QUOTE(Egliukasz @ 2008 05 07, 23:21)
O as jau perpratau, kaip su tais svarstyklinais susitvarkyt

Reikia neparodyti jiems savo jausmu, pirmai apie tai nesneketi, kartais atstumti, elgtis abejingai, tarsi nuo jo pabegti. Tada sekioja is paskos ir bando visaip vel prisivilioti

Aisku ilgainiui nusibosta, todel manau ir tikrai rimti santykiai nesirutulioja siems zmonems. Vienas draugas alpsta, kaip nori susitaikyti su savo panele, abu be proto myli vienas kita, bet jis - ne ne dabar, dar ne laikas. Taip myliu, bet dar negaliu. Nu ryt jau parasysiu jai. Ne neparasiau, nezinojau ka ir pan.
O del draugu tai irgi

Bet kadangi man kompanija irgi svarbi, ir moku joje pritapti, tai visi draugai jo mane labai gerbia ir vertina, ir nuo to jis tik dar labiau manim zavisi
Kazin kaip mamytes, kuriu vyrai gime po siuo zenklu, tokius abejojancius pakencia buityje ir kaip viskas issirutuliojo iki rimtu santykiu ir vedybu?

Butu smalsumo delei ydomu suzinot
naudojau ir ta taktika. Pradzioj labai suveikia, bet veliau kazkaip jam tampa taip pat iprasta. Viena karta i savaite susitikti jam yra normalu, o dar jei ir su savais draugais tai is viso super. Matai, jam konkreciai toks jausmas kad taves nereikia, isgerti pasisneketi galima su draugais, o tu jam kaip gele, tik pasigrozeti. Pritapti ir as galiu prie ju, net kartais jie pradeda daugiau demesio skirti man nei jam

tada jis pradeda pavydet ...

Zodziu, emocishkai mes viens kitam visishkai netinkam, bet kazkokia jega [traukos jega

] sulaiko mus. Taip ir gyvenam, skyriames taikomes, vel skyriames ir t.t. iki begalybes.....
Ir dar, labai kovojam su tuom alkoholiu, nes tai jam tampa ne tik kaip pramoga, o jau kaip gyvenimo budas. Neseniai buvo ikales prase vienos savo bendradarbes keliones metu [ten kur buvau ir as

] paburti, tai pribure kazka negero, kad veliau ilgai negalejo pamirsti ir lakste paskui ja pora dienu. Sakyk nieko nesako, bet suzinojau, kad alkoholiu ir kitais negerais dalykais sugadins sau gyvenima. Tikiuosi susiprotes gal. Nors nzn, jis per silpnas tam, anksicau dar tikedavau, kad galesiu ji pakeisti

bus seima, pamirs tuos draugus, kurie taip pat tures seimas, bet laikui begant supratau, kad tai neimanoma. O taip gyvent as nenoreciau. Neskirti jie seimai, nors Veneros zenklu globojami, issiskyria savo zavesiu, trauka