QUOTE(KristiTal @ 2006 10 19, 10:44)
O as niekaip neisivaizduoju kaip galetu pakakti 60w lemputes tokioj kvadraturoj miegamajame, na nebent jei megsti prieblanda
Nu man tai nervas butu didelis jei butu blogas apsvietimas.
Papildyta:
Jo, ziurejau, labai grazu, bet apie kaina bijau ir pagalvoti

Papildyta:
Jo, ziurejau, labai grazu, bet apie kaina bijau ir pagalvoti

Tai, kad miegamajam ne tiek jau daug laiko praleidžiama. Pagrinde - miegama. daugiausiai laiko dabar praleidžiame svetainėje. Ten ir televizorius, ir jis erdvesnis. Na, o miegamajame prie darbo stalo dienos metu šviesos pakanka, vakare galima stalinę lempą užsidegti dar 60 w - pakanka. O kompas - pats apšviestas.
O ištikrųjų, tai aš šiokią tokią prieblandą mėgstu, nes perdidelis apšvietimas - mane dirgina. Man kaip tik reikia to, kas slopintų energiją, nes kitaip sunku būna užmigt

QUOTE(aistia @ 2006 10 19, 12:09)

mane prieblanda irgi nervina, į miegus traukia, neįmanoma nieko produktyvaus padaryti

Tai miegamasis ir skirtas miegojimui. Aš jį net violetinai melsva spalva nudažiau, kad nedirgintų, o ramintų ir lengviau užmigti galima būtų (mat cholerikė esu, vyras - taip pat). O kampelis miegamajame, kur yra rašomasis stalas su kompu, taip pat turi savo apšvietimą. Ant rašomojo stalo - stalinė lempa. Šalia lovų -po bra (jei lovoje nori skaityti). Šiaip, aš - skirtingų erdvių atskiro apšvietimo šalininkė. Todėl ir nusipirkau kiekvienam kambariui (miegamajam, svetainei ir vaikų) po šviestuvų kolekciją (dar ir dėl to mano švietuvų paieškos užtruko)