Įkraunama...
Įkraunama...

Kas kiek laiko geriausiai mylėtis planuojant lelių

Oj, aš irgi suku galvą, kaip čia tą lelių prisišaukti smile.gif gerai, kad nors ne man vienai kyla tokie klausimai ax.gif
Šiaip bandom jau pusė metų, bet labai jau taip nesistengėm, ir rečiau būdavo ir dažniau. Dabar jau esu prisiskaičius įvairių komentarų, tai nusprendėm "griebti jautį už ragų" ir intensyviau padirbėti biggrin.gif Jau pusę mėn. darbuojamės kas 2 dienas reguliariai biggrin.gif Matysim, kas išeis 4u.gif
Atsakyti
mes savo mazyle sukureme per menesi vaisingu dienu laikotarpiu myledamiesi kasdien biggrin.gif
Atsakyti
cia turbut kaip kam kimba:-) as kai buvau pas savo gydytoja, tai sake, jog Indijoje net yra tokia kontracepcine apsauga kaip mylejimasis kasdien ir net po kelis kartus:-) nes sako, jog vyro sperma nera produktyvi kai viskas vyksta kasdien (na nespeja ten sveiku ir geru spremiuku prisigaminti):-) geriausia kas dvi tris dienas, kiek jis minejo, o per vaisingas dienas galima ir dazniau...ir akcentavo be viso ko kad butu malonumas, o ne pareiga, nes reikia kudikio...tai va ce turbut kiekvienam individualiai, kada jau Dievulis skirs tada ir ateis ir nieko ce nepakeisime:-)
Atsakyti
O as manau, kaip yra lemta taip ir bus, nepriklauso nei nuo mylejimosi daznumo,nei ar tai rytas ar vakaras.As nebent tikiu tik vienu dalyku, kad pastoti trugdo rukymas, tai tikrai mazina vaisinguma ir spermos kokybe. Dirbu su nesciom ir issikalbam kiek laiko planavo vaikely, ar isvis planavo, todel mano tokia nuomone smile.gif Tu teoriju yra visokiu, kiek tiesa irgi sunku spresti, tai greiciau ysitikinimai. Labai daug mitu prisiklausau apie nestuma, api ka galima ar negalima daryti ir kas keisciausia yra tuo rimtai tikinciu! SEKMES! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pandziukas @ 2010 09 14, 17:43)
cia turbut kaip kam kimba:-) as kai buvau pas savo gydytoja, tai sake, jog Indijoje  net yra tokia kontracepcine apsauga kaip mylejimasis kasdien ir net po kelis kartus:-)

lotuliukas.gif Atsižvelgiant į tai, kiek Indijoje gyventojų, manau tokia "kontracepsija" nelabai veikia mirksiukas.gif Manau, mylėtis reikia kuo dažniau, bet ne prievartą ar griežtą grafiką. Pastebėjau, kad tos, kurios baisiai stresuoja, skaičiuoja, planuoja - nieko neišeina, nes merginos patikėkit, nervai mums nepadeda ax.gif Atsipalaidavimo visoms, daug wub.gif ir nestuke.gif
Atsakyti
4u.gif Atvirai pasakius, tikraineskaičiavom nei vaisingų dienų, nei kas kiek dienų mylimės, tačiau pastoti pavyko jau pirmą - antrą mėnesį nenaudojant jokių apsaugos priemonių... Taigi manau nėra esmė kiek kartų per mėnesį... g.gif
Atsakyti
Girdejau ,kad kas planuojant myletis reiketu 2 dienas ,kad pas vyra ten viskas gerai subrestu..
Atsakyti
QUOTE(Pugena @ 2010 05 31, 22:16)
Oj, aš irgi suku galvą, kaip čia tą lelių prisišaukti  smile.gif  gerai, kad nors ne man vienai kyla tokie klausimai  ax.gif
Šiaip bandom jau pusė metų, bet labai jau taip nesistengėm, ir rečiau būdavo ir dažniau. Dabar jau esu prisiskaičius įvairių komentarų, tai nusprendėm "griebti jautį už ragų" ir intensyviau padirbėti  biggrin.gif  Jau pusę mėn. darbuojamės kas 2 dienas reguliariai biggrin.gif  Matysim, kas išeis 4u.gif

Geriausia kas dvi dienas ir būtinai valgykit daug baltymų turintį maistą ir nepiktnaudžiaukit saldumynais wink.gif
Atsakyti
as taip pat esu skaiciusi, kad optimaliausia kas dvi dienas g.gif
Atsakyti
O aš skaičiau čia kažkur lankstinuke (Švedijoje), kad reikia mylėtis kas 4-5 dienas, jog spermiukai pailsėtų ir atsigautų (nežinau nuo ko jie pavargę, gal nuo kelionių ilgų) biggrin.gif O šiaip, dėl to piktnaudžiavimo, tai irgi skaičiau kažkur, jog labai dažnai darant, nelabai kas išeina.. Dėl tų vaisingų dienų irgi nevisoms ir nevisada tas galioja.. Manau, kada bus laikas, tada ateis pats ax.gif
Atsakyti
na mes bandom antra men pastoti. vaisinga savaite mylimes kas 2 dienas, gal pavyks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringucius @ 2012 04 28, 17:38)
na mes bandom antra men pastoti. vaisinga savaite mylimes kas 2 dienas, gal pavyks smile.gif

O ką reiškia kas 2 dienas... 4u.gif ax.gif . ar tai vadinasi: vieną dieną mylisi, tada dvi dienos "išeiginės", tada kitą dieną vėl - ant arklių? g.gif
Atsakyti