Įkraunama...
Įkraunama...

Kas kiek laiko geriausiai mylėtis planuojant lelių

QUOTE(Lara22 @ 2009 07 08, 14:50)
o tai ne didizausia tikimybe 2dienos pries 14d ir 2 dienos po 14 dienos?  g.gif

mastau.gif mano galva tai didziausia
iki siol 3men bandem nepaisydami jokiu O ir pan. po 3men dabar jau pradejau pirkti o testus ir jau pabandem ''pagauti'' spermiuka, tai jau laukiu nesulaukiu ka laikas parodys. doh.gif unsure.gif
Atsakyti
kaip sudetinga viskas doh.gif
Atsakyti
Gal kam pravers:

"Natūralus žmogaus apvaisinimas prasideda spermatozoidams patekus į vaginą lytinio akto metu. Spermatozoidai migruoja per gimdos kaklelį ir gimdos gleivinę į kiaušintakius, kur susitikus kiaušialąstę įvyksta apvaisinimas. Po apvaisinimo embrionas kiaušintakiais grįžta į gimdą ir implantuojasi. Dėl fiziologinių pokyčių normalaus menstruacinio ciklo metu didžiausia tikimybė pastoti yra likus 6 dienoms iki ovuliacijos, o ypač 2 dienoms iki ovuliacijos. Yra žinoma, kad oocitas yra gyvybingas iki 24 val. po ovuliacijos, o spermatozoidų gyvybingumas išlieka net 7 dienas po ejakuliacijos, o kartais ir ilgiau.

Taigi, esant retiems lytiniams santykiams, pastojimo galimybė labai maža. Jei lytiniai santykiai yra retesni nei 1 kartą per savaitę tikimybė pastoti per 6 mėnesius sudaro tik 17 %. Coitus kas 2-3 dienas padidina natūralaus pastojimo tikimybę. Specialiai pasirinktas lytinių santykių laikas ovuliacijos metu yra netikslingas, nes nustatant tikslų ovuliacijos laiką gaunama 2-3 dienų paklaida, be to toks planavimas gali sukelti stresą."

ir daugiau dar galit pasiskaityti siame puslapyje:
http://www.vaisingum...x.php?lng=lt&...

Atsakyti
QUOTE(^Vakarė^ @ 2009 12 07, 17:21)
Gal kam pravers:

"Natūralus žmogaus apvaisinimas prasideda spermatozoidams patekus į vaginą lytinio akto metu. Spermatozoidai migruoja per gimdos kaklelį ir gimdos gleivinę į kiaušintakius, kur susitikus kiaušialąstę įvyksta apvaisinimas. Po apvaisinimo embrionas kiaušintakiais grįžta į gimdą ir implantuojasi. Dėl fiziologinių pokyčių normalaus menstruacinio ciklo metu didžiausia tikimybė pastoti yra likus 6 dienoms iki ovuliacijos, o ypač 2 dienoms iki ovuliacijos. Yra žinoma, kad oocitas yra gyvybingas iki 24 val. po ovuliacijos, o spermatozoidų gyvybingumas išlieka net 7 dienas po ejakuliacijos, o kartais ir ilgiau.
Taigi, esant retiems lytiniams santykiams, pastojimo galimybė labai maža. Jei lytiniai santykiai yra retesni nei 1 kartą per savaitę tikimybė pastoti per 6 mėnesius sudaro tik 17 %. Coitus kas 2-3 dienas padidina natūralaus pastojimo tikimybę. Specialiai pasirinktas lytinių santykių laikas ovuliacijos metu yra netikslingas, nes nustatant tikslų ovuliacijos laiką gaunama 2-3 dienų paklaida, be to toks planavimas gali sukelti stresą."

ir daugiau dar galit pasiskaityti siame puslapyje:
http://www.vaisingum...ex.php?lng=lt&...

dekui uz nuoroda 4u.gif
Atsakyti
Neseniai skaičiau vienos vaisingumo konsultantės interviu, kad norint pastoti reikia mylėtis ne rečiau kaip tris kartus per savaitę. Ir kad dauguma jos klientu, kurie skundžiasi negalintys pastoti.. paprasčiausiai nepakankamai dažnai tuo užsiima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kreziukas @ 2009 12 02, 18:18)
Kadangi pirma menesi nieko neskaiciuojant ir nieko neplanuojant nesigavo, prisiskaiciau patarimu, kad reikia kas antra diena blush2.gif tai sekanti menesi saziningai, kas antra diena taip ir dareme lotuliukas.gif bet ir vel nieko, atejo mmm... g.gif tada nusispjovem ir isvis nieko nebeskaiciavom ir nieko vel nebeziurejom, leliukas uzkibo thumbup.gif  nestuke.gif

saunuoliai, bet mums kazkaip nesigauna, vis kazkaip norisi pasistengt,kad tik is uzkibtu, bet kaip nera, taip nera.Ir nemoku nesistengt sad.gif visi sako, ateis laikas ir uzkibs, bet kazkaip vis tiek norisi,kad kuo greiciau tas laikas ateitu ;( o ir mylimes kas antra diena, atrodo tikrai turetu viskas buti gerai, nematuoju BT, bet jauciu daugmaz kada ovuliacija, tai vis galvoju, gal sikart pavyks, bet kaip ateina tos nelemtos menesines,o dar ir veluot pradejo, ko anksciau niekada nebuvo sad.gif, tai is viso prisisvajoji ir bats- vel tas pats sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rozerozyte: 12 sausio 2010 - 10:06
QUOTE(Lara22 @ 2009 07 08, 16:50)
o tai ne didizausia tikimybe 2dienos pries 14d ir 2 dienos po 14 dienos?  g.gif

