Įkraunama...
Įkraunama...

x-lander vežimukai

QUOTE(heryte @ 2008 02 05, 10:49)
Noreciau paklausti, gal kas zinote,  ar XT (triratis) telpa i 4 golfo bagazine?

Ir kaip yra del tu auto keduciu? Vaiku mieste sake, kad ant XT Maxi cosi netinka, jie pasiule Cam kedute.
Pasidalinkite ziniomis, nes tie X-Landeriai labai jau mane patrauke  smile.gif

tikrai tikrai tinka pati turiu X lander XA ir maxi cosi kėdutę, reikėjo tik spec. adapterius nusipirkti, jie beybi centre kainavo 53 lt, kitur nemačiau tinkamu adapterių ir todėl sako, kad netinka smile.gif gaila sudėts vežimėlis parodyčiau kaip atordo.
Atsakyti
QUOTE(Fa25 @ 2008 02 05, 14:18)
tikrai tikrai tinka pati turiu X lander XA ir maxi cosi kėdutę, reikėjo tik spec. adapterius nusipirkti, jie beybi centre kainavo 53 lt, kitur nemačiau tinkamu adapterių ir todėl sako, kad netinka  smile.gif gaila sudėts vežimėlis parodyčiau kaip atordo.

labai dekoju uz informacija 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, esamos ir būsimos mamytės! O aš jau visai pasimečiau ko noriu, iš pradžių ir aš nusižiūrėjau X-Lander XA, buvau net "Mažylio ratuose" porą kartų ir buvau tikrai apsisprendusi imti iki paskutinio apsilankymo. Bet kažkaip nustebino kainos šuolis. Sausio pradžioj už jį prašė 1549 lt, o praėjusią savaitę "su visom nuolaidom" pasiūlė 200 lt brangiau... blink.gif Ir dar ta rankena, kad nepersimeta, visai pasimečiau... mąstau ir apie Bebecar'ą, nes super kokybė, bet 2007 kolekcijoj nėra keturračio su pripučiamais ratukais, kad priekiniai sukinėtųsi... O kai pas Kamilytę pamačiau kainą X-Lander'io, iš vis maloniai nustebau bigsmile.gif ir dar gyvena kažkur netoliese Jeruzalėj, iš vis parsistumčiau namo! Ar geriau pirkt pigesnį vežimuką, nes po to vis tiek "skėtuko" norėsis, ar geriau brangesnį ir geresnės kokybės? Gal kam nors panašūs klausimai buvo iškilę, kaip apsisprendėt? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiuks @ 2008 02 05, 23:33)
Ar geriau pirkt pigesnį vežimuką, nes po to vis tiek "skėtuko" norėsis, ar geriau brangesnį ir geresnės kokybės? Gal kam nors panašūs klausimai buvo iškilę, kaip apsisprendėt?  4u.gif

pirkom deveta thumbup.gif 4u.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiuks @ 2008 02 05, 22:33)
Sveikos, esamos ir būsimos mamytės! O aš jau visai pasimečiau ko noriu, iš pradžių ir aš nusižiūrėjau X-Lander XA, buvau net "Mažylio ratuose" porą kartų ir buvau tikrai apsisprendusi imti iki paskutinio apsilankymo. Bet kažkaip nustebino kainos šuolis. Sausio pradžioj už jį prašė 1549 lt, o praėjusią savaitę "su visom nuolaidom" pasiūlė 200 lt brangiau...  blink.gif  Ir dar ta rankena, kad nepersimeta, visai pasimečiau... mąstau ir apie Bebecar'ą, nes super kokybė, bet 2007 kolekcijoj nėra keturračio su pripučiamais ratukais, kad priekiniai sukinėtųsi... O kai pas Kamilytę pamačiau kainą X-Lander'io, iš vis maloniai nustebau  bigsmile.gif ir dar gyvena kažkur netoliese Jeruzalėj, iš vis parsistumčiau namo! Ar geriau pirkt pigesnį vežimuką, nes po to vis tiek "skėtuko" norėsis, ar geriau brangesnį ir geresnės kokybės? Gal kam nors panašūs klausimai buvo iškilę, kaip apsisprendėt?  4u.gif

O tu tikra, kad Kamilytė turės, nes čias prieš kelis psl. rašė, kad jie nebeturi x landerių ir nežino kada gaus...
Atsakyti
QUOTE(rugiuks @ 2008 02 05, 23:33)
Sveikos, esamos ir būsimos mamytės! O aš jau visai pasimečiau ko noriu, iš pradžių ir aš nusižiūrėjau X-Lander XA, buvau net "Mažylio ratuose" porą kartų ir buvau tikrai apsisprendusi imti iki paskutinio apsilankymo. Bet kažkaip nustebino kainos šuolis. Sausio pradžioj už jį prašė 1549 lt, o praėjusią savaitę "su visom nuolaidom" pasiūlė 200 lt brangiau...  blink.gif  Ir dar ta rankena, kad nepersimeta, visai pasimečiau... mąstau ir apie Bebecar'ą, nes super kokybė, bet 2007 kolekcijoj nėra keturračio su pripučiamais ratukais, kad priekiniai sukinėtųsi... O kai pas Kamilytę pamačiau kainą X-Lander'io, iš vis maloniai nustebau  bigsmile.gif ir dar gyvena kažkur netoliese Jeruzalėj, iš vis parsistumčiau namo! Ar geriau pirkt pigesnį vežimuką, nes po to vis tiek "skėtuko" norėsis, ar geriau brangesnį ir geresnės kokybės? Gal kam nors panašūs klausimai buvo iškilę, kaip apsisprendėt?  4u.gif

