man tai ta pakaba-lempa studentų bendriką primena. Na o jei čia meistrai sumąstė, tai jie
, su polėkiu
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 06 26, 18:28)
Jeigu Tu apie tą, kuris kabo virš valgomojo stalo, tai mačiau jį vienoj firmoj Kaune realiai. Labai gražus, kaip aš jį vadinu, "kankorėžis".
QUOTE(Susiena @ 2006 06 28, 16:51)
Jeigu Tu apie tą, kuris kabo virš valgomojo stalo, tai mačiau jį vienoj firmoj Kaune realiai. Labai gražus, kaip aš jį vadinu, "kankorėžis". 
Manau, čia kalba buvo apie pastatomą........ O jei apie "konkorėžį", tai jį tikrai galima rasti
apsvietimo konstrukcija mano svetaineje, gipskartonis, matinis stiklas, dienos sviesos lempos

Gal kas turit dienos šviesos lempas įleistas į balkius. Pas mus yra vonioj balkiukai 0,5 m ir mes planavom dėti dienos šviesos lempas į juos, bet suabejojom ar nebus per tamsu?
QUOTE(kvanksht2 @ 2006 07 04, 14:10)
apsvietimo konstrukcija mano svetaineje, gipskartonis, matinis stiklas, dienos sviesos lempos

Gražu
Gal yra kažkokie apšvietimo standartai pvž kiek vatų ant kiek kvadratų turi būti kad patalpoje būtų šviesu?
Pas mus virtuvė sujungta su svetaine, bendras patalpos plotis gaunasi ~30 kv.metrų. Virtuvėje darysime halogenus o svetainėje norime viduryje gražų galingą vieną šviestuvą pakabinti, dar kampe pastatysim kokią nors lempą įdomesnę ir nežinau užteks šviesos ar ne
Labai bijau kad nebūtų per tamsu
bet nenorim prikabinėti pilnas lubas šviestuvų
Pas mus virtuvė sujungta su svetaine, bendras patalpos plotis gaunasi ~30 kv.metrų. Virtuvėje darysime halogenus o svetainėje norime viduryje gražų galingą vieną šviestuvą pakabinti, dar kampe pastatysim kokią nors lempą įdomesnę ir nežinau užteks šviesos ar ne
Nusipirkau labai liuks virtuvinį šviestuvą virš stalo "Inartoj" (Kaune).
Įmetu pasizosinimui keletą fotkių
Pirma fotkė gal kiek tamsoka, bet užtat bendras vaizdzialis matyt:

QUOTE(Burbukas @ 2006 08 02, 16:21)
Nusipirkau labai liuks virtuvinį šviestuvą virš stalo "Inartoj" (Kaune).