Įkraunama...
Įkraunama...

The Sims (2 tema)

sveiki labai reikia jusu pagalbos. parsisiunciau sims 2, deamon tools programa.. tongue.gif skaitau cia visu komentarus bet ne bum bum nieko nesuprantu...kaip ten ka sumountint ka tie creckai reiskia ir t.t biggrin.gif bukit geri padekit kaip man juos cia instaliuos ka is pradziu reikia daryt...deamon tools bandau atidaryt bet ji man neatsidaro nors itstaliuota yra...bukit gerauciai kas nors aiskiai suprantamaj paaiskinkit nes tikraj ilgiausiai siuntiesi o dar kieki s reikia padaryt tai nervas ima. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(aaquaa @ 2008 03 22, 15:48)
sveiki labai reikia jusu pagalbos. parsisiunciau sims 2, deamon tools programa.. tongue.gif skaitau cia visu komentarus bet ne bum bum nieko nesuprantu...kaip ten ka sumountint  ka tie creckai reiskia ir t.t biggrin.gif bukit geri padekit kaip man juos cia instaliuos ka is pradziu reikia daryt...deamon tools bandau atidaryt bet ji man neatsidaro nors itstaliuota yra...bukit gerauciai kas nors aiskiai suprantamaj paaiskinkit nes tikraj ilgiausiai siuntiesi o dar kieki s reikia padaryt tai nervas ima.  unsure.gif

http://www.simsrevolution.ten.lt/ dešiniam šone yra parašyta daugiau, spaudi ten ir atsidarys paaiškinimas kaip instaliuoti
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
dar turiu klausimeli.dabar norint instaliuot per deamon tools ta spaudziu ten open bet man nerodo sims tu folderiu nors jie tikraj yra.per power archiver 2007 tiktai formatu. kazin kodel man ju nerodo per ta programa?? ir dar norejau paklaust koks sims 2 dydis mazdaug yra?? (GB)
Atsakyti
ir aš labai simsų noriu ax.gif senam kompe virusus naikindami ištrynėm, o dabar niekur neberandu. o iš kur pakvietimą į torrent.lt gaut?
Atsakyti
QUOTE(jamie @ 2008 03 26, 00:01)
ir aš labai simsų noriu  ax.gif senam kompe virusus naikindami ištrynėm, o dabar niekur neberandu. o iš kur pakvietimą į torrent.lt gaut?

parasyk i az emaila atsiusiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jamie @ 2008 03 25, 22:01)
ir aš labai simsų noriu  ax.gif senam kompe virusus naikindami ištrynėm, o dabar niekur neberandu. o iš kur pakvietimą į torrent.lt gaut?

sims 2
Papildyta:
QUOTE(aaquaa @ 2008 03 23, 16:25)
dar turiu klausimeli.dabar norint instaliuot per deamon tools ta spaudziu ten open bet man nerodo sims tu folderiu nors jie tikraj yra.per power archiver 2007 tiktai formatu. kazin kodel man ju nerodo per ta programa?? ir dar norejau paklaust koks sims 2 dydis mazdaug yra?? (GB)

Pirma turi išsiarchyvuoti, dešiniu ant to savo failo ir padarai extract, o tik po to per daemon atsidarinėji
Atsakyti
QUOTE(Jurate0111 @ 2008 03 26, 13:43)

Pirma turi išsiarchyvuoti, dešiniu ant to savo failo ir padarai extract, o tik po to per daemon atsidarinėji

pas mane nereikejo ekstraktinti gal ir jai nereikia o nemato todel kad nepasidaro all files
toje lenteleje kuria ismeta daemon tools
Papildyta:
QUOTE(aaquaa @ 2008 03 23, 18:25)

2,85 GB kad ir suspausta kazkur panasiai turetu buti g.gif
Atsakyti
Sveikos mielosios, perskaiciau visas simsu temas ir turbut kaip ir visoms yra ta pati problema. Rodos, visi paasikinimai suprantami ir viskas turetu eitis sklandziai, bet man jau jegu nebera... verysad.gif Zodziu parsisiunciau visas versijas, turiu ir pagrindini pirmaji sims. Yra beda: kai bandau mountint ta prieda, atsidaro lentele pasirinkti kalba, o veliau - lentele su uzrasu: "This product requires an installed copy of the sims2. please install the sims 2 before installing this product". Crack turiu susimetus i tsbin, gal nezinau kuri man mountinti, kur reik ta bin failiuka imest?Baigiu pasimest tame siukslyne doh.gif Gal galite kas padeti?Kur koki faila reikia padeti?
Atsakyti
Pirmiausia turi susiinstaliuoti pagrindinį the sims 2 žaidimą, o tik vėliau visus kitus jo papildymus 4u.gif
Atsakyti
Taip taip, esu suinstaliavus, pirmasis sims pas mane pasileidzia... smile.gif o kas paskui?
Atsakyti
O pirmasis sims tai čia kuris sims 1 ar sims 2?
Atsakyti