Jei tavo ovuliacija ivyksta 14d tada taip, iki jos ir ta diena, didziausia tikimybe. bet ovuliacija nebutinai vyksta 14d, pas kiekviena skirtingai. nesunku suzinot kuria diena vyksta, matuojant BT, ir zymint i grafika. O vat jau po ovuliacijos tai jau tikrai nebereiketu stengtis, nepastosi smile.gif
Atsakyti
man gine sake, kad vertetu pabandyti kas antra diena, nes spermiukai nukeliave tiek tikrai isgyvena o vyras nauju spes prigaminti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rozerozyte @ 2010 01 12, 11:04)
saunuoliai, bet mums kazkaip nesigauna, vis kazkaip norisi pasistengt,kad tik is uzkibtu, bet kaip nera, taip nera.Ir nemoku nesistengt sad.gif visi sako, ateis laikas ir uzkibs, bet kazkaip vis tiek norisi,kad kuo greiciau tas  laikas ateitu ;( o ir mylimes kas antra diena, atrodo tikrai turetu viskas buti gerai, nematuoju BT, bet jauciu daugmaz kada ovuliacija, tai vis galvoju, gal sikart pavyks, bet kaip ateina tos nelemtos menesines,o dar ir veluot pradejo, ko anksciau niekada nebuvo sad.gif, tai is viso prisisvajoji ir bats- vel tas pats sad.gif

o kiek laiko jus jau bandot pagaut?nes jusu istorija grynai atitinka musu 4u.gif
tai vyras man sako tikrai uzkibs, bet mane tai jau panika ima doh.gif , o jei isvis neuzkibs............ g.gif
tai sakiau pradesiu pirkt ovuliacijos testus ir ziuresiu kaip bus g.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. Aš esu naujoke smile.gif

Papildyta:
Na aš jus visas suprantu. Man atrodo kad reikia atsipalaiduoti ir negalvoti apie tai. Bet tai padaryti labai sunku, kai mintys visada tik apie tai ir sukasi nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgita* @ 2010 03 08, 20:13)
Sveikos merginos. Aš esu naujoke  smile.gif

Papildyta:
Na aš jus visas suprantu. Man atrodo kad  reikia atsipalaiduoti ir negalvoti apie tai. Bet tai padaryti labai sunku, kai mintys visada tik apie tai ir sukasi  nestuke.gif

Sutinku su jūsų nuomone, mes kai planavom ir labai norėjom, ir tik apie tai galvojom, skaičiavomės vaisingas dienas, ir gaminom, gaminom smile.gif smile.gif smile.gif , tai nieko ir nesigavo, tik kažkaip nustojom apie tai galvoti, skaičiuoti dienas, šast ir yra!
Atsakyti
Turiu dvi mazyles ir su abiejom teko palaukti kol uzkibs, tad galiu pasidalinti patirtimi. Pirmiausia isitikinau, kad kuo labiau stengiesi, tuo ilgiau nieko nepavyksta. Tad didziausias patarimas - nesusikoncentruoti tik ties tuo, kad reik pastoti, reik pastoti .... unsure.gif - tiesiog atsipalaiduokite ir megaukites potyriais su vyru. Kuo maziau mastysite, tuo greiciau pastosite. Kadangi mano patirtis parode, kad nevisom moterim taip lengvai uzkimba, tai emiausi dar siokiu tokiu gudrybiu ax.gif pirmiausia vyra "prisileisdavau" tik kas trys keturios dienos rolleyes.gif (vyrui aisku tai nelabai patiko, bet aukotis buvo verta biggrin.gif ) , antra - po mylejimosi kada tik buvo imanoma iskeldavau klubus ir kojas auksciau likusio kuno ir taip bent kokiu penkiolika dvidesimt menusciu paguledavau (bent jau taip skaito, jog daugiau spermos nukeliauja ten kur reikia, o ne priesinga kryptimi rolleyes.gif ) Na orgazmas irgi labai pasitarnauja, nes paspartina nukeliavimo procesa, tad jei yra galimybe tuo taip pat patariu pasinaudoti mirksiukas.gif Ir dar karta sakau, kad tai neturi buti tik gaminimo procesas, nes galiausiai tai pradeda labai varginti ir fiziskai ir emociskai - taip buvo su pirmu vaikeliu, kol galiausiai pavargau stengtis ir tiesiog atidaviau viska likimui i rankas, o kai to nebesitikejau ..... smile.gif atsirado mano mazyle mirksiukas.gif tikiuosi kam nors patarimai pasitarnaus, o siaip sekmes visoms bandancioms mirksiukas.gif
Atsakyti