Siddiqa, mano kraujo grupe Rh -, vyras yr pliusinis... Kai laukiausi, man taip sake, kad apie 28 nestumo savaite galima (profilaktiskai, tipo) suleisti to vaisto (cia jis vadinasi RhoGam, berods, bet esme ta pati). As tos injekcijos atsisakiau, nes instinktyviai jauciau (ir taip buna?!), kad vaikiuko kraujas bus toks, kaip mano. Tokiu atveju tos injekcijos nereikia. Na, zinoti, zinoma, as negalejau, bet... To RhoGam ilagalaikis poveikis nera zinomas, o as bereikalingu vaistu jokiu nenoriu, nenorejau ir nenoresiu... Pauliui gimus, is virksteles paeme krauja ir nustate kraujo grupe - jo grupe tokia, kaip mano

(instinktas neapgavo, nors mano pribuvejos netikejo, kad taip bus, ir sake man, kad minusiniu krauju zmoniu yra tik ~15% Zemej...).
Tai nebuvo mano pirmasis nestumas, nors gimdymas buvo pirmasis. Jeigu Pauliaus kraujas butu pliusinis, po gimdymo buciau sutikusi, kad man leistu ta vaista. Galima, regis, per 72 valandas suleisti. Dziaugiuosi, kad neprireike.
Del sventos ramybes galima susileisti ta vaista nestumo metu, jeigu Tu nerimauji del to... As daug skaiciau apie ji ir visaip domejausi, priimdama savo sprendima. Dabartiniam nestumui (pirmajam) pavojaus nera (taip raso daugely saltiniu), bet busimiems nestumams gali buti, jeigu Judvieju su vaikiuku kraujai bus skirtingi.