Laba,
Kai rinkausi vezimaiti tai visa X-Lander tema perskaiciau SM. Man sie vezimeliai labai patiko, kitaip skant wub.gif O apsisprendziau prikti kai perskaiciau si forma, kadangi vezimelis tikria kokybiskas. aisku pasitaiko, kad ir sugenda kai kas, manau nei vienas gaminys to neisvengia. Na mum nesugedo. Nesigailiu kad pasirinkau X-Lander XA. Tie manevringi ratai super dalykas thumbup.gif
O siaip svarbu kur gyveni, na cia man taip atrodo. Mes gyvenom nuosavam name(dabar i buta isiskeliam) tai man nesioti nereikejo vezimaicio ir puikiai pravaziuodavo misko keliukais. Tas lopsiukas tikrai patogus leliukui. Vezimas visom prasmem yra funkcionalus. Tik va kainyte tai kandziotis pardejo. Cia jau kaip sakant kiekvienas i savo finansus turi atsizvelgti.
O siaip saindien maciau Skelbiu.lt skelbimuka kad karieta pardavineja 07 metu (rusvos saplvos) ir kainyte padori mirksiukas.gif
Atsakyti
gal kuri pirkot šiuos vežimėlius lenkijoje? gal pigiau ten?
Atsakyti
QUOTE(rugiuks @ 2008 02 05, 22:33)

vat ir aš mėčiausi dėl to, kad vienur galima įsigyti brangiau, kitur pigiau. Bet deja, paskambinus kamilytei praėjusį ketvirtadienį gavau atsakymą, kad jie jų neturi ir neaišku, kaip bus. Mums vežimo reikėjo kovo mėnesiui, bet kažko žadėt jie irgi nežadėjo, nes patys sakė, kad nežino nieko.
Todėl apsisprendėm pirkti Mažylio ratuose. na didžiausias pliusas tai yra garantija. Kiek girdėjau tai X-lander silpnoji vieta yra ta paraloninė rankena, tai jie keis ją tiek kartų, kiek reikės, o įsigijus vežimą ne iš jų, kaina tos rankenos 100 Lt. tai mums padarė tikrai normalią nuolaidą, tai paskaičiavom, kad vien tik suplyšus rankenai ir dar kokiam ratukui sprogus faktiškai tas pats ir gautųsi, todėl ir nusprendėm nebesimėtyti ir įsigijom vežimą Mažylio ratuose 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gilaja @ 2008 02 06, 18:06)
vat ir aš mėčiausi dėl to, kad vienur galima įsigyti brangiau, kitur pigiau. Bet deja, paskambinus kamilytei praėjusį ketvirtadienį gavau atsakymą, kad jie jų neturi ir neaišku, kaip bus. Mums vežimo reikėjo kovo mėnesiui, bet kažko žadėt jie irgi nežadėjo, nes patys sakė, kad nežino nieko.
Todėl apsisprendėm pirkti Mažylio ratuose. na didžiausias pliusas tai yra garantija. Kiek girdėjau tai X-lander silpnoji vieta yra ta paraloninė rankena, tai jie keis ją tiek kartų, kiek reikės, o įsigijus vežimą ne iš jų, kaina tos rankenos 100 Lt. tai mums padarė tikrai normalią nuolaidą, tai paskaičiavom, kad vien tik suplyšus rankenai ir dar kokiam ratukui sprogus faktiškai tas pats ir gautųsi, todėl ir nusprendėm nebesimėtyti ir įsigijom vežimą Mažylio ratuose  4u.gif

Pritariu, vezimeli pirkti reikia tik su garantija. Mums neseniai rankenos reguliavimo mechanizmas suluzo. Gerai, kad buvo garantija. Pakeite nemokamai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rimas19 @ 2008 01 25, 12:17)
Jo apie 30. Tame ir yra didžiausia problema, nes kas iš to kad jis ilgas, bet tikrai per siauras. Ir jei dar kažką aprengi daugiau reikia tiesiog sprausti į lošį, ar guldyti ant šono, tas pats ir su maclarenais. Kiniečiai kažkaip nesigaudo matmenyse  biggrin.gif

na mes jau 70cm ugio ir 9200g svorio,tai tik dabar jis mum per mazas jau...

QUOTE(Normanas @ 2008 01 29, 12:26)
4u.gif o kas turite X-lander vezimelius pasakykite ar tikrai tos minkstos rankenos labai nuplysta,ar cia zmones kas turi patys nenusaugo drasko? wub.gif

gal kas zinot kiek kainuotu Gariunuose 3-u daliu x-landeris?

tikrai labai plysta....

QUOTE(ralija @ 2008 02 03, 19:47)
Ačiū  4u.gif už atsakymus.
o gal kas ruošiatės arimiausiu metu pardavinėti šios firmos dėvėtą vežimėlį    blush2.gif

mes ruosiames uz kokio menesiuko,ar poros drinks_cheers.gif

bet siaip vezimukas tai super,negalim atsidziaugt.... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ashiuke @ 2008 02 07, 13:08)
mes ruosiames uz kokio menesiuko,ar poros  drinks_cheers.gif
bet siaip vezimukas tai super,negalim atsidziaugt.... thumbup.gif

gal būsiu praleidus - o koks pas jus modeliukas? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(dista @ 2008 02 07, 14:04)
gal būsiu praleidus - o koks pas jus modeliukas?  bigsmile.gif

X-lander XA pas mus 4u.gif
Atsakyti