Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiukas negali užmigti be...

O maniskis praso apkabinti, tada ramiai gali uzmigti 4u.gif
Atsakyti
Kuris nors iš mūsų turime pagulėti kol jis užmiega
Atsakyti
Maniškis tai sunkiai migdosi, tai reikia ir pasakas sekti ir apkabinti ir padainuoti. Kad geriau miegotų būna einam į vonią, pripilu kokios raminačios nervų sistemą arbatos į vandenį..Išsidūksta, tai gal tomis dienomis kiek lengviau užmiega smile.gif
Atsakyti
Mūsiškis kaip buvo mažiukas užmigdavo supdamas. Gerai, kad supama kėdę turėjom smile.gif O vėliau, kaip jau miegodavo ant normalios pagalvės, neužmigdavo be kūdikio pagalvytės, tekdavo visur vežiotis doh.gif O dabar pasakai, kad laikas ir viskas eina miegot, nors namie pasiima žaislą, bet kitur nereikia nieko.
Atsakyti
Kol miegojo lovelėje su grotelėmis viskas ok- apsikabindavo minkštą paną ir užmigdavo. O kai persikėlė (2,6m.) į didelę lovą be jokių kraštų (tik galvūgalis ir prie sienos pristumta)- prasidėjo neužmigimai- reikia gulėti šalia dar įsikimba į mano ranką būtinai sava panda ir taip migdosi. Užtrunka įvairiai : nuo 20 min. iki 40 min. ar net 2 val. blink.gif
Atsakyti
Mano 4 metu mergaite negali name miegoti be savo "leliukiskos" kaldrytes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ciupakabra @ 2016 12 13, 10:23)
Mano 4 metu mergaite negali name miegoti be savo "leliukiskos" kaldrytes smile.gif

mano nuomonė - duokite viską kas vaikui patinka miegui. Maniškis miega su daug žaislų. Visus susideda į lovą. Kai užmiega, išimu aš juos.
Draugės vaikas miega su vaikiška kaldryte. Tiesiog jam tai taip sava, juk nuo gimimo su ja. Ir duoda jam ją. Ant viršaus užkloja pleduką. O naktį uždeda didesnę.
Viskas išaugama.

Juk čia tokie brangūs daiktai. Jiems jie patys brangiausi wub.gif
Atsakyti

Priklauso, kaip pripratęs vaikas. Pavyzdžiui aš savo dukrelę nuo kelių mėn iki metų supdavau rankose ir dainuodavau lopšines (3 - 4). Kai ji miegodavo atskiroje lovelėje užsupdavome. Dabar, kai dukrai jau 4 tai skaitome dažniausiai pasaką (pakaitomis) ir paskui eina į savo lovą miegoti, į kurią, priklausomai nuo nuotaikos, prisikrauna krūvą/nedidelę krūvą/vieną kitą žaislą. O būna, kad pasidaro iš lovos vos ne palapinę ir joje miega (ir ta palapinė turi tokia būti visą savaitę, kol atsibosta) Šiaip pastebėjau ir iš kitų draugų, kad ramus pasakos paskaitymas prieš miegą geriausiai veikia - vaikas nusiramina, psichologiškai pasiruošia miegui. Ir šiaip, vaikui labai svarbi dienotvarkė. Kai žino kas ir kaip tai ir ragint dažnai nereikia - jau laukia lovoje, kol pasaką paskaitysi. :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dilindai: 28 vasario 2018 - 16:15