Įkraunama...
Įkraunama...

Kas kiek laiko geriausiai mylėtis planuojant lelių

man gine sake, kad iki vaisingu dienu reiktu susilaikyti nuo lytiniu santykiu kokia savaite. o per vaisingas dienas kasdien ND daryti mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(WannaBeWithYou @ 2013 01 25, 18:22)
Kaip suprast, nukenčia jų kokybė?  blush2.gif

koncentracija ne tokia. susilaikius spermiuku daugiau buna tame paciame spermos turyje
Papildyta:
QUOTE(WannaBeWithYou @ 2013 01 29, 01:32)
Na, bet pati sperma nėra blogesnė, tik, kad jos mažiau? Ar išvis antrąkart tąpat dieną mylintis nėra tikimybės apvaisinti, nes būna jos per mažai? Nepykit, kad klausiu, tikrai įdomu  ax.gif

spermos kiekis buna toks pat, bet joje spermiuku buna maziau. o antra ir trecia, kad ir 10karta per diena mylintis galima pastoti ir ta 10-aji, mat tik 1 spermiuko uztenka apvaisinimui.
Atsakyti
Kiekviena diena po du kartus
Atsakyti
QUOTE(telev @ 2013 02 06, 17:46)
Kiekviena diena po du kartus

drinks_cheers.gif nė neiškentėčiau 2,3 dienų ar savaitės susilaikymo unsure.gif
Atsakyti
Sveikos busimos ir esamos mamytes, jau pora meteliu skaitineju Jusu forumiukus vis tikedamisi kadanors prisijungti smile.gif ir stai ta diena pagaliau atejo 4u.gif su MB nusprendem pradeti planuoti leliuka ( labiau mano iniciatyva ax.gif ) tikiuosi pavyks greitai pritapti ir zinoma bus labai smagu pasidalinti rezultatais 4u.gif
Atsakyti
Aš vakar skaičiau straipsniuką, kad dažnas mylėjimasis neturi jokios įtakos spermos kokybei. Ir kažkaip linkus tikėti tuo biggrin.gif
Atsakyti
Nu dėl spermos nelabai ką pasakyčiau, bet iš moters pusės taip smile.gif Pats paprasčiausias būdas yra nusipirkti ovuliacijos testus iš vaistinės ir mylėtis būtent per ovuliaciją. Tik tuomet didelė tikimybė, kad susilauksit pastojusi berniuko. Jei norit labiau mergaitės, tai tuomet teks vesti kalendorių ir mylėtis prieš ovuliaciją (prieš vieną ar dvi dienas). Visą receptą parašiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2013 03 10, 08:35)
Aš vakar skaičiau straipsniuką, kad dažnas mylėjimasis neturi jokios įtakos spermos kokybei. Ir kažkaip linkus tikėti tuo biggrin.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(Eski @ 2014 01 18, 03:30)
Nu dėl spermos nelabai ką pasakyčiau, bet iš moters pusės taip  smile.gif  Pats paprasčiausias būdas yra nusipirkti ovuliacijos testus iš vaistinės ir mylėtis būtent per ovuliaciją. Tik tuomet didelė tikimybė, kad susilauksit pastojusi berniuko. Jei norit labiau mergaitės, tai tuomet teks vesti kalendorių ir mylėtis prieš ovuliaciją (prieš vieną ar dvi dienas). Visą receptą parašiau  biggrin.gif

O man su O testais niekas nepvyko, vat kai viska meciau tuomet viskas ir gavosi smile.gif Kiekviena diena po namu darbeli ir nestuke.gif
Atsakyti
Tą mėnesį kai pastojome, mylėjomės tikrai daug, max su 1 d. pertrauka, kažkodėl labai norėjosi blush2.gif . Kaip su vyru paskui juokavom, nujautėm, kad greitai teks mažiau mylėtis (visgi I trimestro metu, o ir II dabar vengiam dažnų santykių, taip liepė ginė dėl gimdos spazmų ir tepliojimų, kuriuos turėjau pradžioj).

Papildyta:
QUOTE(Eski @ 2014 01 18, 03:30)
Nu dėl spermos nelabai ką pasakyčiau, bet iš moters pusės taip  smile.gif  Pats paprasčiausias būdas yra nusipirkti ovuliacijos testus iš vaistinės ir mylėtis būtent per ovuliaciją. Tik tuomet didelė tikimybė, kad susilauksit pastojusi berniuko. Jei norit labiau mergaitės, tai tuomet teks vesti kalendorių ir mylėtis prieš ovuliaciją (prieš vieną ar dvi dienas). Visą receptą parašiau  biggrin.gif

Man tai ov testai nesuveikė, nes taip ir neparodė ov, bet būtent tą mėnesį, kai juos naudojau ir pastojau, nes ov jaučiau pagal organizmo požymius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2013 03 10, 08:35)

Mano vyrui gydytoja aiskino, kad mylejimasis kasdien viena karta ne blogina spermos kokybe, o kaip tik gerina smile.gif jeigu neiseina pasimyleti, galima paciam sau padeti, t.y. ranka nuleisti ax.gif bet nera gerai varyti kelis reizus per diena smile.gif
Atsakyti
As tai girdejau, kad reikia kas antra diena, o jei spermos kokybe prasta, tai kuo reciau, tik stengtis ant O uztaikyt. Man ta rekomendacija gan logiska atrodo, nes spermatozoidai ne akimirksniu subresta. Pati pastojau mylintis kasdien ciklo viduryje.
Atsakyti
Mes milejomes kas antra diena smile.gif Nes as prisiskaiciau, kad tada sperma geriau atsistato biggrin.gif Ir mum uzkibo zirniukas antra cikla smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lilia90: 20 sausio 2014 - 14:27
Kasdien vaisingomis ir potencialiai vaisingomis dienomis (nustatoma pagal isskyras ir/arba temperatura) tongue.gif
Atsakyti