o man
Desiree svetimas visai ne pagal mano nuotaika, tai ir nelimpa, nors ideja ir supratau (ne is pirmo zvilgsnio). man is tavo darbu dazniausiai patinka tie, kur kaip tavo vyras lyg kzk sake - ieskok kitokio kampo, o tu atsakei, o kas paprastai, zemiskai fotografuos, ar kazkas panasaus. Tai man tos zemiskos, kasdieniskos, moteriskos tam tikra prasme tavo foto labiausiai prie sirdies. Bet negrosi gi dabar pagal kiekvieno dudele
Westa, jauciu jau tau bloga nuo tu pagyru supynems (gal visai idomu but isgarseti kaip supyniu fotografe

), nu bet fainos

as vis galvoju, kad nelengva buvo ta rakursa gera surast, ypac pacias supynes per puse skeliant, uz kadro dali paliekant, kompoziciskai ne taip simple, man atrodo, bet pavyko
is vakar ziuretu savo spalvom ir dar kzk paciu objektu

uzstrigo
c-girl sunus su gaubliu. nesvarbu man ten jokios baltos demeles ant gaublio, as man patinkanciose foto nuotaikos ieskau. jeigu pagaunu, tai visos demeles, siuksleles ir pan man ne esme
o dar sian vaziuodama apie
avytess fotografijas susimasciau. tai pagalvojau, kad nemaza ju dalis (ne visos) man kzk prancuziskos dvasios turi. net paciu rubu, aplinkos. ir zmoniu tu randi (ar taip juos pamatai), tokiu rafinuotu bruozu, gracingu.
dar
purienos mergaite (man ta antra su sviesa kazkaip labai) akyse stovi, bet nezinau kodel. traukia mane nuotraukos, kur su stambiais sviesos plemais (nezinau, kaip pasakyt), apskritai su sviesa zaidziama