QUOTE(rugiuks @ 2008 02 05, 22:33)
Sveikos, esamos ir būsimos mamytės! O aš jau visai pasimečiau ko noriu, iš pradžių ir aš nusižiūrėjau X-Lander XA, buvau net "Mažylio ratuose" porą kartų ir buvau tikrai apsisprendusi imti iki paskutinio apsilankymo. Bet kažkaip nustebino kainos šuolis. Sausio pradžioj už jį prašė 1549 lt, o praėjusią savaitę "su visom nuolaidom" pasiūlė 200 lt brangiau...

Ir dar ta rankena, kad nepersimeta, visai pasimečiau... mąstau ir apie Bebecar'ą, nes super kokybė, bet 2007 kolekcijoj nėra keturračio su pripučiamais ratukais, kad priekiniai sukinėtųsi... O kai pas Kamilytę pamačiau kainą X-Lander'io, iš vis maloniai nustebau

ir dar gyvena kažkur netoliese Jeruzalėj, iš vis parsistumčiau namo! Ar geriau pirkt pigesnį vežimuką, nes po to vis tiek "skėtuko" norėsis, ar geriau brangesnį ir geresnės kokybės? Gal kam nors panašūs klausimai buvo iškilę, kaip apsisprendėt?
vat ir aš mėčiausi dėl to, kad vienur galima įsigyti brangiau, kitur pigiau. Bet deja, paskambinus kamilytei praėjusį ketvirtadienį gavau atsakymą, kad jie jų neturi ir neaišku, kaip bus. Mums vežimo reikėjo kovo mėnesiui, bet kažko žadėt jie irgi nežadėjo, nes patys sakė, kad nežino nieko.
Todėl apsisprendėm pirkti Mažylio ratuose. na didžiausias pliusas tai yra garantija. Kiek girdėjau tai X-lander silpnoji vieta yra ta paraloninė rankena, tai jie keis ją tiek kartų, kiek reikės, o įsigijus vežimą ne iš jų, kaina tos rankenos 100 Lt. tai mums padarė tikrai normalią nuolaidą, tai paskaičiavom, kad vien tik suplyšus rankenai ir dar kokiam ratukui sprogus faktiškai tas pats ir gautųsi, todėl ir nusprendėm nebesimėtyti ir įsigijom vežimą Mažylio ratuose