Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuot

QUOTE(valanda @ 2008 01 08, 21:13)
Labai aciu uz komentarus;)
Ir dar vienas portretukas.

vis žiūrėjau žiūrėjau. Šįvakar norisi man apkarpyti kiek šį portretą. Jis dabar taip lig į kairį kampą įspraustas. Norisi kiek subalansuoti. Kvadratas gal visai tiktšų. nors jau nusibosiu aš su tais kvadratais.
Atsakyti
Desiree, tavo ''Svetimas'' man i labai i tema. Ir labai pagal mano nuotaika. Kaip sake Uzuolaida, reminciau ir kabinciau ant sienos. Stipru.

Dekui visiems uz komentarus mano ''moteriskei'' - karpiau karpiau ir vis gi nusprendziau, kad nieko gero neislausiu biggrin.gif ir aciu vvvv uz visus komentarus 4u.gif su tokiu idomumu perskaitau 4u.gif aciu, kad nepagaili laiko 4u.gif
Papildyta:
Valanda, pirmajam portretuke apsvietimas neblogas, bet noretusi kokio reflektoriaus, kad akys seselyje nepasisleptu, o antrasis patinka, tik pakarpyt reiketu g.gif
Atsakyti
o man Desiree svetimas visai ne pagal mano nuotaika, tai ir nelimpa, nors ideja ir supratau (ne is pirmo zvilgsnio). man is tavo darbu dazniausiai patinka tie, kur kaip tavo vyras lyg kzk sake - ieskok kitokio kampo, o tu atsakei, o kas paprastai, zemiskai fotografuos, ar kazkas panasaus. Tai man tos zemiskos, kasdieniskos, moteriskos tam tikra prasme tavo foto labiausiai prie sirdies. Bet negrosi gi dabar pagal kiekvieno dudele irnesakyk.gif

Westa, jauciu jau tau bloga nuo tu pagyru supynems (gal visai idomu but isgarseti kaip supyniu fotografe biggrin.gif ), nu bet fainos rolleyes.gif as vis galvoju, kad nelengva buvo ta rakursa gera surast, ypac pacias supynes per puse skeliant, uz kadro dali paliekant, kompoziciskai ne taip simple, man atrodo, bet pavyko

is vakar ziuretu savo spalvom ir dar kzk paciu objektu smile.gif uzstrigo c-girl sunus su gaubliu. nesvarbu man ten jokios baltos demeles ant gaublio, as man patinkanciose foto nuotaikos ieskau. jeigu pagaunu, tai visos demeles, siuksleles ir pan man ne esme

o dar sian vaziuodama apie avytess fotografijas susimasciau. tai pagalvojau, kad nemaza ju dalis (ne visos) man kzk prancuziskos dvasios turi. net paciu rubu, aplinkos. ir zmoniu tu randi (ar taip juos pamatai), tokiu rafinuotu bruozu, gracingu.

dar purienos mergaite (man ta antra su sviesa kazkaip labai) akyse stovi, bet nezinau kodel. traukia mane nuotraukos, kur su stambiais sviesos plemais (nezinau, kaip pasakyt), apskritai su sviesa zaidziama
Atsakyti
QUOTE(valanda @ 2008 01 08, 23:13)

Ir dar vienas portretukas.

Labai fainas tavo berniukas mirksiukas.gif

Dessire, nelabai supratau tavo nuotraukytės . Bet man ji labai niūri, liūdna, gąsdinanti, tamsi. Nesakyčiau, kad nemaloni, bet bauginanti g.gif

"Pavargusi"

