokybe smile.gif

uz makijaza tik 20lt blink.gif geras bigsmile.gif tai gal gali ikelti nuotraukyte kur matytusi makijazas blush2.gif
Atsakyti
salonas 'vis unita' vilniuje thumbup.gif pasirinkimas puostis vestuviu ir kitomis progomis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zapuke @ 2006 10 15, 11:31)
As labai rekomenduociau kaunietems salona alpetri. Cia prie saulio, prie soboro. Dirba ten tokia visaziste Inga. Nu labai dailiai daro makiazus, mane pacia daze vestuvems, saves nepazinau. Ir siaip jauciasi profesionalo ranka, kiekvienas veiksmas kiekvienas potepis, tikslus, nieko netaiso, nekrapstineja. Nu labai profesionaliai. Labai nuosirdziai rekomenduoju  smile.gif  thumbup.gif  wub.gif

na gal tikrai keleta nuotraukyciu galima? wink.gif su kokia kosmetika atliko makiaza?
Atsakyti
Vilnietes!!!!!!
Ir vasara, ir rudeni tikrai nemazai vestuviu buvo, daretes gi ir sukuosenas,ir makiazus, patarkit kokiu salonu.
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2006 10 25, 21:16)
uz makijaza tik 20lt blink.gif geras bigsmile.gif tai gal gali ikelti nuotraukyte kur matytusi makijazas blush2.gif

as ir noreciau makijaza pamatyti.... ax.gif kainyte, tai... thumbup.gif
Atsakyti