Įkraunama...
Įkraunama...

Grožio salonai

QUOTE(Dovė @ 2005 04 24, 18:03)
g.gif  Turiu net dvi kirpėjas, bet niekaip neišeina, kad ten pat ir visažistė padažytų: - ir vienur, ir kitur pasiekeitė moterytės. Gyvenu Vilniuje (Šeškinėj), žinoma, geriausia būtų kur netoli namų ar kad atvažiuotų pas mane. Gal galit ką parekomenduot? Kaip jūs darot? Kiek skirsit tam Lt?

man jau ne pilnas mėnuo liko..

aš Klaipėdoje tai jau išsirinkau ir kirpėja ir visažistęsmile.gif thumbup.gif tikiuosi nenuvils:)
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2005 04 23, 17:38)
o tai šukuosenai ir makiažui 200Lt ne per daug?tai kokiame mieste gyveni?

Vilniuje smile.gif Ne per daug wink.gif ypač kai rezultatas tobulas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(xenzy @ 2005 04 25, 07:53)
Vilniuje smile.gif Ne per daug wink.gif ypač kai rezultatas tobulas smile.gif

Laukiu kontaktu ir nuotraukyciu i a.z arba asmenini el.pasta biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
lotute,tai ir man koordinates kirpejos atsiusk smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pacific @ 2005 04 25, 09:13)
lotute,tai ir man koordinates kirpejos atsiusk smile.gif

galiu, turiu net keturiu, bet reiks išsirinkti pačiai smile.gif
Atsakyti
kuri iš merginų klaipėdoje norėjote darytis šukuoseną, turiu parsinešusi foto į namus, galėtumei pasižiūrėti draugės šukuoseną ir makiažą su prilipintom blakstienom:)ji tai liko labai patenkinta smile.gif
Atsakyti
Renkame geriausia grozio salona Kaune, siulykit variantus (kad sukuosenas gerai darytu ir makiaza)
Atsakyti
QUOTE(Mildusia2 @ 2005 04 25, 10:23)
Renkame geriausia grozio salona Kaune, siulykit variantus (kad sukuosenas gerai darytu ir makiaza)

Pritariu!! thumbup.gif labai aktualu. mane dabar ypač domina profesionalus makiažas Kaune, lauksiu visko, koordinačių, telefonų ir pan. smile.gif Norisi, kad atitaikytų jį ir pagal veiduką ir pagal pageidavimus, ir kad, svarbiausia, atliktų jį kokybiškai. Uj kaip tokios visažistės ieškau! Ir kokia dėkinga būčiau už rekomendacijas. be to dar gerai būtų maždaug kainikes sužinot mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai merginos,ar daretes kuri vestuvine sukuosena salone Jos Kaprizai, Kaunas ??????
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2005 04 25, 10:13)
kuri iš merginų klaipėdoje norėjote darytis šukuoseną, turiu parsinešusi foto į namus, galėtumei pasižiūrėti draugės šukuoseną ir makiažą su prilipintom blakstienom:)ji tai liko labai patenkinta smile.gif

Man būtų įdomu pasižiūrėti, kuri ji darėsi
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2005 04 24, 19:50)
aš Klaipėdoje tai jau išsirinkau ir kirpėja ir visažistęsmile.gif thumbup.gif tikiuosi nenuvils:)

o kur radai? aš dar vis paieškose g.gif
Atsakyti
Patarkyt kur Klaipėdoj vestuvinę šukuoseną darytis? 4u.gif
Atsakyti