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2008 01 08, 23:13)
o man Desiree svetimas visai ne pagal mano nuotaika, tai ir nelimpa, nors ideja ir supratau (ne is pirmo zvilgsnio). man is tavo darbu dazniausiai patinka tie, kur kaip tavo vyras lyg kzk sake - ieskok kitokio kampo, o tu atsakei, o kas paprastai, zemiskai fotografuos, ar kazkas panasaus. Tai man tos zemiskos, kasdieniskos, moteriskos tam tikra prasme tavo foto labiausiai prie sirdies. Bet negrosi gi dabar pagal kiekvieno dudele irnesakyk.gif

dūdelę pakeičiau. naujoji visai kitokias melodijas groja smile.gif
Visgi džiaugiuosi, kad ir naujosios melodijos atranda savų klausytojų 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Elina @ 2008 01 08, 23:28)
Dessire, nelabai supratau tavo nuotraukytės . Bet man ji labai niūri, liūdna, gąsdinanti, tamsi. Nesakyčiau, kad nemaloni, bet bauginanti g.gif

kaip tik supratai. tokia ji ir yra.

Tavojoje man vėl erdės stinga. Norisi dar taip po 2,5cm į visas puses pridėti.

Jau nusibosiu dėl mainų foto. Kas dar negavot? Keli kolegos senokai prisijungę, buvo. Net nežinau ar išsiuntėt, ar gavot? O jei ir toliau neprisijungs, o tie kas negavo taip ir negaus? Juk apmaudu. Turit kokių patarimų, ką darom?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 09 sausio 2008 - 00:34
Elina, negaliu nesutikti su Desiree - erdves labai truksta. Dabar, kai su technika po truputi tvarkaisi, bandyk galvoti ir apie kompozicija, laikas reikalauti is taves daugiau 4u.gif
Atsakyti
Desiree, manau visi mato sioje nuotraukoje liudesi, baime, skausma...tik ne visi surisa su "svetima"...
Dabar galvoju...paskutiniai tavo darbai tokie...na pilni liudesio... unsure.gif Kazkas, kazkur turejo tai itakoti... unsure.gif Kas bebutu, linkiu sviesesniu nuotaiku ateityje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2008 01 09, 01:39)
[
Dabar galvoju...paskutiniai tavo darbai tokie...na pilni liudesio... unsure.gif  Kazkas, kazkur turejo tai itakoti... unsure.gif  Kas bebutu, linkiu sviesesniu nuotaiku ateityje 4u.gif

Aš irgi taip pagalvojau. Neliūdėk, jei ką, Desirre 4u.gif
Atsakyti
baikit jūs. Taigi tiesiog bandau kitaip fotografuoti. man patinka visokios nuotraukos. Ir linksmos ir liūdnos. Todėl noriu išmokti visokias daryti. Sutinku, kad gali būt ir neįdomu ar net nemalonu žiūrėti.
Gal po savaitės kitos imsiu makro vabzdžiukus fotografuoti, o gal gėles į juodai baltą juostelę juodame fone.

Pagalbos Norėjau išsitraukti Inc nuotrauką iš koregavimo albumo, bet man duoda tik mažą failiuką. O rodos ji ten originalą įkėlė. Nu niekaip man nesiseka didesnio išsitraukt. Kas pasufleruos kaip?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 09 sausio 2008 - 01:04
Dziugauju sulaukusiJusukomentaru!!! ACIU.
Desiree,reikia prisiregistruot ,kaip bitemaja ir tada galesi paimt orginala;)
Atsakyti
QUOTE(valanda @ 2008 01 09, 01:04)
Dziugauju sulaukusiJusukomentaru!!! ACIU.
Desiree,reikia prisiregistruot ,kaip bitemaja ir tada galesi paimt orginala;)

O dar reikia atsidaryti nuotrauka ir po ja spausti ''get original uploadet photo'' 4u.gif

Nors dabar, kai pagalvoju, vis tiek originalo neisgausi, nes juk fotki sumazina nuotraukas automatiskai, jei jos per dideles unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wyshnia: 09 sausio 2008 - 01:15
QUOTE(valanda @ 2008 01 09, 00:04)

Desiree,reikia prisiregistruot

QUOTE(wyshnia @ 2008 01 09, 00:10)
O dar reikia atsidaryti nuotrauka ir po ja spausti ''get original uploadet photo'' 4u.gif

ačiū, ir kaip aš nesusiprotėjau doh.gif
Atsakyti