Įkraunama...
Įkraunama...

Nereguliarios menstruacijos

Sveiki, noreciau Jusu patarimo. Ciklai nereguliarus, labai skausmingos menesines. Paskutinius 4 menesius truputeli reguleriau, taciau pradejo pasirodyti kraujo mazdaug ovuliacijos metu. Galvojau nieko tokio, bet kuo toliau, tuo daugiau, ne kiekybiskai, bet ilgesni laiko tarpa. Si cikla jau 5 diena kaip teplioja. Dazniausiai sviezias, nesukresejas kraujas. Ar man verta nerimauti?
Atsakyti
sveiki,
padarius 7dienu pertrauka tarp KT, menesines atsirasdavo 4diena, o si karta atsirado 5d. ar nieko bloga? gal kreiptis pas ginekologa, nes cia jau ciklo sutrikimas? anksciau visada kaip laikrodukas mano menesines buvo sad.gif
Atsakyti
Nusiraminkite, tokie "svyravimai" tikrai galimi.
Atsakyti
Taip, būtina pasirodyti ginekologui.
Atsakyti
Labai prasau man patarti, nes pati jau nebezinau ka daryti verysad.gif

Sausio 30 diena man dare operacija del negimdinio nestumo, jo metu pasalino viena kiausintaki, po operacijos siek tiek kraujavau, bet nemanau kad tai buvo menesines. Dabar po operacijos jau praejo 31 diena, o menesiniu dar nera. Nors jau turetu buti. Vaikstant pradeda skaudeti pilvo apacia (skausmas kaip per menesines), jauciamas pilvo tempimas zemyn, taciau kraujas nepasirodo. Ar galejo menesines uzsilaikyti del kiausintakio pasalinimo? Ir kada turetu prasideti menesins?
Labai prasau man padeti, nes pati nebezinau ka daryti verysad.gif
Atsakyti
Mėnesinių ciklas gali sutrikti ne dėl kiaušintakio pašalinimo, o dėl pačio buvusio nėštumo.taigi nesijaudinkite, savaitės bėgyje mėnesinės turėtų prasidėti. Tačiau jei stiprės įvairūs nemalonūs jutimai, pasirodykite gydytojui.
Atsakyti
Laba diena,

2 metus vartojau kontraceptines tabletes. 2005 m. rugsėjo mėnesį nutraukiau jų vartojimą. Po jų nutraukimo sutriko mėnesinių ciklas. Mėnesinės paskutinį kartą buvo spalio 29 d. Po to išvis nesirgau. Šių metų vasario 17 d., po ilgos pertraukos susirgau, tačiau kraujavimas dar iki šios dienos nesibaigia. Taigi sergu nuo 2006 02 17 - 2006 03 03, t.y 15 kalendorinių dienų. Nežinau ką daryti dėl užsitęsusių mėnesinių, kreiptis pas specialistus ar tai yra natūralu, kadangi ilgą laiką jų nebuvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaidukas: 03 kovo 2006 - 07:56
Mano menstruacijos paskutinį kart buvo sausio 31 d., o jau šiandien kovo 3 d. ir menstruacijos dar neprasidėjo. Kadangi negeriu jokių KT, taigi apsisaugojimo priemonė-bazalinė temperatūra ir buvo vienas kartas kai neapsisaugojom vasario mėn., bet tai buvo tikrai nevaisinga diena. Ir kitą dieną pasirodė rudos išskyros ir tepliojo pusantros paros.
Ir dar tiesa galbūt gali būti ir dėl šito? Ir šį mėnesį padaugėjo išskyrų ir išskyros nemalonaus kvapo, kai vieną kart taip buvo, tai nustatė bakterinę vaginozę. Taip kad ir aš įtariu dabar irgi. Ir šiandien, jau galvojau ryte atsikėlusi pamatysiu, kad susirgau(bet deja), bėgo vandeningos išskyros (nelabai daug) ir labai jau nemalonaus kvapo. Juk tikriausiai sergant bakterine vaginoze pastoti taip pat maža tikimybė. Suprantu, kad reiks kreiptis pas savo ginekologą, bet man dabar labai neramu ir norėčiau jūsų atsakymo kaip jūs galvojate kas tai galėtų buti. Nes pas savo ginekologą pakliusiu tik po dviejų savaičių.
Atsakyti
Ne, tai tikrai nenormalu. Būtinai kreipkitės pas gydytoją.
Atsakyti
Pirmiausiai atlikite nėštumo testą.
Atsakyti
Sveiki,
labai noreciau paklausti, del savo bedos: mano menesines praejusi karta prasidejo sausio 22d. si menesi niekaip nesulaukiu menesiniu, pastojus buti netureciau, kadangi
dariausi jau du nestumo testukus ir atsakymai buvo neigiami..
ar gali buti uzlaikytos menesines, del to, jog neseniai praeita savaite sirgau gripu geriau antibiotikus ir be galo daug citrinu(ir sulciu, ir su arbata), o esu girdejusi, kad citrinos uzlaiko...ar gali man buti uzlaikytos menesines del citrinu?
aciu labai uz atsakyma is anksto ax.gif

p.s jau emiau jausti lyg tai simptomus artejanciu menesiniu..krutys tapo be galo jautrios ir siaip jauciuos issiputus..
Atsakyti
Paskutinį kartą normaliai mėnesinėmis sirgau gruodžio mėn.Pirmoji mėnesinių diena buvo gruodžio 20d. Sausį nesulaukiau nieko, vasario 10pasirodė 1lašelis kraujo ir vėl toliau nieko.Dariausi 2 testus, bet jie buvo neigiami.Bet jaučiuosi, lyg būčiau nėščia, ir dar kartais viduje lyg kas sujuda {arba čia perdaug prisisvajojusi ir man taip jau atrodo}.Ar gali būti, kad būčiau nėščia ir testai to nerodytų? Kai laukiausi pirmosios dukrytės, tai irgi pirkau daugybę testų, bet jie visi buvo neigiami, bet nėštumas buvo. Antrą nėštumą parodė normaliai.
Atsakyti